12-26-2014, 10:57 PM
(آخرین ویرایش: 12-27-2014, 06:13 PM، توسط s_karimi79.)
مطمئینا تا حالا اسم ویندوز فون رو شنیدید ؟ اما پیش خودتون گفتید پف این دیگه چیه عمرا اگه به پای ای او اس و اندرویید برسه . برای بیشتر ما ایرانیا ویندوز فون یه سیستم عامل ناشناختس . شاید ویندوز فون تجربه ی اندرویید و ای او اس رو داشته باشه اما باور کنید میتونه با اونا رقابت کنه . قصد من از ایجاد این تاپیک آشنایی شما با این سیستم عاله .
نام : windows phone
شرکت سازنده : microsoft
آخرین نسخه : 8.1
شرکت های فعال سازنده : htc , samsung , lg , zte , nokia و ...
از امکانات دیگش ایمن از فضولاست !! تو تنظیمات یه گزینه داره که اگه فعالش کنید مثل عکس زیر اگه پیامی براتون بیاد یا هر چیز دیگه ای ، تا فرد رمز رو نزنه حتی از طریق ناتفیکیشن هم نمیتونه ببینتش . عکس های لاک اسکرین هم دلخواهه اما با یه نرم افزار انحصاری مایکروسافت شما میتونید ساعت و یا متون زنده رو داخل لاک اسکرین بزارید و لذت ببرید . اما نا گفته نماند که اینکار باعث کند شدن سرعت لاک اسکرین میشه
ممکنه فکر کنید که ویندوز فون پس زمینه نداره اما با نصب ویندوز فون 8.1 این قابلیت اضافه شده که میتونید پشت برنامه ها ( برنامه های خاص که بیشترشون میشه ) عکس بگذارید .
منظورم از برنامه های خاص اینه که بعضی از برنامه ها نه رنگ عوض میکنن و نه میشه عکس پشتشون گذاشت مثل وایبر ، افیس ، اسکای درایو و ... در بروزرسانی های بعد بیشتر توضیح میدم .
فقط همین متاسفانه منو ویندوز فون مثل اندرویید و ای او اس قابلیت شخصی سازی زیادی نداره .
بازی ( 6/10 )
به درخواست یکی از دوستان میخوام امروز کمی از بازیای ویندوز فون بگم . به نظر من تنها عیب ویندوز فون در برابر اندرویید ای او اس داشتن برنامه ها و بازیای کمه ، اما خوشبختانه در مدت زمان بسیار کوتاه شرکت های بازی ساز بازی های خودشونو برای ویندوز فون هم ارائه میدن . بازی های معروف موبایل مثل انگری بیردز و ساب وی همگی برای ویندوز فون موجودند . بیشتر بازی های استور ویندوز فون ار رم 512 پشتیبانی میکنند تا کسانی که تلفن هوشمند میان رده و یا ضعیفی دارند ( مثل خودم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) بتونن از بازیا استفاده کنند . بازی ساز های ایرانی هم خوشبختانه هر روزه بازیای خود را در استوربرای دانلود میگذارند . بازیای ایرانی معروف مثل آفتابه و صمد پرواز هم از این نو بازیاست . اما نکته منفی استور بازی اینه که چون کمی تعداد بازیا کمه کسایی که بازی میسازنن معمولا پولیش میکنن که از ایران خرید اونا خیلی مشکله . یعنی حدود 20 درصد بازیای استور تقریبا پولین یا باید داخل برنامه ای پول بدید . بازی های معروفی مثل ماینکرفت و گلها مقابل زامبی ها از این نوع بازیای پولی هستند . در تصویر زیر لیست بهترین بازیای منتخبی استور رو میبینید ( سمت راست ) . بازی های نصب شده وارد قسمت xbox game میروند که در آنجا بازیهایی که مخصوص xbox windows phone هستند ، میتوانید بازی کنید . برای خود اواتار زنده بسازید با امتیازی که داخل بازی میبرید سکه طلا بهتون میده . با سکه های طلا میتونید برای اواتارتون لباس بخرید و خیلی کارای جالب دیگه . تصویر سمت چپ تصویری از xbox game هستش .
توجه داشته باشید که این تاپیک هر روز به روز میشه سعی میکنم هر روز قسمتی از این امکانات بی نظیر ویندوز فون ( که هنوز بهش نرسیدیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) داخل تاپیک بزاریم
اگه سوال یا مشکلی دارید بفرمایید .
نقد و برسی من با ویندوز فون 8.1 و موبایل nokia lumia 625 انجام شده .
نام : windows phone
شرکت سازنده : microsoft
آخرین نسخه : 8.1
شرکت های فعال سازنده : htc , samsung , lg , zte , nokia و ...
لاک اسکرین
لاک اسکرین یکی از مهم ترین بخش های یک سیستم عامل است چون هر روز ما ده ها بار خواسته و ناخواسته اونو میبینیم و با اون کار میکنیم . لاک اسکرین ویندوز فون امکانات زیادی نداره اما با نصب برنامه های فرعی میتونید امکانات جالبب بهش اضافه کنید . همین طور که توی عکس ( خودم گرفتم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) میبینید ساعت و تاریخ معلومه ، اگه تصویر رو به بالا بکشید صفحه رمز که اختیاریه براتون میاد و فقط هم دارای پین هستش . منظورم اینه که نمیشه مثل اندرویید الگو رو براش گذاشت .از امکانات دیگش ایمن از فضولاست !! تو تنظیمات یه گزینه داره که اگه فعالش کنید مثل عکس زیر اگه پیامی براتون بیاد یا هر چیز دیگه ای ، تا فرد رمز رو نزنه حتی از طریق ناتفیکیشن هم نمیتونه ببینتش . عکس های لاک اسکرین هم دلخواهه اما با یه نرم افزار انحصاری مایکروسافت شما میتونید ساعت و یا متون زنده رو داخل لاک اسکرین بزارید و لذت ببرید . اما نا گفته نماند که اینکار باعث کند شدن سرعت لاک اسکرین میشه
استارت
کاشی های جذاب و جالب ویندوز 8 رو که یادتون میاد ؟ با کمی تغیر اون کاشیا توی ویندوز فون هم وجود دارن ، که واقعا کار کردن با کاشیا لذت بخشه . تصویر بالا ببینید ، این استارت ویندوز فونه فقط چون بعضیا فکر میکنن این یه چیزی شبیه منوه . توی صفحه استارت شما میتونید شخصی سازی های زیادی رو پیاده کنید . مثلا فقط برنامه هایی رو تو هر اندازه ای و تو هر مکانی با هر رنگی میتونید توی صفحه استارت بزارید . کاشی ها زنده هستند هر چند ثانیه پشت رو میشن و اطلاعات اون برنامه رو به نمایش میزارن . نکته جالب اینجاست که شما هر برنامه ای رو که باز کنید و یا بخواید از برنامه ای وارد استارت بشید ، کاشی با نظم چیده و برچیده میشن . با کاشی ها سریع کار کنید شما حس میکنید که کاشیا سریع و خشنن و اگر نرم کار کنید ، حس میکنید کاشیا نرم و مهربونن . من که اینجور فکر میکنم .ممکنه فکر کنید که ویندوز فون پس زمینه نداره اما با نصب ویندوز فون 8.1 این قابلیت اضافه شده که میتونید پشت برنامه ها ( برنامه های خاص که بیشترشون میشه ) عکس بگذارید .
منظورم از برنامه های خاص اینه که بعضی از برنامه ها نه رنگ عوض میکنن و نه میشه عکس پشتشون گذاشت مثل وایبر ، افیس ، اسکای درایو و ... در بروزرسانی های بعد بیشتر توضیح میدم .
منو
منوی ویندوز فون بدون پس زمینس و بر خلاف اندرویید و ای او ای به صورت عمودیه . شما در استارت با کشیدن انگشتتان به سمت چپ وارد منو میشوید . از نکات مثبت منو اینه که به دو صورت میتونید برنامه ی مد نظرتونو سریع پیدا کنید . یکی از طریق حروف الباست ، که وقتی روی حروف البا کلیک کنید لیستی برای شما باز خواهد شد که شما باید حرف اول برنامه رو بزنید تا اونو بیاره . راه دوم جستجو برنامس وقتی رو ایکون جستجو در بالا کلیک کنید میتونید جستجوتونو انجام بدید و برنامتون رو پیدا کنید .فقط همین متاسفانه منو ویندوز فون مثل اندرویید و ای او اس قابلیت شخصی سازی زیادی نداره .
بازی ( 6/10 )
توجه داشته باشید که این تاپیک هر روز به روز میشه سعی میکنم هر روز قسمتی از این امکانات بی نظیر ویندوز فون ( که هنوز بهش نرسیدیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) داخل تاپیک بزاریم
اگه سوال یا مشکلی دارید بفرمایید .