موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
نه من با اون جاش رو دیدم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
این بار آخر باشه که میبینم دارید درباره مراحل بازی بحث میکنید ها دفعه بعد پست بسته میشه با سوال کننده هم برخورد شدید میشه سوالات را تو تاپیک خودش بپرسید
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 52
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
هرچی از پیشنمایشی که درباره ی GRID نوشته بودید خوشم نیومد از این یکی خوشم اومد!فقط به نظر نمیشه Skyrim رو حتی تو یه کتاب جا داد واسه نوشتن نقد واقعا کارت سخت بوده!
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
بازی خوبی بود ولی تا اونجایی که می ره تو غاری که اسکلت ها بودن رفتم و بعدش یه جایی بود راهرو مانند ، بعد شمشیرا می رفتن و میومدن بعد سریع فرار کردم بعد یه هو یه اسکلت از پشتم اومد ضهر ترک (!) شدم و از بازی سریع اومدم بیرون. بعد بازی رو پاک کردم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
در کل اکشنش اونقدر ها باحال نبود.[img]images/smi/s0 (66).gif[/img] بعد اینکه ادم ها رو روی هوا نگه می داشتی هم کار جالبی بود و من خیلی لذت بردم.
سپاس [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
بهترین بازی که به عمرم کردم همین بوده
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
یه سوال این بازی اول شخصه یا سوم شخص ؟چون جفتش در تریلر دیده میشد.[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
واقعیت اینه که تو به این خاطر اینجایی که می خوای احساس کسی رو داشته باشی که نیستی: یک قهرمان
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
جفتش با زدن یه دکمه دوربین عوض میشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]