12-14-2015, 04:01 PM
سلام خدمت شما عزیزن انجمن
چند روزیه بحثی تو انجمن نیست حالا یه سوژه پیدا کردم
در 6 دسامبر هکر های CTurt اعلام کردن PS4 را جیل بریک کردن و این عکس را منتشر کردن
و دو روز پیش این 2 توئیت را منتشر کردن.
"فقط شکستن WebKit پردازنده ی FreeBSD حبس شده(jail) مانده است.(cred->cr_prison = &prison0)شما می توانید حدس بزنید PS4 به صورت رسمی جیل بریک(jailbroken) شده است:p."
این به صورت کامل جیل بریک PS4 را تایید می کند.
بعد از چند ساعت هکر ها این توئیت را نیز منتشر کردن.
"به صورت موفقیت آمیز توانستیم RAM را روی پردازنده دیگر(ماننده SceShellU)که از ptrace استفاده می کند,بزاریم.گامل بعدی پچ کردن RAM."
حالا نظر شما در این مورد چیست؟
امیدوارم زیاد بحث نکنید
نظر شخصی خودم
"با هک کاملا مخالم!و دوست دارم هک در دنیا برداشته بشه!
PCGamer هم هستم,هرگز دنبال کنسول نمیرم و فکر هم نکنم با خونم سازگاری داشته باشه :دی اگر هم برم,هرگز کنسولم را هک نخواهم کرد!
البته برای بعضی از افراد,که در دنیا جهان سومی هستن و نمیتوانن زیاد پول خرج کنن و معتاد بازی هستن شاید!چیز خوبی باشه! "
چند روزیه بحثی تو انجمن نیست حالا یه سوژه پیدا کردم
در 6 دسامبر هکر های CTurt اعلام کردن PS4 را جیل بریک کردن و این عکس را منتشر کردن
و دو روز پیش این 2 توئیت را منتشر کردن.
"فقط شکستن WebKit پردازنده ی FreeBSD حبس شده(jail) مانده است.(cred->cr_prison = &prison0)شما می توانید حدس بزنید PS4 به صورت رسمی جیل بریک(jailbroken) شده است:p."
این به صورت کامل جیل بریک PS4 را تایید می کند.
بعد از چند ساعت هکر ها این توئیت را نیز منتشر کردن.
"به صورت موفقیت آمیز توانستیم RAM را روی پردازنده دیگر(ماننده SceShellU)که از ptrace استفاده می کند,بزاریم.گامل بعدی پچ کردن RAM."
حالا نظر شما در این مورد چیست؟
امیدوارم زیاد بحث نکنید
نظر شخصی خودم
"با هک کاملا مخالم!و دوست دارم هک در دنیا برداشته بشه!
PCGamer هم هستم,هرگز دنبال کنسول نمیرم و فکر هم نکنم با خونم سازگاری داشته باشه :دی اگر هم برم,هرگز کنسولم را هک نخواهم کرد!
البته برای بعضی از افراد,که در دنیا جهان سومی هستن و نمیتوانن زیاد پول خرج کنن و معتاد بازی هستن شاید!چیز خوبی باشه! "
FIFA:Feel the game
NFS:Feel the Speed
NFS:Feel the Speed
BF:Feel the Battle