امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی بر کارنامه ی Bethesda و تاریخچه آن
[تصویر:  66493877654846769677.jpg]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شرکت Bethesda یکی از ناشر های بازی های رایانه ای است که در سال 1986 قسمت نرم افزاری آن توسط کرستوفر ویور تاسیس شد اما قسمت بازی آن 2001 تاسیس شد... اما چند سال بعد قسمت بازی سازی از قسمت نرم افزاری بتسدا جدا شد.استارت کار بازی هایی مثل The elder scrolls با قسمت نرم افزاری بوده است ولی سرانجام به قسمت بازی سازی آن رفت و منتشر شد.
هم اکنون پیش از دو دهه بازی ها بزرگی مانند: Dishonored-Rage-Elder Scrolls:Skyrim و Fallout منتشر کرده و در آینده هم بازی هایی چون:Wolfenstein-Pery2 و The evil within را عرضه خواهد کرد. 
این شرکت یکی از زیر مجموعه های ZeniMax بوده است. Bethesda در اصل در بتسدا در مریلند واقع در آمریکا قرار گرفته بود ولی به مکانی به اسم راکویل در مریلند منتقل شد.Bethesda  بازی هایی با سبک های RP-ریسینگ-شبیه ساز و ورزشی ساخته است.
اولین بازی این شرکت به سبک شبیه ساز ورزشی به اسم Gridiron یرای پلتفرم های Amiga-Dos و Atari ST منتشر شد.
در دو تصویر زیر می توانید تصاویری از بازی Gridiron را مشاهده نمایید:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  36929483544346435774.jpg]
[تصویر:  96420500140254806755.png]
یکی از علت های شهرت این کمپانی برای بازی نقش آفرینی است که The elder scrolls نام دارد که اولین این مجموعه The elder scrolls:Arena نام داشت...این مجموعه بازی از سال 1994 تا به اکنون در حال ساخت است که سری های مختلفی منتشر شده است.
تصاویری از اولین سری بازی The elder scrolls که در سال 1994 ساخته شد:
[تصویر:  86703810169072644718.jpg]
[تصویر:  06441310522809900555.jpg]
یکی دیگر از علت های شهرت این کمپانی به علت بازی ساختن از روی فیلم های معروفی مثل: Pirates of Caribbean-The terminator و Star trek بوده است.بتسدا در سال 2008 بازی Fallout3 را همراه با 5 DLC به نام های مختلف عرضه کرد.
عناوین بزرگ دیگر این شرکت مانند Rouge warrior و Brink نیز به اندازه ی خود خوش درخشیدند...هم چنین عناوین Dishonored را نیز نباید فراموش کرد که از همه نظر عالی بود!
در جداول زیر می توانید لیستی از بهترین بازی های این کمپانی را مشاهده نمایید:
[تصویر:  56963554596931417839.png]
[تصویر:  61325031578052478884.png]
با تشکر از آقایون خردمندی و افرومند که  به بنده کمک کردند.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
توجه:اگر به نظر شما مطلب من ایراد-کم و کاستی ای داشت به بنده اصلاع دهید. تا در مطالب بعدی اصلاح شود...باتشکر.

پاسخ
صد در صد بهترین عنوانش، Elder Scorlls V هست که من هنوزم دارم بازیش می کنم و برام حتی یکم هم تکراری نشده مخصا اون DLC هایی که براش اومد عالی ترش کرد. ممنون بابت مقاله.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دیس هانرد هم فراموش نشه که من بهش عنوان برترین بازی مخفی کاری اول شخصو میدم! Bethesda جز شاهکار چیزی می سازه؟؟؟
تشکر دوباره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(11-03-2013, 04:11 PM)'Y2J' نوشته است: صد در صد بهترین عنوانش، Elder Scorlls V هست که من هنوزم دارم بازیش می کنم و برام حتی یکم هم تکراری نشده مخصا اون DLC هایی که براش اومد عالی ترش کرد. ممنون بابت مقاله.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دیس هانرد هم فراموش نشه که من بهش عنوان برترین بازی مخفی کاری اول شخصو میدم! Bethesda جز شاهکار چیزی می سازه؟؟؟
تشکر دوباره[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

مرسی...
بله درسته معمولا تمامی بازی هاش شاهکار هستن...

پاسخ
خیلی خوب بود ولی به نظر من مطالبت کمه من تا اومدم مقاله رو بخونم تموم شد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اگه یه ذره بیشتر رو مقالت کار کنی و مطالبشو زیادتر کنی بهتره و مقاله ی خوب تری میتونی ارائه بدی ولی در کل خسته نباشی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
 بیشتر بازی های این شرکت در نوع خودشون شاهکارن.

پاسخ
خیلی خوب بود آفرین[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
این Bethesda هم کاراش عالی هست و خدا کنه یه  6 the Elder scroll  برای نسل بعد باشه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

[تصویر:  90062409511201326600.jpg]

پاسخ
مرسی مقالتون جالب و زیبا بود فقط اگه در مورد IP های استدیو بیشتر توضیح میدادید بهتر بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]البته مقالتون بسیار زیبا کارشده بود مخصوصا HEADER[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

در مورد استدیو هم که جز پوکر فیس،چیز دیگه ای نمیتونم بگم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پاسخ
شما که داشتی زحمت می کشیدی، کاملترش می کردی. مطلبت خیلی کمه، یه مقاله محسوب نمیشه...
البته بگم من اصولا با مقاله های تعداد کلمه بالا مخالف هستما! میتونی از نویسنده های مبتدی بپرسی
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
ممنون ولى فكر كنم فقط بازى اسكايريم ١٠٠٠ كلمه جا داره[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مقدمه رو خوب شروع كرديد ولى خوب ادامه ندادينش[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
مقاله خوبى بود ولى نه براى Bethesda كه بازى هاى شاهكار ميسازه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از لحاظ نگارشى هم خوب بود ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(11-03-2013, 06:58 PM)'Admin' نوشته است: شما که داشتی زحمت می کشیدی، کاملترش می کردی. مطلبت خیلی کمه، یه مقاله محسوب نمیشه...
البته بگم من اصولا با مقاله های تعداد کلمه بالا مخالف هستما! میتونی از نویسنده های مبتدی بپرسی

حرف شما درست....ولی منبع هایی که من داشتم بسیار کم بودم یا به عبارت دیگه منبع وجود نداشت...یا اگر هم وجود داشت مثلا یه بازی fallout 3 رو 5-6 خط دربارش نوشته بود ولی اگه من می خواستم اینقدر طولانیش کنم....خواننده خسته نمیشد؟!به نظر شما مطلب در چند سطر باید باشه؟!یا چند کلمه...؟
مرسی یکی از ایرادات که شما و ظاهرا کسانی که از نوشته شما تشکر کردن کم بودن مطلب بوده...
مرسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
ببخشید که مثل خرمگس پریدم وسط ،فقط می خواستم بگم از این منابع اگه استفاده می شد خیلی خوب بود البته مقالتون عالی بود.

سر گذشتی کوتاه از BETHESDA 

استدیو مرکزی BETHESDA در کجا واقع است(توضیحی کوتاه)

موسس BETHESDA

The Elder Scrolls III: Morrowind

The Elder Scrolls III: Tribunal

The Elder Scrolls III: Bloodmoon

The Elder Scrolls III: Morrowind

IHRA Professional Drag Racing 2005
IHRA Drag Racing: Sportsman Edition

The Elder Scrolls IV: Oblivion

The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

Fallout 3

Fallout 3
 Operation Anchorage and The Pitt expansion

Fallout 3 Broken Steel and Point Lookout expansion

Fallout 3 

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim – Dawnguard

The Elder Scrolls V: Skyrim – Hearthfire

The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn

سایت رسمی استدیو

ممنون از این که وقت گذاشتید و مقاله زیبایی رو طرح کردید

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,062 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  ویدیوی بررسی تاریخچه و داستان بازی هیتمن به زبان فارسی mrdot2010 0 1,910 11-05-2020, 01:54 AM
آخرین ارسال: mrdot2010
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,318 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,254 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  کارنامه ی نقد و بررسی کاربران فروم:(پست اول حتما مطالعه شود)! Ronan 81 31,541 10-06-2018, 04:09 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان