(07-11-2014, 02:53 PM)'black stone' نوشته است: برای اولین مقاله تخصصی خیلی خوب بود ولی سعی کن هم بیشتر و هم بهتر از این بنویسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
عنوانت قشنگ نیست خیلی ( حداقل برای من )[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
گرافیک، گیم پلی این عنوان خیلی نکات مثبت و منفی بیشتری داشت که خیلی به اون ها هم اشاره نکرده بودی! (( گرافیک 9 !!!!!! ))[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در کل نقدت بسیار بسیار خوب بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
همین جا تگت هم تبریک میگم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
داداش مطمئنا اون چیزایی که من دیدم شما ندیدی و اون چیزایی که شما دیدی من ندیدم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
گرافیک رو هم باید بگم فکر کنم تنها مشکلش همون بارگزاری بافت ها بود و مشکل خاص دیگه ای نداشت[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
جزئیات خیلی خوب کار شده بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
طراحی ربات ها عالی بودن[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
طراحی شهر ها بخصوص برلین واقعا منحصر به فرد بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پس اگه ما ی نمره واسه بارگزاری بافت ها کم کنیم میشه 9[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
اگه بخوایم خیلی سختگیرانه نمره بدیم ب گرافیک کمتر از 8 نباید داد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
فکر کنم منصفانه باشه[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ازت ممنونم بابت اینکه با دقت مقاله رو خوندی و ایراداتم رو بهم گفتی[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
انشالله بعدی ها رو سعی میکنم اشتباهاتم رو به حداقل برسونم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]