امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمرات Call of Duty: Black Ops 3 انتشار یافتند| سنت شکنی گیم اسپات؟!(به روزرسانی)
(11-06-2015, 01:42 PM)Quantum Break نوشته است: نمیدونم ایده ی جنگ های آینده مال چه کسی بود که بیانش کرد. جدیدا همه زدن تو فاز آینده.
به سلامتی بتل هم قراره تو سال 2134 باشه  S0 (43)
کالاف فقط مدرن وار

نه دیگه بتل قرار نیست بره اینده  :exclamation:
تازه کدوم بازی ها به غیر از کالاف رفتن اینده ؟ ( از ریشه ها شون دور شدن )  ;)
پاسخ
(11-06-2015, 01:45 PM)ali-222 نوشته است:
(11-06-2015, 01:42 PM)Quantum Break نوشته است: نمیدونم ایده ی جنگ های آینده مال چه کسی بود که بیانش کرد. جدیدا همه زدن تو فاز آینده.
به سلامتی بتل هم قراره تو سال 2134 باشه  S0 (43)
کالاف فقط مدرن وار

نه دیگه بتل قرار نیست بره اینده  :exclamation:
تازه کدوم بازی ها به غیر از کالاف رفتن اینده ؟ ( از ریشه ها شون دور شدن )  ;)

تازه همین مدرن وارفاری که دوستمون میگه هم شروعی برای ورود به دنیای مدرن بود و نمیتونستن بعد از اون دوباره بر گردونن به جنگ جهانی که (خداییش قبل از کالاف 4 شوتری خوبی سراغ دارید که مربوط به جنگ جهانی نباشه ؟)
پاسخ
اتفاقی نادر در دنیای نمرات بازی ها:
Telegraph: 80
40
[تصویر:  Wolves_ofThe_North.jpg]
پاسخ
خب بریم سراغ نظر S0 (2) 
از اونجایی که بازی کردن کلیه نسخه های آف دیوتی یک نوع افتخار محسوب میشه باید بگم که جملاتی مثل"کال آف بعد از مدرن وارفار مرد... و کال آف از ریشه ها فاصله گرفته... جنگ های پیشرفته چه معنی میده و اینا چین و..." تبدیل به جملاتی کلیشه ای و گاهی اوقات بیخود شدند. بعضی از کسانی که از این جملات استفاده میکنن، خودشون هم نمیدونند چرا این جملات رو بکار میبرند یا چرا الکی از بازی ناراضی اند. این که چرا چنین افرادی نمیخواند از حصار تفکرات و جملات نادرست خارج بشند به خودشون مربوطه و کاری نداریم ولی عرضم اینه، به قول گیم اسپات که گفت گیمر عزیز، این تویی که تصمیم میگیری بازیو بخری یا نه. نمرات و جملات هیچ تاثیری بر محبوبیت و میزان فروش بازی ندارند پس الکی از کلمات و نظریات سنگین یا واقع بینانه استفاده نکن.  S0 (36)  کال آف دیوتی، کال آف دیوتی میمونه چه با مدرن وارفا چه با گوست چه با بلک آپس. این سری خودشو جا انداخته و کار یکسال دوسال هم نیست که بگیم" من نمیخرم... من پول بابت خرج نمیکنم... این چیه...". از طرفی هم همونایی که میگن نمیخرن و داد و هوار راه میندازند، خودشون حتما تجربه میکنند به یه طریقی. S0 (44)
من خودم بشخصه کال آف دیوتی هرچی باشه، حتما میخرم و بازیش هم میکنم(اگه لذت بردم، به یاد دوران جاهلیت هم که شده، 4 بار تمومش میکنم S0 (2) ). بلک آپس3 شاید کلا برای این اومده باشه که بگه" منم هستم یا امسال بامنه" ولی بازی محبوبی بوده و هست. متا و نمرات بالاش(که زیاد مهم نیستند!!) هم اینو القا میکنن. درسته نسل7 رو نابود کردن با این عرضه شون و ویژگی هاش ولی بنظرم به دارندگان نسل قبل هم احترام گذاشتن تا جایی که میتونستن چون یک عشق شوتر با یه بخش زامبی اونم تو کال آف حتما خوشحال میشه هیچ چیز نمیتونه.(به قول حمزه گاهی اوقات یه آدم با یه آسمون آبی هم خوشحال میشه و بهش دل میبنده و ازش لذت میبره! S0 (43) ). از طرفی هم، هیچ چیز نمیتونه جلوی یک گیمر که عاشق سبک شوتر هست رو برای بازی کردن کال آف بگیره.

در آخر هم ملت گیمر رو به خواندن مقاله زیر دعوت میکنم که یه جماعت(چه منتقد چه گیمر) گفتند بخش کمپین بدردنمیخوره.
5 Reasons 'Call Of Duty: Black Ops 3' Is The Best Campaign In Years

[تصویر:  Wolves_ofThe_North.jpg]
پاسخ
nfs که خراب کرد شاید بتونم بخرمش به جای اون.....
ایول کالاف .....
هرچی هم کالاف بسازن خسته نمیشیم.... :heart: :heart: :heart: :heart:
پاسخ
متا امد پایین

[تصویر:  tbfd_snap7_thumb.png]

برای من که فرقی نداره هنوزم پشومون نیستم و دارم دان می کنم فردا صبح تمومه
[تصویر:  spongebob_patrick_baseball_bat_art_106038_3840x2400.jpg]
پاسخ
با وجود نمرات خوب ولی به نظرم دیگه وقت بازنشستگی این سری هست. واقعا دیگه بسه ... 
بهتره یک IP جدید مثل Destiny معرفی کنند. جو و داستان و ... این سری دیگه کهنه شده؛ حداقل واسه من.
واقعا نمی فهمم که چرا خیلی از شرکت ها به این درک نمی رسند که یک پایان مقتدرانه بهتر از ادامه ای ضعیف و نا امید کنندس. از همینجا به عزیزان اکتیویژن در خصوص این بازی، میگم:
 It's Time For Retirement 
Finish Suffering Our LEGEND
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ
keep 
Calm
And play 
 Call of duty 

Laie_73
پاسخ
نمراتش افت کرد!
متا شد 84!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
Clap Barare
[تصویر:  3h3n6qkzkgyce91z70x2.jpg]
[تصویر:  sw6d0wmv0ou5u5le5gde.jpg]
نسخه pc چه بکنه!!...
[تصویر:  76561198355324646.png]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سولز لایکی شرقی و متوسط | نقدها و نمرات بازی Code Vein White Beard 0 1,800 09-27-2019, 10:23 PM
آخرین ارسال: White Beard
  تجدید دیدار با افسانه‌ی فراموش نشدنی | نقد‌ها و نمرات بازی The Legend of Zelda: Link’ PC FAN 0 1,746 09-20-2019, 08:41 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  چرخ دنده‌های نابودگر | نقدها و نمرات بازی Gears 5 White Beard 0 1,783 09-04-2019, 10:00 PM
  تناقض در اعترافات | نقدها و نمرات بازی Erica White Beard 0 1,608 08-24-2019, 01:23 AM
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,375 08-08-2019, 08:19 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان