موضوعها: 0
سلام ببخشید من می خوام انلاین ps4 بخرم سایت مورد نظرم وست بازی هست ولی نمی دونم معتبر است یا نه؟ اگر نیست یه سایت معتبر پیشنهاد کنید که مجموعه بازی هاش کامل باشه لطفا
سلام دوستان. وقتتون بخیر. من برای پاییز قصد خرید ps4 دارم. خواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم ک از بین مدل های معمولی، اسلیم و پرو کدوم و توصیه میکنید. قصد بازی ب صورت آنلاین رو ندارم ( ب خاطر نداشتن نت پرسرعت)و تلویزیون 4k هم ندارم!!!
اگه فروشگاه خاصی هم برای خرید میشناسید ک مطمئن باشه معرفی کنید لطفا. خیلی خیلی ممنونم ?
سلام. من ی بار سوال هامو تو همین تاپیک گذاشتم ولی چون فقط یکی از دوستان پاسخ دادن و نیاز شدید ب راهنمایی و مشاوره شما دوستا دارم ی بار دیگه هم اینجا میپرسمشون. من برای پاییز قصد خرید ps4 دارم. خواستم از شما دوستان راهنمایی بگیرم ک از بین مدل های معمولی، اسلیم و پرو کدوم و توصیه میکنید. قصد بازی ب صورت آنلاین رو ندارم ( ب خاطر نداشتن نت پرسرعت)و تلویزیون 4k هم ندارم!!!
اگه فروشگاه خاصی هم برای خرید میشناسید ک مطمئن باشه معرفی کنید لطفا. خیلی خیلی ممنونم ?
سلام دوستان عزیز من تا عضو فروم مفیذد شما شدم سوالی دارم امیدوارم در مکان مناسبی مطرح کرده باشم. من برای یسر 8 ساله ام قصد خرید کنسول دارم بین xbox one و ps4 مردد هستم ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟ در ضمن xbox 360 هم تو بازار و دیجیکالا وجود داره با قیمت حدود 1400 راهنمایی بفرمایید با اتوجه به قیمت بازی ها و سایر گزینه ها خرید کدوم رو توصیه میفرمایید