امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامزد های جوایز بهترین نویسنده های امریکا اعلام شد
نامزد ها برای دریافت جایزه بهترین نویسنده ی امریکا به شرح زیر است:

Assassin’s Creed IV: Black Flag : داستان توسط Darby McDevitt ،Mustapha Mahrach ،Jean Guesdon،Scriptwriter Jill Murray ، فیلمنامه توسط :Nicholas Grimwood نویسنده سنگاپورMark Llabres Hill  ناشر Ubisoft

Batman: Arkham Origins: کارگردان داستانی Dooma Wendschuh ، نویسنده و طراح ارشد داستانی Ryan Galletta ، نوشته شده توسطCorey May ، ناشر Warner Bros. Interactive

God of War: Ascension: نوشته شده توسط Marianne Krawcyzk و Ariel Lawrence ، ناشر Sony Computer Entertainment

:the last of us :نوشته شده توسط Neil Druckmann ، ناشر Sony Computer Entertainment

Lost Planet 3 : سر نویسنده Richard Gaubert ،نویسندگان Orion Walker ،Matt Sophos ، ناشر Capcom

در تاریخ 1 فبریه در مراسمی همزمان در لس آنجلس و نیویورک جوایز داده خواهد شد.

قابل ذکر است سال پیش Assassin’s Creed: Liberation توانست این جایزه را ببرد.

[تصویر:  20140110_the_last_of_us.png]
منبع

پاسخ
داستان بتمن درگیر کننده تر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تعامل پذیری با کاکتر ها بیشتر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تبادل احساسات بیشتر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
نمیدونم شاید من اشتباه می کنم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
داستان TLOU منعطف نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] احساسات خیلی زیادی رو منتقل نمی کرد؟! آکنده بودن از غم واندوه رو متبلور نمی ساخت؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
اختلاف نظر شدیدی با اونایی که این جایزه ها رو دادن، دارم![img]images/smi/s0 (53).gif[/img]

پاسخ
(01-10-2014, 03:05 PM)'AMIR M13' نوشته است: داستان بتمن درگیر کننده تر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تعامل پذیری با کاکتر ها بیشتر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تبادل احساسات بیشتر نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
نمیدونم شاید من اشتباه می کنم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
داستان TLOU منعطف نبود؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img] احساسات خیلی زیادی رو منتقل نمی کرد؟! آکنده بودن از غم واندوه رو متبلور نمی ساخت؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
اختلاف نظر شدیدی با اونایی که این جایزه ها رو دادن، دارم![img]images/smi/s0 (53).gif[/img]

اعداد برای اینکه اشتباه نشه برداشته شد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

خط قرمز را بخوانید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

پاسخ
LOL
اینا دیگه کین؟ بایوشاک: اینفینیت که داستانش اثری از استاد کن لوین بود و یکی از برترین داستان های نسل رو داشت اصلاً آدم هم حساب نکردن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

اینا نویسنده های بلک فلگ رو بهتر از کن لوین میدونن که توی لیست فرارش دادن ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

پاسخ
(01-10-2014, 03:35 PM)'Dani-27' نوشته است: LOL
اینا دیگه کین؟ بایوشاک: اینفینیت که داستانش اثری از استاد کن لوین بود و یکی از برترین داستان های نسل رو داشت اصلاً آدم هم حساب نکردن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

اینا نویسنده های بلک فلگ رو بهتر از کن لوین میدونن که توی لیست فرارش دادن ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

راست میگین واقعا جای بایوشاک خالیه[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
حالا درست شد[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
این که بازی هایی مثل بایوشاک تو این لیست نیست واقعا دلیلش خیلی سادست و حتی به تیتر هم اگه کمی دقت کنید متوجش می شید.

به خاطر این که این جایزه را فقط به نویسنده هایی میدن که از کشور آمریکا باشن و به همین خاطر بازی مثل لاست پلنت 3 هم تو این لیسته.

[تصویر:  38858454046459083312.png]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهترین بازی های فوتبال برای اندروید و iOS Sarakhani 0 1,902 01-14-2020, 02:45 PM
آخرین ارسال: Sarakhani
Rainbow معرفی بهترین بازی واقعیت افزوده برای گوشی های اندروید و iOS Sarakhani 0 2,281 12-17-2019, 10:21 AM
آخرین ارسال: Sarakhani
  مشخصات سیستم مورد نیاز بازی The Outer Worlds اعلام شد + جزئیاتی از بهینه‌ساز روز اول White Beard 0 1,414 10-18-2019, 09:36 PM
آخرین ارسال: White Beard
  رسمی؛ تاریخ انتشار نقدها و نمرات بازی Death Stranding اعلام شد White Beard 0 1,308 10-17-2019, 12:37 AM
  مدت زمان بخش داستانی Avengers اعلام و اطلاعات بیشتری از این بازی منتشر شد White Beard 0 1,364 10-07-2019, 12:45 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان