موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
به نظر من مهمترین دلیل برای بد بودنش داستان پیرامنون چین بود. اگه در مورد روسیه یا مثه بتل دو در خاورمیانه بود خیلی جذاب تر میشد ولی چین؟؟؟؟؟؟ چین با کسی مشکل نداره ینی نه با ایران نه با روسیه فقط با آمریکا بنابر این اون حسی که به مخاطب القاء بشه برای ما (ایرانیا)نمی شد . در صورتی که در نسخه های 1-2 کاملا اون حس مشهود بود و میتونستی خودتو به جای برادران آمریکایی ! بزاری!
نتیجه: دلیل بد بودن بازی تنها به دلیل انتخاب موضوع بد بود که منجر به داستان بد-شخصیت پردازی بد و گیم پلی بد شد.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
به عنوان دومین نقدت خوب بود..
تیترهای خوبی انتخاب کرده بودی.. اگه کمی بیشتر در مورد مولتی میگفتی بهتر بود ولی بازم خوبه
یه نکته:
تو نکات مثبت و منفی باید تمام موارد رو ذکر کنی.. گذاشتن علامت غیره ""..."" به معنی این که موارد دیگری هم هست ولی نگفتی.. این یه عیبه
تو انتخاب عکس ها میتونستی بهتر عمل کنی..هر چند حق مطلب رو متن ادا میکنه تا عکس
در کل خیلی خوب بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
نقد خیلی خوبی بود من با داستانش حال نکردم ولی گرافیکش عالی بود
به امید روزی که انلاین gta v برای pc هک بشه
موضوعها: 0
داستان بازی ضعیف بود. بازی بعد از یک مدت تکراری می شد. فقط انگار باید شلیک کنی و بجنگی. آن نکته ها و سوپرایزها و تازگی شماره های قبل را نداشت. کاش کل بازی شبیه مرحله اولش بود.
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام محمد جان .بزار باهات روراست باشم .........فقط یه کمی از مقاله ات رو خوندم و دلیل نخوندنم بدی مقالت نبود بلکه این بود که کلا من حوصله ی خود btf4 رو ps4 رو نداشتم چه برسه به اینکه بخوام مقالشو بخونم.
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]