موضوعها: 2
کسی هر سوال مربوط به درس های تخصصی انسانی داشت ببرسه اول دبیرستان . هر چی باشه . [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
دادا دیگه امتاحانا تموم شد.بزار راحت باشیم.
الان باید سوالای گیم رو بپرسیم نه درسی
یکی تایپیک رو ببنده تا 1 مهر[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
کسایی که بن شدن=
blackwolf
error dxgi.dll
amir game
Amir Knight
mehdi etzio
اینجا بن خونس یا گیمفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
فعالیت های من=
عضو بسیار فعال وبلاگ بزرگ تماشا
مدیر سایت باکs فان
کاربر انجمن بازی نامه (فعالیت میکنم)
کاربر انجمن بازی سنتر
کاربر انجمن تیک وب
کاربر انجمن مای بی بی ساپورت
کاربر انجمن وی بی ایران
کاربر انجمن زیباکده
کاربر انجمن مرجع پارسی مای بی بی
کاربر ویژه سایت بزرگ جم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مهم ترین اخبار ورزشی=
تبریک میگم صعود تیم ملی رو .
به امید قهرمانی ایران در جام جهانی
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
این تاپیک ماله 5 ماه پیشه (بیشتر)
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
چرا تایپیک صد سال پیشو زنده میکنین؟ بابا تابستونه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
شما الان دوباره زندش کردی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تاپیک خوببیه ،البته خوب خواهد شد.خوب شد زندش کردین[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بعدا میام سوالامو میپرسم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ای بابا
ی 2روز نمیزارن بعد درس و مشق راحت باشیم.
رضا تو هم بیکاری.چی چی بعدا سوال میپرسم؟؟؟؟؟؟؟
مثل این که هوای درس و مدرسه و دانشگاه به سرت خورده ها
تایپیک رو ببندید تا 1 مهر[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
من معدل سال سوم راهنماییم شد 19/96!!!
گفتم بدونیـــــــــــــــن!!!!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE