امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی بازی SHANK
Exclamation 
[تصویر:  81560555023546.jpg]
نام بازی : SHANK
پلتفرم : PC / PS3/ XBOX360
سبک : Beat-`EM-UP
سازنده : Klei Eentertainment
ناشر : EA
مقدمه :
یک روایت خونین!
در سال های اخیر بدلیل رایج شدن سیستم ها انلاین مانند Play Station Network و xbox Live و همچنین سسیستم بسیار قدیمی و باتجربه Steam دریچه ایی را برای بازیبازان به سوی دنیایی جدید باز کردن . در این چند دهه بازیبازان شاهد تعطیلی و برشکستگس شرکت ها بزرگی بودن اما وجود این شبکه ها الهام بخش بسیاری از شرکت های کوچک مانند Klei Eentertainment بود تا ایده های ناب و بزرگ خود را محک بزنند حال شرکت Klei Eentertainment میخواهد به جرعه بزرگان این صنعت بپیوندد و میخواهد این کار را با بازی SHANK انجام دهد.
SHANK یک بازی دو بعدی به سبک بازی های Beat-`EM-UP قدیمی است که از دو بازی فوقالعاده STREET OF RAGE و Double Dragon بهره برده و طبق گفته سازندگان از داستانی فوق العاده بهره برده و یکی از جالب ترین نکاتی که در داستان این بازی یافت میشود وجود نویسنده بازی GOD OF WAR یعنی ماریان کراوچیک ( Mariane Krawcyzek ) است که انتظرات از داستان بازی دو چندان کرده که در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم که ایا این بازی واقعا از داستانی فوق العاده بهره برده یا نه؟
[تصویر:  222327456423151.jpg]
داستان :
یک روایت کلیشه ایی!!
شخصیت اصلی بازی مردی قوی هیک و با هیبت به نام ( SHANK ) است که درپی ربوده شدن زنش توسط ادم بد ماجرا ( The Butcher ) قصد دارد با کشتن عاملان این کار و هر کس که جلوی او بایستد انتقام خونین خود را بگیرد.
در کل این بازی از پیچیدگی داستانی زیادی بهره نمی برد و همان داستان انتقام یک مرد برای همسر و بچه اش را روایت میکند . همان طور که در بالا نیز گفتم سطح توقعات در داستان این بازی بخاطر وحود ماریان کراوچیک ( Mariane Krawcyzek ) نویسنده بازی GOD OF WAR بسیار بالا بود اما متاسفانه این بازی نتوانست انتظرات را براورده کند و داستانی کلیشه ایی را برای صدمین بار روایت میکند اما با این حال داستان بازی بسیار ضعیف یا ضعیف نیست و در کل با سرهم بندی و یکم ارفاق میتوان داستان بازی را نسبتا خوب نامید . بیشتر داستان بازی در میان پرده ها روایت میشود جوری که اگر این میان پرده ها وجود نداشت بازی SHANK به بازیی خشک و بکش بکش تبدیل میشد .همان طور که گفته شد، میان پرده ها نقش مهمی در داستان بازی دارند و همین قسمت ها انگیزه اصلی برای انجام مراحل مختلف بازی می شوند. میان پرده های بازی در آغاز و پایان هر مرحله و زمانی که قرار است با Bossهای بازی مبارزه کنید، به نمایش در می آیند و به مهم ترین دلیل شما برای به پایان رساندن این بازی میشوند . در کل داستان بازی لایق همان عنوا نسبتا خوب است و شما را تا اخر بازی همراهی میکندThumb2
[تصویر:  3349319834538224.jpg]
گیم پلی :
چه میکنه این قسمت !!!!!!!
این قسمت از بازی را میتوان بهترین قسمت بازی دانست که تا اخر بازی شما را همواره خوشحال و راضی نگه میدارد ( البته در اواسط بازی کمی روند بازی کند میشود ولی بعد دوباره به روند سریع و عالی خود بازمیگردد ) . گیم پلی لین بازی همانطور که گفته شد از عنواین زیادی در سبک خود بهره برده که مهمترین انها STREET OF RAGE و Double Dragon است که بیشتر به Double Dragon شباهت داردبا این تفاوت که بروز تر و بهتر شده است . اسلحه های اصلی شنک یک خنجر قوی , یک اره برقی و دو کلت قوی ( به سبک فیلم های جان وویی ) همراه با نارنجک است که اره برقی این بازی را میتوان برگرفته ار بازی GEARS OF WAR دانست . وجود چنین اسلحه هایی در یک بازی Beat-`EM-UP جالب است اما جالبتر از ترکیب این اسلحه ها برای به وجود اوردن کمبو های طولانی و جذاب است که گیم پلی بازی را به اوج میبرد و یکی از مهمترین دلایل فوق العاده بودن گیم پلی وجود همین کمبو ها بر روی یک دشمن نگون بخت است مثلا ابتدا شنک میتواند ابتدا با خنجر به دشمن ضربه بزند و سپس وی را به هوا پرتاب کند و به سبک دانته جوان ( Devil May Cry ) با دو کلت خود به سوی او شلیک کند و سپس با اره برقی نازنین از او پذیرایی کند .
یکی دیگر از مود های جالب بازی وجود حالت CO - OP است که دارای داستانی جداگانه نسبت به داستان اصلی است اما مرتبط به داستان اصلی که این بازی را بسیار خوش جلوه تر میکند . در کل این بازی لایق نمره کامل است اما بدلیل برخی مسائل نمره کامل نصیبش نمیشود.
[تصویر:  644961846282138.jpg]
گرافیک :
چشم نواز و زیبا!
عنوان Shank از جمله بازی هایی است که محیط آن از نقاشی های دستی یا همان Artwork تشکیل شده است که با سبک فیلم های غربی و ترانتینویی مخلوط شده که محیط زیبایی را به وجود اورده . این بازی عاری از هرگونه افت فریم و باگ های گرافیکی است که مهمترین دلیل ان وجود گرافیک فنی بسیار پایین ان است اما در مقابل گرافیک هنری این بازی بسیار عالی کار شده و جوی گیرا و تحسین برانگیزی دارد که شباهت بسیار زیادی به بازی زیبای مگا درایو یعنی SUN RIDERS دارد که بازیبازان باتجربه و قدیمی را یاد ان شاهکار مگادرایو میاندازد .
میان پرده ها با محیط بازی بسیار همخوانی دارن و در کل REAL است .
همانطور که در بالا نیز گفته شد گرافیک SHANK برای یک عنوان Beat-`EM-UP خوب و تا حدی عالی است .
[تصویر:  5925444337924.jpg]
صداگذاری و موسیقی:
گوش نواز و خشمگین!!
با توجه به این موضوع که بازی SHANK حال و هوایی غربی و وسترنی دارد موسیقی ان نیز به سبک فیلم های دهه 90 و 80 هالیوود است که توسط اقایان وینسنت دی ورا (Vincent De Vera) و جیسون گارنر (Jason Garner ) تهیه شده است . موسیقی با جو بازی بسیار همخوانی دارد اما کمی در اواخر بازی تکراری میشود و دل بازیباز را از موسیقی ان میزند ولی در کل موسیقی خوب کار شده و جای تحسین و تمجید دارد .
صداگذاری بازی نیز خوب کار شده و صدای شخصیت ها به چهره شان می اید و زمانی صداگذاری بازی ارزش پیدا میکند که شما در حال دیدن میان پرده های بازی باشید که صداگذاری بیشتر در انجا خودنمایی میکند و با یک جمع بندی میتوان گفت این قسمت نیز خوب کار شده .
[تصویر:  8223535397251.jpg]
در اخر :
در این برهه از زمان که بازی های دو بعدی بسیار کم شده بازی SHANK حکم یک نعمت برای دوستداران سبک دو بعدی و Beat-`EM-UP است که زمانی ارزش پیدا میکند که شما درجه سختی بازی را بر روی سخت گذاشته و با خود انرا محک بزنید . درکل این بازی زیبا را به تمام بازیبازان مخصوصا با تجربه ها و قدیمی ها توصیه میکنم زیرا یاد و خاطره ایی است از دوران عصر طلایی بازی های دوبعدیConfused29:
داستان : 7.5
گرافیک : 9
گیم پلی : 8.5
موسیقی و صداگذاری : 8.5
نظر نگارنده : 8.5
میانگین : 8.3
فقط نظر یادتون نرهConfused74:
[تصویر:  pd46w505lsd3wmvhr0.gif]
پاسخ
خودم بازی رو انجام ندادم؛ ولی با توضیحاتی که از دوستان شنیدم , SHANK باید بازیه سرگرم کننده و جالبی باشه. البته می تونست توی یه برهه ی مناسب تر عرضه بشه تا بین این همه بازی بزرگ گم نشه!
پاسخ
منم که تمومش کردم، بازی سرگرم کننده ای بود و الانم که منتظر یکی ام که قسمت دونفرش رو بازی کنم، اما کسی نیسConfused43:=
ممنون از نقد، منم اینو نقد کردمConfused25:
پاسخ
واقعا خوب نوشتی
من دنبال بازی هستم گیر نمیاد برای XBOX Confused83:
پاسخ
(11-12-2010, 04:04 PM)H!den نوشته است: واقعا خوب نوشتی
من دنبال بازی هستم گیر نمیاد برای XBOX Confused83:

این بازی فقط بر روی xboxlive در دسترسی هست و باید بری اونجا و دانلودش کنیConfused24:
[تصویر:  pd46w505lsd3wmvhr0.gif]
پاسخ
حیف که DVD بازی های آرکید نمیاد
بعضی هاش واقعا شاهکاره Confused67:
Gamefa.com
 TechFars.com 
CinemaFars.com
پاسخ
والا منم هرچی به در و پیکر زدم نتونستم کرک درست درمونش رو پیدا کنمConfused25:
پاسخ
بازیش عالی بود.Confused62:Confused62:
تمومش کردم.
فقط نمی دونم چه طور اون لباس ها رو می گیرهConfused37:
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان