امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی بازی Tales from the borderlands
(12-10-2015, 12:12 PM)BadBoy4Ever نوشته است: فعلا 2 تا اپیزودشو رفتم تا اینجا که فوق العاده بود 
شنیدم قسمت 4 از همشون قشنگ تره (متاش 92عه !) 
نمره 10 از 10

دقیقا اپیزود 4 از همه قشنگتره .
Freedom is another word for one more way to be a slave
پاسخ
دوستان اگه میشه بگین گیم پلی این عنوان چجوریه؟؟؟
اونجوری که توی یوتیوب دیدم همش باید تصمیمات رو انتخاب کنید و گیم پلی خاصی نداره.
[تصویر:  gx0n_24980_qutote_its_all_part_of_the_plan.jpg]Its All Part Of A The Plan
پاسخ
(12-10-2015, 12:30 PM)pouriajoker نوشته است: دوستان اگه میشه بگین گیم پلی این عنوان چجوریه؟؟؟
اونجوری که توی یوتیوب دیدم همش باید تصمیمات رو انتخاب کنید و گیم پلی خاصی نداره.

تمرکز هیچ کدوم از بازی های تل تیل روی گیم پلی نیست
فقط داستان و موسیقی مد نظره که واقعا هم عالی کار میشن روشون
حتی گرافیک خاصی هم نداره و به سل شید قناعت میکنن
پاسخ
(12-10-2015, 03:33 AM)Oliver Allen نوشته است:
(12-10-2015, 02:49 AM)Dead Soldier نوشته است: سلام و تشکر میشه بابت نقد .
معلومه که استعداد داری تو نوشتن فقط باید استعدادت تقویت کنی که به مرور زمان حل میشه .
در مورد بازی باید بگم بر خلاف بازی های دیگه تل تیل از این بازی اصلا لذت نبردم و خیلی تو ذوقم خورد ... !
حالا شاید از نظر من اینطوری باشه و بقیه خوششون اومده باشه اما من خوشم نیومد اصلا .
بازم ممنون  S0 (29)

نام تاپیک رو هم درست کنید خوب میشه !
اسم بازی رو کامل بنویسید و اعلام کنید که نقد !

نیمچه نقده داداش! اسمشم کامل باید نوشته شه راست میگی.چون تو سایتش همش GOT و TFTB و TWDو .... من عادت کردم به مخفف.اینجا باید کامل نوشت بشه.شما همه بازی های تلتیلو بازی کردی؟

من TWD و GOT بازی کردم .
پاسخ
(12-10-2015, 12:41 PM)Dead Soldier نوشته است:
معلومه که استعداد داری تو نوشتن فقط باید استعدادت تقویت کنی که به مرور زمان حل میشه .
در مورد بازی باید بگم بر خلاف بازی های دیگه تل تیل از این بازی اصلا لذت نبردم و خیلی تو ذوقم خورد ... !
حالا شاید از نظر من اینطوری باشه و بقیه خوششون اومده باشه اما من خوشم نیومد اصلا .
بازم ممنون  S0 (29)

نیمچه نقده داداش! اسمشم کامل باید نوشته شه راست میگی.چون تو سایتش همش GOT و TFTB و TWDو .... من عادت کردم به مخفف.اینجا باید کامل نوشت بشه.شما همه بازی های تلتیلو بازی کردی؟

من TWD و GOT بازی کردم .

The wolf among us رو هم حتما بازی کن.دوست دارم درباره ی داستانش بنویسم چون خیلی پیچیده و نفسگیره.
پاسخ
(12-10-2015, 02:47 PM)Oliver Allen نوشته است:
حالا شاید از نظر من اینطوری باشه و بقیه خوششون اومده باشه اما من خوشم
نیومد اصلا .
بازم ممنون  S0 (29)

من TWD و GOT بازی کردم .
The wolf among us رو هم حتما بازی کن.دوست دارم درباره ی داستانش بنویسم چون خیلی پیچیده و نفسگیره.
به نظرم بازی رو کلا نقد به جای اینکه  فقط راجب داستانش تعریف کنی یا مثلا یه کارکترشو بیگرافیشو بنویس قشنگ میشه.
پاسخ
من فک میکنم واسه این بازی ها یه نقد کوچیک مثل این باید نوشت و یک متن اسپویلر از داستان برای اونایی که تموم کردن.موافقی؟
پاسخ
(12-10-2015, 03:24 PM)Oliver Allen نوشته است: من فک میکنم واسه این بازی ها یه نقد کوچیک مثل این باید نوشت و یک متن اسپویلر از داستان برای اونایی که تموم کردن.موافقی؟
بازی بازی این یک باید برای همه شون یه جورایی احترام بزاری(نظر خودم) حتی گاه بدترین عنوان در تاریخ باشه.
مثل دفعه قبل که بهت گفتم اگه نقدت کامل باشه به نفع خودته.
پاسخ
(12-10-2015, 02:47 PM)Oliver Allen نوشته است:
بازم ممنون  S0 (29)

من TWD و GOT بازی کردم .

TWAU ( خودم مخففش کردم  S0 (2) ) هم بازی کردم . یادم نبود فقط ...
اگه بخوام به ترتیب علایقم بگم .
اول TWAU دوم TWD و GOT و در درجه آخه بازی که معرفی شده تو این تاپیک .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,093 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,475 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,492 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,818 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  تولد دوباره دی‌سی | معرفی ۱۵ کامیک‌ DC Rebirth که نباید از دست بدهید B.A.T 0 2,393 09-14-2016, 06:46 PM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان