موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
میدونید نوب به کی میگن:کسی که بگه این بازی بده.
یعنی نقدت رو به شدت پسندیدم.آورین آورین
منتظر کارهای بعدیت هم هستیم که بخونیم و لذت ببریم.کسایی که نخوندن برن بخونن.با این که 5 بار این بازی رو تموم کردم اما خوندن این نقد بسیار لذت بخش بود.
[img=0x215]http://*****/images/70epme5cfcgrwxp5npon.jpg[/img]
This is end of the GAME
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
نوب به کسی می گن که یه تاپیک که مال دو ماه پیشه رو بیاد دوباره توش پست بده !
اخه چند بار باید بگیم تاپیک های قدیمی رو دوباره زنده نکنین ![img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
برین توی تاپیک هایی که داغ هست و تازه زده شده
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
07-23-2013, 10:37 PM
(آخرین ویرایش: 07-23-2013, 10:41 PM، توسط (Ali).)
فرهان دمت گرم چه نقدی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]خسته نباشی واقعا[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از بازیش خعلی خوشم میاد خعلی باحاله چند وفته بازیش نکردم الان هوس کردم برم از اول شروع کنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
من دارم از اول میرم بازی رو حدود 26 ساعت فقط تو مراحل گروه دزدان بازی کردم ماموریتای اصلیشو که تموم کردم ولی ماموریت های فرعیش Extra jobs لامصبا تمومی نداره!!! فقط ماموریتارو میری راحت کلی پول درمیاری!! البته من سریع پولا رو میدم قدرتامو تقویت میکنم خدایی بازی تمومی نداره. طولانی ترین بازی دنیا هست و خواهد بود مگر اسکایریم 6 رکورد بشکونه!!! نقدت عالی بود فرهان جان گیمفا به یکی مثل شما نیاز داره شدید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
اون زبان اژدهاش خیلی چسبید بهم نقدت اینجور که تعریف میکنن عالیه ولی من نتونستم کامل بخونم در هر صورت متشکریم!!!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
آره . اگه یادش بگیری خیلی خوب میشه میتونی واقعا کلمه بسازی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
یکی از بهترین نقد هایی که خونده بودم!!! عااااااااااااالی بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
اگر بخوام دیگه خیلی سختگیر باشم، تنها اشکالش این بود که واسه نژادها عکسی نذاشتی ولی در کل عااااااالی ([img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]