03-08-2015, 07:45 PM
(03-08-2015, 05:24 AM)amrrzykhh نوشته است: سلام دوستان، میخواستم از یه فروشگاه معتبر آنلاین کنسول ps4 بخرم. خودم تو شهرستانم (ارومیه) اینجا بعضی مغازه ها خودشون ps4 میفروشن ولی هم قیمتاشون گرونتره و هم اطلاعات اکثر فروشنده ها کمه...
تا حالا کنسول نداشتم و پی سی گیمر هستم. میخواستم منو راهنمایی کنید برای خرید آنلاین.
1- ارزونترین کنسولی که آنلاین پیدا میشه معمولا ریجن 3 هست که تقریبا 50 تا 100 تومن نسبت به ریجنهای دیگه ارزونتره. اگه ریجن 3 بخرم بعدا پشیمون نمیشم؟ دی ال سی و غیره کامل ساپورت میکنه؟ بعضی گیمها رو سانسور نمیکنه؟ جای دگمه های ضربدر و دایره برعکسه تو منو؟ شما کدوم ریجن رو توصیه میکنین؟
2- کنسول رو پلمپ شده و بدون باز کردن بگم برام بفرستن یا بگم باز کنن و تست و آپدیت کنن و بازی GTA رو که میخوام همراهش بخرم خودشون نصب و تست کنن؟ باندل GTA بخرم یا کنسول و بازی رو جداگانه بخرم؟
3- شارژ دسته ps4 که میگن زود تموم میشه معمولا چقدره؟ چقدر میشه باهاش بازی کرد قبل تموم شدن شارژش؟ میشه با سیم خودش وصل کرد به دستگاه و بازی کرد و اصلا نگران شارژ نبود؟ باتری دسته رو خراب نکنه؟ کنسول ماکزیمم چندتا دسته رو برای بازی همزمان ساپورت میکنه؟
4- خیلیا میگن تابستون امسال ps4 هک میشه، اگه هک بشه قیمتش پایین میاد یا بالا میره؟
5- فعلا نمیخوام زیاد آنلاین و تنهایی بازی کنم (بجز GTA) و بیشتر میخوام در جمع دوستان و همزمان با چندتا دسته همگی بازی کنیم. بجز بازیهای ورزشی دیگه کدوم بازیها هستن که میشه با چندتا دسته کنار هم همزمان بازی کرد و حال میده (مثلا با چهارتا دسته)؟
ممنون بابت راهنمایی.
1-اگه اهل دانلود دی ال سی هستی از خری ریجن 3 پشیمون میشی چون زیاد دی ال سی نداره ریجن هم از همه بهتره
2-بهتره بزاری اپدیت کنن بازی رو هم جدا بخری به صرفه تره
3-شارژش بین 4-6 ساعت بازی تومو میشه و یک ساعته شارژ میشه
4-همین الانم هک شده ولی نایابه(اورجینال خور بهتره)
5-اینو نمی دونم ولی کالاف هست
خواهش
اگر خواستی بخری از این اقا بخر قیمتاش عالیه و مرد با انصاف و قابل اعتمادیه
http://forum.persiantools.com/threads/%D...AF.603984/