موضوعها: 140
(05-23-2015, 02:17 PM)Free man نوشته است: جمع کنید دوستان ستاد مبارزه با پیام های اخلاقی باید اینجا راه بندازیم. یه قانونی هست که میگه هر چی که بلدی با تمام وجود بنویس، بعدش اگه تانستی از کسی تقلب بگیر یا اگه شد به دوستت تقلب برسان ;) اینقدر ..... نباشید
هرچی سعید بگه همونه
ستاد مبارزه با تقلب بهتره
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
بنده "اینقدر ... نیستم" فقط دلم به حال خودم میسوزه که بیام 10 ساعت درس بخونم و شب از پا درد خوابم نبره (من موقع خوندن درس های حفظی، باید راه برم!)، بعد کسی که یک کلمه درس نخونده بیاد از من تقلب بخواد. شما اگه خودت درس خوان باشی (البته قصد توهین ندارم. شاید شما فرق داری با بقیه)، دلت نمیاد حتی 1 نمره هم برسونی به کسی؛ مگر اینکه اونم به همون اندازه کمکت کنه... نظر من
(05-23-2015, 02:26 PM)MA 77 نوشته است: بنده "اینقدر ... نیستم" فقط دلم به حال خودم میسوزه که بیام 10 ساعت درس بخونم و شب از پا درد خوابم نبره (من موقع خوندن درس های حفظی، باید راه برم!)، بعد کسی که یک کلمه درس نخونده بیاد از من تقلب بخواد. شما اگه خودت درس خوان باشی (البته قصد توهین ندارم. شاید شما فرق داری با بقیه)، دلت نمیاد حتی 1 نمره هم برسونی به کسی؛ مگر اینکه اونم به همون اندازه کمکت کنه... نظر من
اتفاقا من این رو رعایت میکنم
ولی نهایتش اگه تقلب کنم نمیزارم کسی تقلب کنه، تقلب میکنم ولی نمیزارم کسی زحمت های منو برباد بده
(05-23-2015, 02:33 PM)MA 77 نوشته است: (05-23-2015, 02:29 PM)HOSSEIN COD نوشته است: (05-23-2015, 02:26 PM)MA 77 نوشته است: بنده "اینقدر ... نیستم" فقط دلم به حال خودم میسوزه که بیام 10 ساعت درس بخونم و شب از پا درد خوابم نبره (من موقع خوندن درس های حفظی، باید راه برم!)، بعد کسی که یک کلمه درس نخونده بیاد از من تقلب بخواد. شما اگه خودت درس خوان باشی (البته قصد توهین ندارم. شاید شما فرق داری با بقیه)، دلت نمیاد حتی 1 نمره هم برسونی به کسی؛ مگر اینکه اونم به همون اندازه کمکت کنه... نظر من
اتفاقا من این رو رعایت میکنم
ولی نهایتش اگه تقلب کنم نمیزارم کسی تقلب کنه، تقلب میکنم ولی نمیزارم کسی زحمت های منو برباد بده
اگه همکلاسی من بودی و یه همچین بلایی سرم میاوردی، زندت نمیزاشتم (شوخی!!!)...
Vaas صفت !!!
من وقتی امتحان داریم مثل میگ میگ از مدرسه میام بیرون همه ی رفیقام به خازر این کارم میافتن دنبال و در آخر هم گیر میافتادم
امروز این کارو کردم معلمه دیدم روی برگم نوشت 2 نمره بخاطر تقلبی کم شود
و آدم شدم