امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من مرده متحرک هستم|نقد و برسی بازی The walking dead-SEASON TWO
کجا بودی تاحالا؟ فروم که خلوت شده بود.خسته شدیم از بس هیچکس نقد جدید نمیذاشت. بررسیت هم خودمونی بود و به دل مینشست. فقط کلا موسیقی و صداگذاری رو جا انداخته بودی. دفعات بعد توضیحات بیشتری از بازی بده.
موفق باشی
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
برای شروع خوب بود
ولی برای ادامه باید روی املای واژگان بیشتر کار کنی دوست من[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
دمت گرم داداش!!!خیلی خوب بود.
کمی بیستر میتونستی بنویسی اما همین که دست به قلم شدی خودش یک پبشرفته.
دمت دوباره گرم...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
یک نقد زیبا...
ممنون از منتقد عزیز...
به امیدت ورودت به تحریریه سایت...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  xkpv6dutvrec.jpg]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
پاسخ
بسیار عالی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
ایول داداش دمت گرم، کوتاه بود اما خوب [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

[تصویر:  5y8xgkr03kk6u1plv7rv.jpg]
پاسخ
دوست دارید نقد بعدی من چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(02-27-2014, 03:35 PM)mohammada نوشته است: دوست دارید نقد بعدی من چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟
به انتخاب خودت باشه بهتره.
ولی به هرحال به نظر من rayman.

[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
باز هم تاکید می کنم: برای شروع واقعا کارت عالیه! شما برو اولین مقاله من که نقد و بررسی اپیزود یک wolf among us هست رو بخون که توی فروم منتشر شده! قاه قاه به بنده می خندی... اما بعد از اون یه چیزایی یاد گرفتم و با دومین مقاله ای که نوشتم عضو تحریریه سایت شدم. و شما هم استعداد خوبی داری![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
پاسخ
دوست دارم نقد بعدیت قسمت دوم همین بازی باشه...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,095 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,503 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,509 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  عشق فداکاری تغییر ، نقد و برسی بازی Brothers A Tale Of Two Sons kaladin 3 2,401 10-04-2019, 03:53 PM
آخرین ارسال: kaladin
  نقد و برسی بازی NFS:Payback (آقایِ کُدی گونه) mr_code 9 2,839 12-29-2017, 12:41 PM
آخرین ارسال: mr_code

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان