امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی TWAU Ep2 : Smoke & Mirrors
[تصویر:  The-Wolf-Among-Us-Episode-2-Smoke-and-Mi...1391412573]
 وقتی برای اولین بار در مهر ماه امسال اپیزود اول بازی عرضه شد برای همه ی طرفداران TellTale Games بسیار هیجان انگیز بود همان سبک گرافیکی و انتخاب دیالوگ و QTE ولی با داستانی بسیار گیرا 

حال با تاخیر 4-5 ماهه اپیزود دوم بازی عرضه شده تا اتش بازی بازان را پایان ببخشد و آنان را برای تجربه ی اپیزود سوم بازی یعنی A Crooked Mile بیش از پیش تشنه کند در ادامه به نقد و بررسی این بازی جذاب می پردازیم : 

هشدار : این متن دارای اسپویلر بسیار قوی می باشد  در صورتی که قصد این تجربه ی این بازی زیبا را دارید پیشنهاد می شود که بعد از بازی این نقد را مطالعه کنید 

داستان : 
بعد از اتفاقات اپیزود اول Bigby را مشاهده می کنید که یک کارآگاه به نام برینیگام در مورد قتل سفید برفی از او بازجویی می کند بعد از چند سوال ساده دماغ کارآگاه خون می آید و بی هوش می شود در این جاست که Crane وارد می شود و مدارک صحنه جرم را بر می دارد و Bigby را فراری می دهد و توضیح می دهد که نوعی جادو به کار برده که خاطره افراد ایستگاه پلیس را تا 24 ساعت پاک می کند تا چیزی از حوادث Woodland به خاطر نیاورند . بعد از رسیدن به Woodland به محل زندانی شدن Dee یا Woodsman می روید  (بسته به انتخاب شما در اپیزود اول) و با شخصیت BlueBeard (که شاید برایتان جالب باشد که صداگذاری این شخصیت را همان صداگذار شخصیت Lee در Walking Dead یعنی Dave Fennoy به عهده گرفته) آشنا می شوید در این جا می توانید راه های مختلفی را برای حرف کشیدن از Dee امتحان کنید 
[تصویر:  92153589449348940383.jpg]

بعد از شکنجه دادن Dee چیزهایی می فهمید برای مثال این که Faith چیزی از رییس Dee دزدیده بود که Dee در آپارتمان Faith به دنبال آن چیز بود و... در این جا اولین شک بزرگ داستان به شما وارد می شود !!! سفید برفی زنده است !!!!

Snow توضیح می دهد که بعد از جدا شدنشان در تاکسی یک تماس از طرف Toad دریافت کرده که در آن Toad از او می خواهد که به مکان او بیاید زیرا پسرش یک جسد پیدا کرده و Snow نیز همین کار را کرده و پیش Toad رفته و نکته ی عجیب این است که آن جسد در نگاه اول بسیار شبیه Snow بوده ! وقتی می خواهید با Toad و پسرش صحبت کنید می فهمید که آن ها شما را موقع شکنجه Dee دیده اند . بعد از حرف زدن با TJ (پسر Toad) درمی یابید که TJ برای شنا به رودخانه رفته بوده که در آن جا صدای پای چند نفر را شنیده و سریعا به زیر آب رفته و مخفی شده ولی وقتی دیده که جسد یک زن بدون سرش در آب انداخته شده از ترس طاقت نیاورده واز آب بیرون آمده در آن جا صدای کسی را شنیده که می گفت : "به من نخندید" در حالی که کسی آن جا نمی خندید [نویسنده احتمال می دهد که این یک کلمه ی رمز بوده]  بعد از آن برای بررسی جسد خواهید رفت و متوجه خواهید شد با این که جسد بسیار شبیه Snow است ولی تفاوت هایی دارد 

حال شاید برای شما سوال باشد که چگونه این دو شبیه هم شده اند ؟ جواب Glamour است ! Glamour یک نوع جادو است که به طور رسمی در جایی به نام "Thirteenth Floor" یا طبقه ی 13 ام انجام می شود و Fable ها را تغییر شکل می دهد به همین خاطر است که در حال حاضر آن ها مانند انسان های عادی دیده می شوند ولی تغییر شکل دادن یک Fable به یک Fable دیگر غیر قانونی است پس حدس Bigby این است که نوعی بازار سیاه برای فروش Glamour ایجاد شده و کسی که خود را به شکل سفید برفی درآورده آن را از آن جا خریده اما مدارک دیگری نیز پیدا می کنید که نشان می دهد کسی این Glamour را خریده و به او داده وقتی جعبه طلسم یا همان جادو Glamour را باز می کنید اثر آن از بین رفته و آن Fable به شکل اولیه خود باز می گردد و معلوم می شود که او خواهر Holly (که گزارش گم شدنش چند وقت پیش داده شده بود) -Lilly- می باشد و همین موضوع شما را به بار  Trip Trap می برد و با شخصیتی به نام Jack آشنا می شوید 
[تصویر:  31537181622451641200.jpg]

او شخصیتی شوخ طبع و اعصاب خورد کن است که تا این جا حضور کم رنگی در بازی داشته . بعد از در میان گذاشتن موضوع با Holly می فهمید که Lilly در کلاب Pudding & Pie و برای شخصی به نام Georgie کار می کرده و همین موضوع شما را به آن کلاب می کشاند 

[تصویر:  wolf-among-us-ep-2-2.jpg]
در این جا بعد از صحبت با Georgie متوجه می شوید که اگر یکی از بازدید کنندگان کلاب از یکی از دختر ها خوشش بیاید به Georgie می گوید و Georgie برایشان در هتل کنار کلاب قراری ترتیب می دهد در این هنگام متوجه می شوید که تمام این قرار ها در دفتری ثبت می شود بعد از گرفتن دفتر از Georgie متوجه می شوید که Lilly آخرین بار با کسی به نام Mr Smith در اتاق 207 قرار داشته . بعد از گشتن در کمد های Lilly و البته Faith نامه ای را با این مضمون پیدا می کنید : 
نقل‌قول: Faith عزیز 

از این که امشب هوامو داشتی ازت تشکر می کنم 
بیا قبل از این که به سمت اون آپارتمان بری با هم صحبت کنیم 

Lilly 

که Bigby حدس می زند که هر دوی آن ها یکی از مشتری های Lilly را دیده اند ( احتمالا منظور همان Mr Smith است )
[تصویر:  twau_ep_2_mermaid-600x337.jpg]
بعد از آشنا شدن با شخصیتی به نام Nerrisa او به شما کلید اتاق 204 را می دهد تا شما را در آن هتل راه دهند و بتوانید اتاق 207 را بررسی کنید  (در طول پرس و جو از اعضای کلاب از هر کدامشان که چیز هایی در مورد Mr Smith و مسائل مربوط به قتل بپرسید به شما می گویند : "These lips are sealed" برایتان آشنا نیست ؟! ) در این جا بالاخره از کار Beauty سر در می آورید او مسئول کلید های هتل است و چیز هایی می فهمید برای مثال این که کسی مانند Snow White درست از رو به روی او رد شده ولی او را نشناخته و  در ضمن Beauty از دوقلوها وام گرفته بود و برای پس دادن آن وام سخت کار می کند در حالی که Beauty سعی می کند در اتاق 207 را باز کند Beast از راه می رسد و فکر می کند که Beauty و Bigby با یک دیگر رابطه دارند و Beauty به او خیانت کرده در این هنگام دیوانه شده و شروع به زدن Bigby می کند 
[تصویر:  smokeandmirrorsreview610.jpg]
پس از دعوا در اتاق می شکند و متوجه مقدار خون زیاد روی تخت می شوید و این جاست که مطمئن می شوید که قتل Lilly در همین اتاق رخ داده بعد از بررسی صحنه جرم Bigby می فهمد که قاتل یا همان Mr Smith می خواسته صحنه ی معروف کتاب سفید برفی را بازسازی کند [همان جا که سفیدبرفی به نظر مرده ولی با بوسه ی معشوقش زنده می شود ] و بعد از آن سفید برفی را به وحشیانه ترین حالت ممکن می کشد در این جا اپیزود 2 با یک Cliff Hanger وحشتناک تمام می شود تا شما در در انتظار اپیزود بعدی خمار نگه دارد ! Mr.Smith همان Crane است و در حالی که شما به این واقعیت پی می برید Crane از آینه ی جادویی شما را نگاه می کند !!

همان طور که ملاحظه فرمودید بازی از داستان بسیار جالب و پیچیده ای بهره می برد که بدون شک بزرگ ترین نقطه ی قون بازی می باشد 

نمره ی داستان 10/10

گیم پلی : 

در مورد گیم پلی چیز زیادی نمی توان گفت زیرا همان سبک The Walking Dead در این جا نیز اعمال شده ولی با یک تفاوت : انتخاب دیالوگ ها بیشتر شده و معما های بازی کم تر که خوب بودن یا بد بودن آن سلیقه ای می باشد و من به شخصه از این تغییر لذت بردم زیرا تم داستان پلیسی است و بازجویی ها لذت بسیاری برای بازی باز به ارمغان می آورد و نکته ی جالب این است که با پرسیدن سوالات مختلف روند بازجویی متفاوت می شود و چیز های جدیدی یاد می گیرید که تا قبل از آن تنها با خواندن کمیک بوک ها میسر می شد اگر بخواهیم گیم پلی بازی را قسمت بندی کنیم به شکل زیر می رسیم : 70  ٪ انتخاب دیالوگ و رفتار ها- 20 ٪ معما و سر در آوردن از قضیه و 10٪ انتخاب های دشوار

در کل گیم پلی برای عنوانی به این سبک مناسب است و نقش خود را به خوبی ایفا می کند ولی اگر بخواهید چندین ساعت پشت سر هم بازی کنید خسته کننده می شود و در کل بازی باز را به چالش نمی کشد 

نمره گیم پلی :  8/10

گرافیک : 

سبک گرافیکی بازی با این که Cell Shade است ولی بار فضا سازی این عنوان را به خوبی بر عهده می گیرد چشم را نوازش می دهد و در ضمن با PC های قدیمی نیز می توان آن را اجرا کرد و از گرافیک آن لذت برد تک تک شخصیت ها با وسواس خاصی طراحی شده اند و همه چیز در جای خود قرار دارد در یک کلام اگر بازی های  TellTale را به خاطر گرافیکش دوست نداشتید با بازی کردن TWAU نظرتان عوض خواهد شد 

نمره گرافیک : 8/10

موسیقی و صداگذاری : 

در این جا TellTale شاهکار کرده صداگذاری ها چنان با شخصیت ها جورند که فکر می کنید آن کارکتر ها برای این صداگذار ها انتخاب شده اند ! همان طور که در متن اشاره شد صداگذار Bluebeard را همان Dave Fennoy خودمان بر عهده گرفته

[تصویر:  Dave-Fennoy.png][تصویر:  13559177043563903156.png][تصویر:  Lee-everett.png]

و بقیه ی شخصیت ها صدایی مناسب با خودشان دارند موسیقی بازی نیز بر عهده Jared Emerson-Johnson بوده یعنی همان کسی که موسیقی The Walking Dead را ساخته پس نیازی به توضیح بیشتر نیست ! تنها مشکلی که وجود دارد این است که موسیقی گاهی در جای مناسب پخش نمی شود 

نمره موسیقی و صداگذاری : 9.5/10

نتیجه گیری و نمره نهایی : 

اپیزود 2 این عنوان فوق العاده باز هم مارا غافل گیر کرد و بسیار قدرتمند ظاهر شد اگر مشکلات کوچکی که ذکر شد برطرف شود یقینا نمرات بهتری از منتقدان خواهد گرفت 

نمره نهایی : 9/10

پ.ن1: این اولین نقد و بررسی من در گیمفا بود لطفا من رو از نظراتتون بهره مند کنید 
پ.ن2: متن به مرور زمان آپدیت خواهد شد 

پاسخ
اپیزود اول نمرات بهتری نسبت به اپیزود  دوم گرفت همین نشون می ده پیشرفت نداشته

نقد خوبی هست ولی جا برای کار داره هنوز .
پاسخ
ممنون از نظرتون 

اگر میشه یکم دقیق تر ذکر کنید که کدوم قسمت از نقد جای کار بیشتری داره ؟
پاسخ
سپاس گزار از منتقد
ولی به نظرم برای یه مقاله خوب شدن یه مقدار کار بر می داره
خودم دارم این بازی رو بازی می کنم و به محض تموم کردن این اپیزود نظر نهایی رو با توضیحات به شما پیام خصوصی میکنم
[تصویر:  xkpv6dutvrec.jpg]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
پاسخ
بهتر بود اسم کامل رو تیتر می نوشتی
پاسخ
نقدت رو از همون اول غیر قابل خوندن برای بیشتر بچه ها کردی چون اسپویل زیادی داره ، فقط با خوندن یه جمله ش بزرگترین بخش داستان رو فهمیدم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بهتر بود بجای اینکه داستان رو تعریف کنی نقاط قوت و ضعفش رو میگفتی ، از اینکه میشه با داستان بازی ارتباط برقرار کرد یا نه و ...
متن هم دیگه به نظرم دیگه آپدیت نکن برو سراغ یه بازی دیگه ، سعی کن از بازی های کوچیک شروع کنی بعد گاماس گاماس بیای جلو .
رسول جان رو مطمئنم یه شبه نشد نویسنده و منتقد ، به تو هم راه درست رو بچه ها نشون میدن کم کم ، بیشتر بچه هایی که الان توی تحریریه ان تقریبا تگ گرفتن هاشون رو میدیدم و بدون الکی اونجا نیستن ، رسول مثل معلمی مهربان پاره شون کرده و آب دیده شدن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
زحمت کشیدی [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

پاسخ
(02-07-2014, 06:18 PM)Alireza23 نوشته است: نقدت رو از همون اول غیر قابل خوندن برای بیشتر بچه ها کردی چون اسپویل زیادی داره ، فقط با خوندن یه جمله ش بزرگترین بخش داستان رو فهمیدم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بهتر بود بجای اینکه داستان رو تعریف کنی نقاط قوت و ضعفش رو میگفتی ، از اینکه میشه با داستان بازی ارتباط برقرار کرد یا نه و ...
متن هم دیگه به نظرم دیگه آپدیت نکن برو سراغ یه بازی دیگه ، سعی کن از بازی های کوچیک شروع کنی بعد گاماس گاماس بیای جلو .
رسول جان رو مطمئنم یه شبه نشد نویسنده و منتقد ، به تو هم راه درست رو بچه ها نشون میدن کم کم ، بیشتر بچه هایی که الان توی تحریریه ان تقریبا تگ گرفتن هاشون رو میدیدم و بدون الکی اونجا نیستن ، رسول مثل معلمی مهربان پاره شون کرده و آب دیده شدن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
زحمت کشیدی [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

در مورد اسپویل شما درست می گی البته از همون اول هم من اشاره کردم که متن دارای اسپویل بسیار قوی می باشد [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

البته درسته باید بیشتر در مورد نقاط قوت و ضعف داستان توضیح می دادم ولی فکر کردم که نوشتن اتفاقاتی که در این اپیزود افتاد می تونه برای افرادی که داستان بازی رو به درستی نفهمیدن مفید باشه چون توضیحاتم در این قسمت جامع بود 

در ضمن یکی از دلایلی که من این بازی رو برای نقد انتخاب کردم گیم پلی 90 دقیقه ایش بود که کار رو برام آسان تر می کرد و باعث می شد بتونم توضیحات جامعی اراِیه بدم حالا شما فکر کن می خواستم یک بازی 5-6 ساعته رو نقد کنم ! 

در ضمن از نظراتتون ممنونم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,061 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,151 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,182 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,783 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,338 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان