01-14-2014, 04:43 PM
(آخرین ویرایش: 01-14-2014, 11:01 PM، توسط alireza khan.)
به نام خدا
جنگ،جنگی نابرابر....کمتر استراتژی بازیست که با سری بازی total war آشنایی نداشته باشد.نقطه ی عطف این سری از بازی ها rome total war 1 بود که همراه با DLC 2 بی نظیر خود یعنی Barbarian Invasion و Alexander بهترین نمرات را از منتقدین گرفت و توانست پنجره ی جدیدی رو به سوی اوج وشکوه این سری از بازی ها باز کند.
دیگر بازی های این سری هم واقعا خوب بودند.
اما همانطور که می گویند هر روی روشنی روی تاریکی هم دارد و حال نوبت روی تاریک این سری از بازی هاست.
سال 2010 بود که بازی shogun total war 2 معرفی و عرضه شد.
این بازی که حوادث زمان فئودالیسم و شوگان های ژاپن بین سال 1500 تا سال 1600 را نشان می داد واقعا خارج از انتظار عمل کرد و عملکرد بسیار ضعیفی داشت.
گرافیک بهینه نشده،باگ های فراوان همه و همه دست به دست هم داد که این بازی سود چندانی را نصیب این شرکت نکند.
اما اوایل سال 2013 بود که زمزمه ی ساخت Rome Total War 2 به گوش رسید.خود من از شدت هیجان در پوست خود نمی گنجیدم و تریلر های این بازی تنها مثل آب دریایی بود که به تشنه ای می دادند و من را تشنه تر می کرد.
بلاخره در شهریور امسال این بازی منتشر شد.
باگ های فراوان،افت فریم وحشتناک و هوش مصنوعی بسیار پایین و مشکلات بسیار زیاد دیگر هم من را نا امید کرد.
هر چند به لطف هفت گانه ی آپدیت ها + DLC Blood and Gore این مشکلات کمی رفع شد اما باز هم هواداران این سری نا امید بودند.
تا اینکه زمزمه ی ساخت DLC جدیدی به نام CEASARE IN GUAL شد و CREATIVE ASSEMBLY با تایید این خبر تاکید کرد آپدیت شماره ی 8 را نیز در نظر گرفته است.این DLC داستان حمله ی GAIUS JULIUS CESAR (گایوس جولیوس سزار) به سرزمین گل یا فرانسه ی امروزی است.
فرمانده ی دلیر گل ها یعنی VERSENJETORIX (ورسنژتوریکس) با جمع آوری و متحد کردن تمامی قبایل بربر و گل لشکری در برابر این رومیان متجاوز درست کرده و قسم می خورد که سر ژولیوس سزار را قطع کرده و در مرز مشترک بین روم و گل قرار دهد.تا اینجا همه چیز خوبه اما با انتشار این DLC ورق بر می گردد هر چند با لطف آپدیت 8.1 مشکلات تا حد زیادی رفع شده اما باز هم مشکلات عدیده ای در این بازی وجود دارد.
داستان
داستان بازی به سبک زیبایی برای شما روایت می شود،دمو های بسیار زیبا و حماسی پس از شکست و یا پیروزی و یا قتح یک شهر واقعا زیباست و مقاومت مردم گل به خوبی نمایش داده می شود.
علاوه بر این باید بیفرازیم جنگ های تاریخی یا HISTORICAL BATTLE های زیادی به بازی افزوده شده که جنگ های واقعی را می توانید در دنیای بازی تجربه کنید.MAKE YOUR OWN HISTORY:
تاریخ خودتان را بسازید.
بله همانطور که سازندگان بازی می گویند اگر شما کوچکترین اشتباهی در بازی انجام دهید تاریخ عوض شده و شاید جولیوس سزار را در اولین جنگ از دست دهید شکست های پی در پی کمر روم را بشکند.
صداگذاری
در یک کلمه فوق العاده !
صداگزاری حماسی بازی به بهترین و زیباترین نحو کار شده.
صداگزاری بازی در محیط نظیر تخریب یا صدای نعره های جنگی و یا التماس سرباز ها برای بخشیده شدن واقعا زیبا انجام شدهگرافیک
وحشتناک
گرافیک بازی به قدی خشک و بد کار شده که بنده با گرافیک NVIDIA GFORCE 690 GTX باز هم گرافیک مشکلات زیادی داشت و واقعا باید گفت هیچگونه فرقی بین حالت ULTRA و VERY LOW وجود ندارد.
باگ های اعصاب خورد کن،پرواز بعضی از سربازها و اسب های پرنده چیز هایی هستند که شما در بازی زیاد مشاهده خواهید کرد.سخن پایانی
این بازی واقعا از نا امید کننده ترین بازی های سال می باشد.
این DLC نه تنها به بهبود بازی کمک نکرده بلکه بازی را از حالت اصلی خارج کرده ولی UNITE هایی که به روم اضافه شده بد نیستند.
به هر حال من خرید این بازی را به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم.
نقاط قوت
یونیت های جدید،حالت کمپین به خوبی کار شده،نبرد های تاریخی،صدا گذاری فوق العاده
نقاط ضعف
مشکلات گرافیکی بسیار،باگ های فراوان
نمره بازی:
6/10
یک زمانی مدیر بخش pc سایت گیم ایمگ بودم....