موضوعها: 14
11-23-2012, 12:07 PM
(آخرین ویرایش: 11-23-2012, 12:25 PM، توسط darkness ii.)
من یک مستند دیده بودم ری کروزیل می گفت:
در اینده بازی ها به اندازه خود واقعیت واقعی ولی به مراتب هیجان اگیز تر است منظورش این است؟
در اینده هرشهری یه بازی میتونه داشته باشه که در اون کل اون شهر به صورت مجازی باز سازی شده و تمامی اطلاعات مردم اون شهر هم اعم از کار و محل زندگی و … در او ن گنجانده شده و هر ساله تمامی ساخت و ساز ها و تغییرات شهری و مرگ و میر و موالید و تغییر ادرس مردم در اون گنجانده میشه و دست پیدا کردن به این امار در اون زمان اصلا سخت نیست چون ارتباطات و شبکه اطلاعات در اون زمان بسیار پیشرفت کرده فکر کنیدکه در شهر برلین زندگی میکنید و بازی شهر خودتون رو گرفتید و به خانه خودتون در شهر میرید و کارکتر خودتون رو در خونه میبینید و باهاش صحبت میکنید و حتی باهم بازی میکنید .
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
براتون از تکنولوژی های بزرگی که کشف کردن ولی هیچ وقت اجازه داده نشد که به کار گرفته بشه میگم
روسیه یه زمانی به علمی دست یافت که نوزاد رو با یک سری اتفاقات به یک انسان دوزیست تبدیل میکرد. این میتونست در ارتش به کار گرفته بشه. ولی اجازه داده نشد
یه نوع پیشرفته ای از تبلیغات در زمان کوکا کولا کشف شد که این تبلیغات رو به شکل خاصی در مابین فریم های فیلم های بزرگ جاسازی میکردن. ولی کسی متوجه نمیشد. بعد از پایان فیلم فرد بیننده یهو حوس نوشابه کوکا کولا میکرد. (چندین و چند فریمی که در فیلم جاسازی میشد را مغز بیننده ظبط میکرد و بعد در زمان آرامش فرد مغز بیننده شروع به جمع آوری اون فریم ها میکرد)
تکنولوژی تا اون جایی پیشرفت میکنه که صدمات جدی به بشریت وارد نکنه. با این تکنولوژی که شما میگید خیلی ها رو مجبور میکنه تو خود بازی زندگی کنن و اصلا بیرون نیان.
دوستان همین طور که می بینید
همه یه نظری دادن حالا من از کجا بفهمم کی درست میگه؟
لطفا کمکم کنید