امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ّFan VS Fan | بیایید خودزنی نکنیم…!
قربون داداش گلم برم . همین نمونش من و سعید جان که سعید فن پرباقرص سونی و من هم که هیچ کنسول رو ندارم ولی به خاطر عمری زندگی با ویندوز ماکروسافت و البته ( سوختن گوشی z3 تو آب که فقط 2 هفته خریده شده بود ) رفتم طرف ماکرو ولی همیشه گفتم که هیچ چیز حتی دین ارزش خانواده و همینطور دوستی و صمیمیت رو نداره .

در یک کلام بوق لق بقیه خودتون چطورید .
[تصویر:  minimalism-dark-black-Cheshire-Cat-Alice...font-b.jpg]
پاسخ
مقاله ای خوب ولی تکراری بود ممنون بابت زحماتت 

ولی صرفا اینجور مقاله ها هیچ تاثیری رو رفتار ادم نمی زارن
یخورده ایده ى مقاله هاتون هم کم شده  40
پاسخ
ایده رو تو روز روشن بردن  S0 (43) S0 (43) S0 (2)
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
پاسخ
(12-12-2015, 11:08 PM)isapor123 نوشته است: مقاله ای خوب ولی تکراری بود ممنون بابت زحماتت 

دوست عزیزم توی نظرات قبلی هم گفتم خیلی راحت می تونید از سردبیر بپرسید که این مقاله کی نوشته شده. 5 ماه قبل و قبل از هر گونه مقاله دیگه ای با این موضوع.  من مقاله تکراری نمی نویسم. حالا اگر الان منتشر شده تقصیر من نیست. می تونید از هر کس می خواهید بپرسید تا ببینید این مقاله کی پی نویس شده و اماده انتشار بوده. 2 مقاله با این موضوع توسط امیر عزیز و اقای استادی نوشته شده که هر دو بعد از نوشتن مقاله من بوده. همون روزی که مقاله اقای استادی منتشر شد به اقای زاهدی گفتم که من 2 ماه قبلش این مقاله رو نوشته بودم و اماده انتشار بوده ولی خب به دلایلی که سرپرست می خواست عوض بشه و .... منتشر نشده بود مثل 8-9 مقاله دیگه ای که الان اماده هستن ولی مدت زیادیه توی نوبتن.
[تصویر:  iya6_thumb-1920-546659.jpg]
پاسخ
(12-12-2015, 11:18 PM)saeed aghababaee نوشته است:
(12-12-2015, 11:08 PM)isapor123 نوشته است: مقاله ای خوب ولی تکراری بود ممنون بابت زحماتت 

دوست عزیزم توی نظرات قبلی هم گفتم خیلی راحت می تونید از سردبیر بپرسید که این مقاله کی نوشته شده. 5 ماه قبل و قبل از هر گونه مقاله دیگه ای با این موضوع.  من مقاله تکراری نمی نویسم. حالا اگر الان منتشر شده تقصیر من نیست. می تونید از هر کس می خواهید بپرسید تا ببینید این مقاله کی پی نویس شده و اماده انتشار بوده. 2 مقاله با این موضوع توسط امیر عزیز و اقای استادی نوشته شده که هر دو بعد از نوشتن مقاله من بوده. همون روزی که مقاله اقای استادی منتشر شد به اقای زاهدی گفتم که من 2 ماه قبلش این مقاله رو نوشته بودم و اماده انتشار بوده ولی خب به دلایلی که سرپرست می خواست عوض بشه و .... منتشر نشده بود مثل 8-9 مقاله دیگه ای که الان اماده هستن ولی مدت زیادیه توی نوبتن.

مهم نیست که چه زمانی نوشته شده باشه 
مهم اینکه چه زمانی خونده شده باشه  Barare

مقاله ات تکراریه نباید منتشر میکردی  Acigar114
پاسخ
سعید جان خسته نباشی 

نقل‌قول: مقاله ای خوب ولی تکراری بود ممنون بابت زحماتت 

باید بگم که سعید این مقاله رو درست 5 ماهه که نوشته! دلیل انتشار داده نشدنش رو می‌تونید از سرپرست قبلی تحریریه بپرسید و الکی و بدون اطلاع کسی رو به باد انتقاد نبندید 
دوم در روند انتشار این مقالات ما به این موضوع توجه نخواهیم داشت که با انتشار این مطلب انقلاب کنیم شاید یک نفر با خوندن این مقاله کمی سر عقل اومد یک تکونی داد به خودش
نقل‌قول: مهم نیست که چه زمانی نوشته شده باشه 
مهم اینکه چه زمانی خونده شده باشه  [تصویر:  barare.gif] 

مقاله ات تکراریه نباید منتشر میکردی  

فکر کنم امشب کلت باد داره عیسی جمع کن تا یه دعوایی نشده این جا  S0 (44)
پاسخ

بنده دو سال هست که با سعید آشنایی دارم و مقاله هاش رو تو انجمن ها و سایت های دیگه دنبال کردم . سعید هیچ وقت مقاله تکراری ننوشته و حتی برای بعضی مقاله ها ( بیوگرافی کامل کاراکترهای مورتال کومبت ) یک هفته وقت گذاشت تا کامل بشه . در خصوص نظر اون دوستمون که این کار سعید آقا رو دزدی ایده خوندن باید بگم که سعید جان مدت هاست همیچن ایده ای رو تو سر داشتن
[تصویر:  minimalism-dark-black-Cheshire-Cat-Alice...font-b.jpg]
پاسخ
(12-12-2015, 11:28 PM)The Legend Within نوشته است:
سعید جان خسته نباشی 

نقل‌قول: مقاله ای خوب ولی تکراری بود ممنون بابت زحماتت 

باید بگم که سعید این مقاله رو درست 5 ماهه که نوشته! دلیل انتشار داده نشدنش رو می‌تونید از سرپرست قبلی تحریریه بپرسید و الکی و بدون اطلاع کسی رو به باد انتقاد نبندید 
دوم در روند انتشار این مقالات ما به این موضوع توجه نخواهیم داشت که با انتشار این مطلب انقلاب کنیم شاید یک نفر با خوندن این مقاله کمی سر عقل اومد یک ت***** داد به خودش
خدا خیرت بده انشالا محمدرضا جان. ممنون ازت که تایید کردی.

(12-12-2015, 11:29 PM)elder edward نوشته است:

بنده دو سال هست که با سعید آشنایی دارم و مقاله هاش رو تو انجمن ها و سایت های دیگه دنبال کردم . سعید هیچ وقت مقاله تکراری ننوشته و حتی برای بعضی مقاله ها ( بیوگرافی کامل کاراکترهای مورتال کومبت ) یک هفته وقت گذاشت تا کامل بشه . در خصوص نظر اون دوستمون که این کار سعید آقا رو دزدی ایده خوندن باید بگم که سعید جان مدت هاست همیچن ایده ای رو تو سر داشتن

ممنونم اوارد عزیز که لطف داری به من. خدا رو شکر کسایی هستن که تایید کنن دروغ نمی گم.
[تصویر:  iya6_thumb-1920-546659.jpg]
پاسخ
بر جمال آل محمد صلوات  Eee
پاسخ
اسپما رو یکی بیاد جمع کنه 

اینا همش از سر عقدس دیگه باید خالی بشه به هر حال کلی پول کنسول و بازی ها شده باید ازش دفاع کرد
ما که بازی کرکی میخریم و به رفقا هم میدیم و دور هم حالشو میبریم
همینه که کنسول نمیخرم دیگه  112
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  +++بیایید خود رانقد کنیم(صنعت گیم ایران) +++ hexer 19 6,271 06-10-2014, 12:14 AM
آخرین ارسال: Clonel Kovolsky

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان