موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
والا من که وارد صنعت بازیسازی شدم و بازی هم ساختم و الانم نزدیک دو سال میشه بازیسازم ولی هیچ کس نه حمایت کرده و نه بازی هامون فروش رفته!
اینقدرم توی این جشنواره ها و مسابقات شرکت کردم که به جایی نرسید.دارم کم کم نا امید میشم :( :(
این همه زحمت کشیدم و یاد گرفتم اخرشم هیچی به هیچی
موضوعها: 86
پلتفرم های شما:
همتون می دونین که بازی فقط وقت گذرونی و در بعضی مواقع هدر دادن وقت هست
اگه شما ریال پول به خاطر گیمر بودن دریافت کردی من ...
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
"این موضوع شاید کمی دور از ذهن به نظر برسد، ولی مهارت ها و توانایی های شما در بازی های ویدیویی می تواند به شما این توانایی را بدهد که در کارهای واقعی نیز از آن ها بهره ببرید. به طور مثال : "Jann Mardenborough" از انگلستان، که استعداد او در بازی Gran Turismo توانست جایی در مسابقات فرمول 3 برای او باز کند. همچنین نیروهای مسلح در سراسر جهان از جمله آمریکا، امروزه از بازی های ویدیویی FPS برای آموزش سربازان استفاده می کنند."
یکی از دوستان بنده توی air force هست و قرارداد 3 ساله داره الان دو سال گذشته و توی این دو سال فقط بازی میکرده از COD بگیر تا Tom Clancy's HAWX الان هم که وارد سال سوم شده گفت یه بازی مخصوص هست که مخصوص ارتش هست و داره بازی میکنه در کل 3 سال میره air force بازی میکنه و پول میگیره و بعد که قراردادش تموم شد به عنوان officer استخدامش میکنن. شیطونه میگه پاشم برم منم.
موضوعها: 77
(08-30-2015, 10:42 AM)black ops 3 نوشته است: همتون می دونین که بازی فقط وقت گذرونی و در بعضی مواقع هدر دادن وقت هست
اگه شما ریال پول به خاطر گیمر بودن دریافت کردی من ...
خب نظر کارشناسانه شما چیه؟ بازی نکنیم چون هدر دادن وقته؟
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- PSVita
- Playstation 4
اتفاقا بازی موجب ارامش ذهنی ادم میشه من وقتی پروژه هام زیاد میشه و دیگه نمیکشم و به خودم میگم درس رو ول میکنم. میرم یه ساعتی بازی میکنم و بعدش کلا اعصابم اروم میشه و دوباره مثل بچه ادم میرم میشینم رو پروژه هام کار میکنم تا به یه جایی برسم :D
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
واقعاً مقاله جالب، مفید و بکری بود؛ من امیدوارم یه روز مثه استاد کوجیما توی صنعت بازی سازی معروف بشم و به اعتلای اون بیش از پیش کمک کنم :cool: ;) :heart:
This is my Property but its Belonging Belonging to god
پلتفرم های شما:
آقا یه سوال من الان تعدادی باگ و مشکل از wwe 2k15 میدونم باید کی رو ببینم؟ حتی پولش هم نمیخوام فقط به سازنده هاش چطوری بگم که این چیزا رو درست کن :dodgy:
من واسش مجنون اونم لیلی :(
میگه دوسم داره آره خیلی :)