امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظام لندن در1886 / پیش نمایش بازی The order 1886
به نام خدا
نظام لندن در1886 / پیش نمایش بازی The order 1886

[تصویر:  20657404542562158433.jpg]
نام : The Order 1886
سازنده: Ready at dawn
تهیه کننده: Sony Computer Entertainment
سبک : اکشن سوم شخص
پلتفرم:PS4

در نمایش E3 2013 بازی های مختلفی برای کنسول نسل هشتم سونی یعنی  ps4 معرفی شد و اطلاعاتی ازشون اومد که از بین اونا میشه به بازی های  اول شخص سونی یعنی killzone shadow fall یا عنوان محیط باز یعنی infamous second son و ... نام برد.
در طول این نمایشگاه جناب آقای  یوشیدا(Shu Yoshida) مدیر کل تفریحات سونی بر روی سن اومد و از یک ip جدید برای ps4 پرده برداشت.این بازی the order 1886 نام داشت و از اول تا آخر این ویدیو معرفی همه محو گرافیک قوی بازی شدند که کاملا نسل هشتمی بود.در این ویدیو 4تن(سه مرد و یک زن) در یک کالسکه‌ در حال حرکت هستند(در منطقه ی متروکه که  “Whitechapel نام داره) که یک دفه کالسکه وایمیستد و وقتی از کالسکه بیرون می آین متوجه کشته شدن راننده کالسکه و میشن بعد از چند ثانیه مورد حمله ی جونور ها میشوند.در این ویدیو برخی از اسلحه ها در بازی معلوم شد برای مثال یکی یه توپ آتشی بیرون میندازه یا دیگری با برق کارمیکنه.
این بازی به توسط استدیو داخلی سونی یعنی Ready at dawn  در حال ساخت است(با نظارت گر استدیو santa monica)  این استدیو عنوانی خوبی در کارنامه خود دارد که میشه از دو بازی معرف او یعنی Chains of Olympus God of war و god of war Ghost of Sparta   یاد کرد ولی تمامی این عناوین برای کنسول دستی قدیمی سونی یعنی  psp بود ولی خود آقای یوشیدا در E3 گفتند که این استدیو تبدیل به یکی از استدیو های مهم ماشدند.
همان طور که گفته شد بازی از لحاظ گرافیکی بسیار قوی است.وبهتر بدونید این بازی به توسط موتور جدید این استدیو ‌ در حال ساخت است که  Weerasuriya مدیر استدیو Ready at Dawn  سعی داشتند که قبلا بیشتر در مراسم‌های عمومی از قدرت تکنولوژی این بازی سخن بگویدکه همه از قدرت گرافیکی بازی جدیدشون بدونند.این موتور از سال 2009 در دست ساخت است که برای این ip در نظر گرفته شده است.
در بازی تمام فیزیک ها و حرکات بدن شخصیت ها به صورت واقعی ضبط شده است و این بدین معنی است که تمام اجزای بدن به صورت دنیای واقعی به ضربه ها و صدمه های وارد شده عکس العمل نشان خواهد داد. فیزیک تمام اشیای نیز در بازی به صورت واقعی قرار داده شده است به عنوان مثال اگر پای شما به صورت اتفاقی به سطل آبی برخورد کند عکس العمل آن سطل به مانند دنیای واقعی خواهد بود.همچنین این بازی امتیاز بهترین گرافیک نسل بعد را تا کنون از سایت معتبر gameinformer در یافت کرده است.

[تصویر:  96257307332518590715.jpg]

گرافیک بازی در یک کلمه"عالی"است.

داستان بازی توسط Ru Weerasriya رئیس Ready At Dawn،آقای Kirk Ellis و John Adams نوشته شده است.
داستان اصلی بازی در شهر لندن جریان داره در سال 1886 اتفاق می افته(قرن 19) که در اون سال ها برای اولین بار برق تولید شده و با توجه به تریلر ها هواپیما های  قدیمی در بازی وجود دارند و برای همین مسله تفنگی که در تریلر دیدیم از خودش برق تولید میکرد پس میشه نتیجه گرفت که بازی در گذشته ها صورت میگیرند.شما در بازی نقش یک شوالیه ی انگلیسی را بازی میکنید که Galahad نام داره او عضو گروهی است که طبق وظیفه باید در برابر مجودات دفاع کند.
در سال های پیش انسان ها به موجودات دیگری از طریق  ژنتیکی تبدیل شدن که “half-breeds” نام دارند.که بعد از مدتی مردی با نام “Arthur”گروهی را با نام “Knights”تشکیل دادند که کارشان محافظت از مردم و مبارزه و نابود کردن half-breeds ست.و Galahad که در بالا گفتیم عضو گروه Knights است.
همچنین آقای  Weerasuriya در طی صحبت های خود از وجود اسلحه ها در بازی میگویند که ما اسلحه ها را به شکلی طراحی کرده ایم که احساس واقعی بودن بازی را به شما بدهند.بنابراین سیستم سلاح ها بدین شکل طراحی شده است که سیستم براساس دنیای واقعی که یک کاراکتر چه میزان اسلحه را در می تواند حمل کند برنامه ریزی شده است.
در بازی هیچ گونه بخش مولتی پلیر وجود ندارد و فقط در داستان درگیر کننده استوار است.همچنین آقای  Ru Weerasuriya در رابطه با انتخاب شهر لندن در بازی میگوید:
لندن برای من یکی از بزر گ ترین شهر ها در جهان می باشد. تنوع واقعی در این شهر وجود دارد. البته شهرهای زیادی در اروپا به همین صورت هستند ، ولی لندن دارای لحظاتی مهم در طول تاریخ می باشد. این شهر دارای سابقه ای بسیار جالب به خصوص در پایان قرن ۱۹ که مربوط به انقلاب صنعتی است می باشد. از آن جا که این بازی قصد دارد به وقایع دنیای واقعی هم بپردازد ما می خواستیم که از برخی وقایع ، افراد و چیز هایی که در آن زمان برجسته بوده استفاده کنیم تا این بازی ما باورپذیری بیشتری داشته باشد.  البته ما تلاش زیادی کرده ایم که مکان های واقعی را در بازی قرار دهیم تا شما بتوانید بسیاری از چیز ها را در بازی تشخیص دهید.
گیم پلی باز عالی کار شده و اینکه Galahad  میتونه کاور بگیره و حرکت کنه و می تونه از پشت کاور تیر اندازی کنه.او در بازی میتونه از تمام کنده های متفاوت از خجالت دشمن ها در بیاد.یا این که با اسلحه هایی که داره میتونه این کارو انجام بده.
در زمان بازی کردن یک مرحله از این عنوان،کاراکترهای بازی در حال فرار از منطقه ای بودند که ناگهان به یک مرد زخمی بر خوردند و او را به داخل ساختمانی کشیدند.دوربین به سمت جلوتر رفت و کاراکترها  در حال مبارزه با قیام کننده ها بودند و صحنه ی نجات دادن آن شخص مجروح نیز با کارگردانی بسیار عالی همزمان با نجات دادن آن شخص مجروح ادامه داشت.این یکی از صحنه های سینمایی فوق العاده ی بازی بود که به صورت اتفاقی رخ داد.
با شخصیت های بازی The order 1886 بیشر آشنا شوید.

[تصویر:  Malory-smallx.jpg]

Sebastian Malory:نام
Sir Percival: نام مستعار

لقب Sir Perciva متعلق به مردی با نام Sebastian Malory می باشد.علاقه مندان به داستان ها ی King Arthur ممکن است به یاد بیاورند که Sir Thomas Malory نویسنده ی داستان اصلی Le Morte d’Arthur می باشد.در این بازی،او مردی با ریش های نسبتا قهوه ای و برترین مبارز در گروه Galahad می باشد.Malory به عنوان یک مربی قابل اعتماد برای Galahad و یکی از با اعتماد ترین شخصیت ها برای محافظت مردم انگلیس نیز می باشد.Malory و Galahad در وفاداری خود به The Order مشترک هستند و به همین دلیل نیز با یکدیگر دوستان صمیمی ای می باشند.

[تصویر:  Isabeau-smallx.jpg]

Isabeau D’Argyll نام: 
Lady Igraine نام مستعار:

اگر شما کتاب های King Arthur را خوانده باشید،حتما مادر او را که نامش Lady Igraine بود را می شناسید.
در عنوان The Order: 1886 او یک خانم زیبا و جوان و جنگجو با نام Isabeau D’Argyll می باشد.او و Galahad(شخصیت اول بازی) ارتباط خاصی را با یکدیگر دارند اما او یک knight می باشد که در ابتدای آموزش خود می باشد.در طول سال های آینده این دو به یکدیگر علاقه خاصی پیدا می کنند.
اما وفاداری آنها به The Order آنها را ممنوع به ابراز هرگونه احساساتی نسبت به یکدیگر می کند. علاقه ی Isabeau به Galahad بیشتر و بیشتر می شود.اما او شخصیتی با اراده،در مبارزات حرفه ای و به شدت نیز به The Order وفادار می باشد.شخصیت Isabeau دقیقا برعکس Galahad می باشد و آقای Ru Weerasuriya کارگردان این بازی گفته اند که رقابت ها و اختلافاتی نیز بین این دو در بازی وجود خواهد داشت.
[تصویر:  Lafeyette-smallx.jpg]

نام: Marquis de Lafayette
Lafayette  جدیدترین عضو در حال تعلیم The Order می باشد.
نام Marquis de Lafayette یک نام واقعی می باشد که نام او در تاریخ نیز بسیارم شهور می باشد و او کسی می باشد که نام خود را در زمان جنگ با انقلاب فرانسه و آمریکا بر سر زبان ها انداخته است.The Order با Lafayette تماس می گیرد و به او می گویند که چشمان خود را باز کند که گروهی با مقیاس بسیار بزرگتر برای مبارزه با سازمان تشکیل شده است.
استراتژی های منحصر به فرد و دانش او در میدان نبرد او را به یک عضو ارزشمند در گروه Galahad حتی زمانی که هنوز درجه ی knight را دریافت نکرده تبدیل کرده است.این شاگرد عجول و بی پروا،یک حس شوخ طبعی غریبی نیز دارد و برخی اوقات با شوخی های خود جو سنگین بازی و گروه را تغییر می دهد.
بازی The Order 1886 توسط استدیو Ready at dawn در حال ساخت است و در روز نامعلوی در سال 2014 برای کنسول ps4 عرضه میشود.
تصاویری از این بازی 

[تصویر:  1377037386-the-order-1886-art-1_jpg_0x0_q85.jpg]

دوربین بازی به این شکل هست.

[تصویر:  game_informer_screenshots_031_1382451596...x0_q85.jpg]

محیط بازی دیدنی هست. 

[تصویر:  08025325572026898680.jpg]

این چهار تن....

[تصویر:  game_informer_screenshots_009_1382451595...x0_q85.jpg]

[تصویر:  global_exclusive_3_1382451597_jpg_0x0_q85.jpg]
[تصویر:  game_informer_screenshots_008_1382451595...x0_q85.jpg]

دانلود تریلر این بازی  با فرمت  HD

تشکر فراوان از سعید نیکبخت
special thanks to saeed nikbakht

[تصویر:  90062409511201326600.jpg]

پاسخ
مرسی، پیش نمایش خوبی بود! [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
واقعاً این بازی تریلرهای خیلی قوی رو ارائه داده! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]

مشکلی که پیش نمایشتون داره، اینه که محاوره ای هست و از بار ادبی پیش نمایش تا حدودی کم می کنه.
همین طور بهتره که قبل از پرداختن به مبحثی مثل داستان، چند خط مقدمه هم بنویسید تا به جذابیت متن اضافه بشه! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خسته نباشید! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
اين بازى واقعاً فوق العاده هست يكى از بهترين هاى سونى
پيش نمايش عالى بود ممنون
كلاً بازى ها سوم شخص از نظر من خيلى زيباتر از اول شخص هست
فقط كاش تريلر اين بازى رو هم ميذاشتى

پاسخ
(11-16-2013, 10:45 PM)'academy' نوشته است: اين بازى واقعاً فوق العاده هست يكى از بهترين هاى سونى
پيش نمايش عالى بود ممنون
كلاً بازى ها سوم شخص از نظر من خيلى زيباتر از اول شخص هست
فقط كاش تريلر اين بازى رو هم ميذاشتى

ممنون از شما[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تریلر هم به زودی . آخه بیشتر سایتا نصفه گذاشتن دنباله کاملشم اگر نبود باید آپلود کنم

پاسخ
کاش قبل از نوشتن این متن به من یه پیام میدادی تا اون شماره از مجله گیم انیفورم رو بهت میدادم اطلاعات خوبی توش بود و متنت رو بیشتر میکرد.

پاسخ
(11-16-2013, 11:44 PM)'javad' نوشته است: کاش قبل از نوشتن این متن به من یه پیام میدادی تا اون شماره از مجله گیم انیفورم رو بهت میدادم اطلاعات خوبی توش بود و متنت رو بیشتر میکرد.

خیلی ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] آخه از کجا میدونستم که شما داری(الآن در حال افسوسم).[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی تا حدی از اطلاعات این بازی تو 
مجله گیم انیفورم  خبر داشتم(در همون حد که تو خود سایت بود)

پاسخ
wow! هم پیش نمایش عالیه و هم به نظر بازی عالیه! یعنی فقط عکس ها من رو برای بازی تشنه کرد ولی حیف که انحصاریه.
ممنون بابت پیش نمایش عالیتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
بعد این بازی جهان آزاد هم هست؟ اگر باشه که دیگه خیلی جالب میشه!
پاسخ
(11-17-2013, 12:17 AM)'Y2J' نوشته است: wow! هم پیش نمایش عالیه و هم به نظر بازی عالیه! یعنی فقط عکس ها من رو برای بازی تشنه کرد ولی حیف که انحصاریه.
ممنون بابت پیش نمایش عالیتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
بعد این بازی جهان آزاد هم هست؟ اگر باشه که دیگه خیلی جالب میشه!

ممون از شما [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تا اونجا که من شنیدم سند باکس هست (چیزی تو مایه های همون جهان باز).[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

پاسخ
چون مدیر بخش مجلات بودم گفتم میتونستم بهت کمک کنم

پاسخ
(11-17-2013, 12:23 AM)'javad' نوشته است: چون مدیر بخش مجلات بودم گفتم میتونستم بهت کمک کنم

ممنون حالا چجوری هست.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
از کجا میشه دانلود کرد؟؟

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,118 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,733 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,632 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,840 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,649 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان