09-22-2013, 01:33 PM
(آخرین ویرایش: 09-22-2013, 01:39 PM، توسط ALAN PAYNE.)
(09-22-2013, 11:10 AM)'achm25' نوشته است:(09-22-2013, 11:04 AM)'a.gamer' نوشته است: بااجازه، یک اسپم میدم؛ البته اسپم که نیست! دوست عزیز، Gamespot، بازی های Max Payne و Bataman رو کنار هم قرار داده که دوتاشون هم اکشن سوم شخص هستند! ولی شما Mario Kart رو با GTA V قرار دادین![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خودشم به نظر من که اصلاً هم سبک بودن بازی ها معیار نیست؛ چون در انتخاب بهترین بازی سال، از همه پلتفرم ها و همه سبک ها، فقط یک بازی انتخاب میشه!هر دو سوم شخص هستند اما سبک آن ها فرق دارد
ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با دلیل شما که نمی شود
این پست برای انتخاب پرطرفدارترین بازی است
هردوتاشون اکشن ماجرایی(ادونچر)هستند و تنها فرقشون اینه که بتمن اپن ورلد هست وگرنه تو سبک فرقی ندارن
(09-22-2013, 11:07 AM)'amir game' نوشته است: دوستان از تفرقه بپرهیزید.F5 را بزنید
دعوا هم نکنید .[img]images/smi/s0 (48).gif[/img]
خب نظرسنجی کو....
تا دوباره صفحه را بارگذاری کند
شما باید نظر سنجی رو جوری انجام میدادی که تو هرراند بهترین های یک سبم رو نامزد میکردی و دراخر بهترین ها رو تو یک نظرسنجی نهایی قرار میدی.این نظرسنجی که گذاشتی که بی منطق و بیخود هست(ناراحت نشو رک میگم!)
الان fifa که تو سبک ورزشی بهترینه-پورتال هم جزو 10 بازی برتر نسل هفتم هست-cilivization هم واقعا شاهکاره-gow هم که فوق العادس.بنظرت الان وقتی همه اینا شاهکارن تو سبک خودشون من کدومو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟