امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به وضعیت ابرقهرمانان در بازی های ویدیویی
Information 
نگاهی به وضعیت ابرقهرمانان در بازی های ویدیویی

[تصویر:  poster.jpg%20 ]       [تصویر:  civil-war.jpg]

همه ما با ابرقهرمانان مختلف دنیاهایDC و MARVEL کم و بیش آشنا هستیم.قهرمانانی که چند سالی است پای خود را از صفحات کامیک بوک ها فراتر گذاشته و به هالیوود و کانال های تلویزیونی آمده اند. حتما می دانید سال 2016، تبدیل به سال رویارویی DC و MARVEL شده است.در این سال فیلم هایی مثل Batman v superman: dawn of justice، suicide squad،
Civil war و Deadpool اکران خواهند شد.
طرفداران این ابرقهرمانان، مدت هاست سرگرم بحث کردن درباره ی موفقیت یا شکست فیلمهای محبوب خود هستند. اگر بخواهیم نگاهی به کارهای هر دو کمپانی بیندازیم متوجه می شویم که مارول با ساختن سری فیلم های انتقام جویان، کاپیتان آمریکا و مردآهنی تا الان میلیون ها دلار به جیب زده و از دی سی که تازه به فکر جمع کردن قهرمانان خود افتاده، جلوتر است. البته دی سی  با تولید سریال های Arrow و the flash در عرصه ی سریال های تلویزیونی کاملا پرچمدار بود تا اینکه مارول با همکاری نتفلیکس سریال DAREDEVIL را عرضه کرد.
اما موضوع این مقاله بازی های ویدیویی است. می خواهیم ببینیم این قهرمانان پر کار چه نقشی در زمینه این صنعت ایفا کرده اند؟ از کدام قهرمانان بازی های موفق ساخته شده و کدام قهرمانان پتانسیل ساخته شدن بازی بر اساسشان وجود دارد؟ مشکلات پیش روی سازندگان چیست؟ این ها سوالاتی است که سعی می کنیم در ادامه به آن ها جواب دهیم.

در سال های گذشته بازی های زیادی بر اساس دنیاهای DCو MARVEL ساخته شده که اکثرا خوب نبوده اند. وقتی از یک بازی «خوب» و «موفق» ابرقهرمانی صحبت می کنیم، مطمئنا ذهنمان به سوی« بتمن:آرکهام» و استودیوی سازنده آن یعنی راکستدی کشانده می شود.
عناوین ساخته شده توسط راکستدی ، بارزترین نمونه ی بازی موفق ابرقهرمانی اند. مجموعه بازی های آرکهام با بهره گیری از قابلیت های فوق العاده بتمن و با ارائه یک گیم پلی عالی، سیستم مبارزه تن به تن سریع و همینطور مخفی کاری به موقع، به محبوبیت زیادی دست یافت.
[تصویر:  Batman_Arkham_City_Game_Cover.jpg]         [تصویر:  Snap13.jpg] 

نقل‌قول:                                     تصویر بالا مربوط به : شخصیت deathstroke در ریشه های آرکهام. 

البته نباید محصول شعبه مونترال وارنر یعنی ریشه های آرکهام را از قلم بیندازیم. شاید این بازی نتوانست به خوبی عناوین راکستدی باشد اما آنقدرها هم بد نیست. روش مبارزه تا حد زیادی شبیه به «شهر آرکهام»ساخته شده و حضور کاراکترهایی مثل     Deadshotو Deathstroke انگیزه لازم برای تجربه کردن این عنوان را به ما می دهد. اما واقعا قهرمانانی به جز بتمن وجود دارند که بتوان از آنها یک بازی«موفق» ساخت؟
در سال 2013، DEADPOOL منتشر شد که نمرات بالایی نگرفت و خیلی موفق نبود. باید به این نکته توجه کرد که وید ویلسون یا همان ددپول بخاطر مهارت بالا و استفاده از طنز، کاراکتر بسیار محبوبی در دنیای مارول است.
در همین سال بازی دیگری به نام Injustice: gods among us در ژانرFighting منتشر شد. در این عنوان شاهد یک داستان جدید و همچنین مبارزات زیادی بین کاراکترهای دنیای dc بودیم. بتمن، سوپرمن، جوکر، لکس لوثر، گرین لنترن(فانوس سبز) و ........ از جمله شخصیت های این بازی بودند.
[تصویر:  Injustice_Gods_Among_Us_Cover_Art.jpg%20 ]   [تصویر:  Snap10.jpg]

نقل‌قول:                   تصویر بالا مربوط به فیلم the dark knight returns برگرفته از کامیک بوکی نوشته فرانک میلر است.
                                       (قابل توجه آنهایی که می گویند بتمن چنین لباسی ندارد!!!)

شاید بعضی از قهرمانان برای ساخت بازی مناسب نباشند. مثلا ساختن بازی برای سوپرمن-با آن همه قدرت های فوق العاده اش- کار چندان آسانی نیست. فلش هم دیگر شخصیتی است که تصور یک بازی مستقل برای آن سخت است. چگونه می توان قهرمانی با سرعت باورنکردنی را کنترل کرد؟ شاید آهسته کردن زمان مطرح شود که به نظر ایده ی خوبی نیست.  ما باید مشکلات سازندگان در ساخت چنین بازی هایی را درک کنیم. اگر آنها بودجه ای برای ساخت بازی داشته باشند مجبورند بیشتر آن را خرج به دست آوردن لایسنس قهرمان موردنظرشان کنند و با بقیه بودجه بازی بسازند. موارد دیگری مانند کمبود زمان، محدودیت هایی که ناشر ایجاد می کند و یا عدم وجود خلاقیت را به لیست مشکلات اضافه کنید.
به نظر من گزینه ی بعدی برای ساختن یک بازی ابرقهرمانی خوب می تواند Green Arrow  باشد. آرو را در واقع می توان رابین هود عصر جدید نامید. قهرمانی کماندار که برای مبارزه کردن با افرادی که «شهرش را سرافکنده کرده اند» به پا خواسته است. کاراکتر هایی مثل captain America  و یا wonder woman هم پتانسیل چنین کاری را دارند.
به هر حال کمبود بازی های ویدیویی ابرقهرمانی در دوره ای که قهرمانان پرده های سینما را اِشغال کرده اند، به چشم می خورد و لازم است توسعه دهندگان بیشتری برای ساخت چنین عناوینی، پا پیش بگذارند.

بعضی عکسها از فضای مجازی گرفته شده است. لطفا با گفتن نظرات خود، انگیزه لازم برای کارهای بعد رو به من بدید.

[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQugKLufuOVuLO80fEXlyn...wYEQGMJMEQ]
پاسخ
خیلی ممنون از مقالتون 
به شخصه با این که طرفدار شماره یک اسپایدرمن هستم وقتی the amazing spiderman2 رو بازی کردم خیلی ناامید شدم بازی به شدت سطح پایین ساحته شده بود تا الان تنها بازی ابرقهرمانی خوبی که بازی کردم سری بتمن ارخام بود چون یک نزدیکی خاصی بین کمیکهاش و بازیش بود.با حرف شما هم درباره arrow موافقم چون بهترین گزینه اون هستش.سوپرمن هم که خیلی سخت میشه ساخت بازی براش چون یک جورایی نیمچه خدا هستش برای خودش و شاید نتونن بالانس قدرت توی بازی ایجاد کنن.
 [تصویر:  o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]

پاسخ
خسته نباشی. بسیار خوب و مختصر و مفید بود.
فقط یه نکته این که مقاله ای که اسم تحلیل به خودش گرفته نباید 3 تا پاراگراف چندخطی باشه. فکر کنم "نگاهی به" بهتر باشه از "تحلیلی بر"
[تصویر:  iya6_thumb-1920-546659.jpg]
پاسخ
(12-22-2015, 12:00 PM)saeed aghababaee نوشته است: خسته نباشی. بسیار خوب و مختصر و مفید بود.
فقط یه نکته این که مقاله ای که اسم تحلیل به خودش گرفته نباید 3 تا پاراگراف چندخطی باشه. فکر کنم "نگاهی به" بهتر باشه از "تحلیلی بر"

بله حرفتون درسته یکم مطالب کمه اونم واسه اینکه خواننده خیلی خسته نشه و تاآخر بخونه. به هر حال جز اولین کارهامه و هر ایرادی میتونه بهش وارد باشه. مطالب دیگه ای نوشته بودم درباره ی یه سری بازی مثل اسپایدر-من و یا بلزی های lego که لحظه آخر دیگه وارد متنش نکردم و به این جمله اکتفا کردم: در سال های گذشته بازی های زیادی بر اساس دنیاهای DCو MARVEL ساخته شده که اکثرا خوب نبوده اند.
پاسخ
(12-22-2015, 11:35 AM)SPIDERGOBLIN نوشته است: خیلی ممنون از مقالتون 
به شخصه با این که طرفدار شماره یک اسپایدرمن هستم وقتی the amazing spiderman2 رو بازی کردم خیلی ناامید شدم بازی به شدت سطح پایین ساحته شده بود تا الان تنها بازی ابرقهرمانی خوبی که بازی کردم سری بتمن ارخام بود چون یک نزدیکی خاصی بین کمیکهاش و بازیش بود.با حرف شما هم درباره arrow موافقم چون بهترین گزینه اون هستش.سوپرمن هم که خیلی سخت میشه ساخت بازی براش چون یک جورایی نیمچه خدا هستش برای خودش و شاید نتونن بالانس قدرت توی بازی ایجاد کنن.

یادمه یه بازیه دیگه هم بودککه توش کنترل چهارتا اسپایدرمن مختلفو به دست می گرفتی اما خیلی هم جالب نبود فکر می کنم activision منتشرش کرد
پاسخ
(12-22-2015, 09:57 PM)THE LEGEND 1 نوشته است:
(12-22-2015, 11:35 AM)SPIDERGOBLIN نوشته است: خیلی ممنون از مقالتون 

یادمه یه بازیه دیگه هم بودککه توش کنترل چهارتا اسپایدرمن مختلفو به دست می گرفتی اما خیلی هم جالب نبود فکر می کنم activision منتشرش کرد

بازی مورد نظر 
spiderman : shattered dimension بود که اتفاقا یکی از بهترین بازی هاییه که از اقتباس از تمام زوایای کمیک های مختلف اسپایدرمن ساخته شده
در مقابل افتضاح هایی مثل امیزینگ 2 و فرند اند فو واقعا بازی سطح بالاییه
پاسخ
به نظرم بین بقیه ابرقهرمانا شخصیت بتمن خیلی خیلی بهتر نشون داده شد در بازی های ویدیوئی ...
نسخه آخر بازی هم که بسیار لذت بردیم ... تل تیل هم که داره به سبک خودش میسازه !! که شک دارم موفق بشه ...
خسته نباشید و منتظر کار های جدیدتون هستم .
[تصویر:  anime-psycho-pass_1436198.jpg]
پاسخ
(12-22-2015, 11:47 PM)Dead Soldier نوشته است: به نظرم بین بقیه ابرقهرمانا شخصیت بتمن خیلی خیلی بهتر نشون داده شد در بازی های ویدیوئی ...
نسخه آخر بازی هم که بسیار لذت بردیم ... تل تیل هم که داره به سبک خودش میسازه !! که شک دارم موفق بشه ...

اتفاقا بعد از شاهکارهایی مثل واکینگ دد و ولف آمونگ آس و در مقابل افتضاح هایی مثل ماینکرفت استوری مود و گیم آف ترونز، تل تیل پتانسیلشو داره که از مستر پیسی مثل بتمن یه بازی مستر پیس در حد آرکام سیتی و بازی های شاهکار خودش در بیاره
به شدت به بتمن تل تیل امید دارم
پاسخ
(12-22-2015, 11:53 PM)BadBoy4Ever نوشته است:
(12-22-2015, 11:47 PM)Dead Soldier نوشته است: به نظرم بین بقیه ابرقهرمانا شخصیت بتمن خیلی خیلی بهتر نشون داده شد در بازی های ویدیوئی ...

اتفاقا بعد از شاهکارهایی مثل واکینگ دد و ولف آمونگ آس و در مقابل افتضاح هایی مثل ماینکرفت استوری مود و گیم آف ترونز، تل تیل پتانسیلشو داره که از مستر پیسی مثل بتمن یه بازی مستر پیس در حد آرکام سیتی و بازی های شاهکار خودش در بیاره
به نظرت احترام میزارم .
اما به نظرم شخصیت و کلا پیرامون این ابر قهرمان به سبک خاص تل تیل نمیخوره .
[تصویر:  anime-psycho-pass_1436198.jpg]
پاسخ
(12-22-2015, 11:53 PM)BadBoy4Ever نوشته است:

بله دوست عزیز بازی واکینگ دد شاهکار شد و تل تیل مطمئنا پتانسیل ساختن یک بازی از دنیای واکینگ دد داشت و افتضاح شدن شدن گیم اف ترونز هم بنظرم بخاطر اپیزودهای زیادش بود اما در مورد بتمن از همین الان شکست خورده هستن چرا؟ چون که راکستدی تمام انتظارات ما رو از بتمن برآورده کرد. با گرافیکی که از تل تیل سراغ داریم و گیم پلی مخصوصش این بازی خیلی پرطرفدار نمیشه اما حتما طرفدارای خاص خودشو داره.

(12-22-2015, 11:47 PM)The Wolf Of Rivia نوشته است: به نظرم بین بقیه ابرقهرمانا شخصیت بتمن خیلی خیلی بهتر نشون داده شد در بازی های ویدیوئی ...

ممنون از نظرتون. به نظر من هم بتمن تل تیل یک اشتباه بزرگه اونم بعده از شاهکار آرکهام بهدنظرم باید مدتی دور بتمنو خط کشید و سراغ قهرمانای دیگه رفت. مثلا arrow یا deadpool که ساخت بازی با توجه به اسلحه و قابلیت هاشون کار سختی نیست
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,081 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  تاپیک جامع اسپویل داستان بازی های ویدیویی Devil Prince 106 49,772 05-17-2023, 12:38 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,115 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,719 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,608 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان