11-05-2015, 01:32 PM
(11-05-2015, 09:04 AM)Big Killer نوشته است: ابن که الان ونوم بود عباس که شاخ نداره پس خرشم نکردی نباید از اول اینو میزاشتی داستان متال اینقدر پیچیدست کهنگرفتی دیگه،ما الان پیچیده ترش کردیم!
نقل و قول Amir-PC
نقلقول: بهشون بگو بی ادوارد رای بدن وگرنه اخطار بارونشون می کنم 0 (40):اینم واسه یاد آوری تو تلگرام گفت ولی شکلکو خودم گذاشتم
(11-05-2015, 10:19 AM)علیرضا! نوشته است: چند نکته بگم برممورد اول به نظرم هر کی سلیقه ای داره و من بنظرتون احترام میزارم،انشالله قسمت های بعدی بهتر بشه!
اولند بنده احساس میکردم شما ميخواستيد با کارهای فان و دلقک بازی خواننده رو به زور بخندونيد که باعث نمیشه خواننده بخنده بلکه باعث میشه خواننده احساس بدی بهش دست بده
دوم سعی کن عوض ترول کردن استفاده از مبحث های بی مزه سعی کنید لحن توضیح رو عوض کنید که تاثیر بسزایی فان کردن موضوعداره زيادم از شکلک ها استفاده نکنید چون در اصل این شکلک ها برای چت یا نظر و....هست
مورد دوم هم نمیفهمم منظورتون از لحن چیه؟! چون من از اول که داشتم روی این مجموعه مقالات کار میکردم سعی کردم فقط از جنبه طنز بهش نگاه بشه! شکلک هم بنظرم بعضی جا ها نیاز به یه نحوی احساس کاراکتر رو به خواننده منتقل کرد! حالا مثلا میتونیم با یک پوکر فیس هم شده،احساس کاراکترو بیان کنیم!
(11-05-2015, 12:13 PM)AMIR_PC نوشته است: از ابهت بیگ عباس استفاده نکردی، معمولا مصاحبه باید مثه شخصیت اون طرف باشه، همونجوری که با CJ چقدر شوخیدی و با اتزیو چقد با کلاس حرف زدی با اینم باید بیگ عباسی صحبت میکردیامیر خب بیگ عباس خیلی بچه مثبت شده از موقعی که به اسلام روی آورده!
نفر بعدی همEdward Kenway - AC:Black Flag این 100000000 بار :| تا حالا با شخصیت مست که بحث نکردی :D
(11-05-2015, 09:04 AM)Big Killer نوشته است: ابن که الان ونوم بود عباس که شاخ نداره پس خرشم نکردی نباید از اول اینو میزاشتی داستان متال اینقدر پیچیدست که
نقل و قول Amir-PC
نقلقول: بهشون بگو بی ادوارد رای بدن وگرنه اخطار بارونشون می کنم 0 (40):اینم واسه یاد آوری تو تلگرام گفت ولی شکلکو خودم گذاشتم
ایناهاش، خشم من تا اینجا هم رسیده !!!!!!!
خشمت هم تاثیر بسزایی داشته، ادِی جان الان اوله! ولی رقابت خیلی نزدیکه!
(11-05-2015, 01:08 PM)white.wolf نوشته است: خیلی خوب بود وخیلی زحمت کشیدی فقط ای کاش یکم راجب کوایت با بیگ باس مصاحبه میردیرفیق حتما قراره یه اتفاقاتی بیفته که نزاشتم!!، "منتظر باشید..." 0 (40):