امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاتوق طرفداران mortal kombat
اضافه شدین.
من خودم با scorpion میرم.توی حالت expert تونستم با باخت یک round به shao kahn برسم که با کاراکتر های دیگه نمی تونم.
پاسخ
(07-21-2013, 04:25 PM)'mahdi081' نوشته است:
(07-21-2013, 02:45 PM)'Y2J' نوشته است: بچه ها بگین با کدوم یک از شخصیتا بازی میکنید و چرا.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] من با Sub zero بازی میکنم چون عاشق فنای یخی هستمو از فیتالیتیاش خیلی خوشم میاد. شما چی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

من با noob بازی میکنم کلا از خودش خوشم میاد خیلی خفنه
فن هاشم عالی هستند
فکر کنم فیتالیتی این شخصیت از همه خشن تر باشه

درسته مهدی جان نوب اگه بازی آدم بلد باشه باهاش خیلی قویه. فیتالیتیه اصلیش هم خیلی باحاله دو تا میشن نصفش میکنن!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

(07-21-2013, 06:37 PM)'mohammad13' نوشته است: اضافه شدین.
من خودم با scorpion میرم.توی حالت expert تونستم با باخت یک round به shao kahn برسم که با کاراکتر های دیگه نمی تونم.

Scorpian هم خیلی قویه. من مورتال کامبت رو که گرفتم گفتم یه شخصیتو انتخاب کنم فقط با اون برم. انتخاب اولم Scorpian بود ولی چون فناش سرعت عمل بالا میخواست نتونستم باهاش کنار بیام.البته Sub zero هم نیاز به سرعت داره مخصوصا فیتالیتیش ولی خب از قیافه ی Sub zero بیشتر خوشم میومد!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]

دوستان تو اون قسمت که پول میدیم چیز میز میخریم شخصیت جدید هم داره که باز بشه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
پاسخ
scorpian چون ی پا غول

(07-21-2013, 08:23 PM)'Y2J' نوشته است:
(07-21-2013, 04:25 PM)'mahdi081' نوشته است:
(07-21-2013, 02:45 PM)'Y2J' نوشته است: بچه ها بگین با کدوم یک از شخصیتا بازی میکنید و چرا.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] من با Sub zero بازی میکنم چون عاشق فنای یخی هستمو از فیتالیتیاش خیلی خوشم میاد. شما چی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

من با noob بازی میکنم کلا از خودش خوشم میاد خیلی خفنه
فن هاشم عالی هستند
فکر کنم فیتالیتی این شخصیت از همه خشن تر باشه

درسته مهدی جان نوب اگه بازی آدم بلد باشه باهاش خیلی قویه. فیتالیتیه اصلیش هم خیلی باحاله دو تا میشن نصفش میکنن!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

(07-21-2013, 06:37 PM)'mohammad13' نوشته است: اضافه شدین.

Scorpian هم خیلی قویه. من مورتال کامبت رو که گرفتم گفتم یه شخصیتو انتخاب کنم فقط با اون برم. انتخاب اولم Scorpian بود ولی چون فناش سرعت عمل بالا میخواست نتونستم باهاش کنار بیام.البته Sub zero هم نیاز به سرعت داره مخصوصا فیتالیتیش ولی خب از قیافه ی Sub zero بیشتر خوشم میومد!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]

دوستان تو اون قسمت که پول میدیم چیز میز میخریم شخصیت جدید هم داره که باز بشه؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

نه من همرو خریدم .

من با scorpian چون ی پا غول
پاسخ
منو هم بنویس.فقط و فقط scorpion
پاسخ
منم هستم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
علاقه بسیار شدیدی هم به Rain دارم. بعدش Scorpion. از ساب زیرو هم بدم میاد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
(07-27-2013, 04:02 PM)'Admin' نوشته است: منم هستم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
علاقه بسیار شدیدی هم به Rain دارم. بعدش Scorpion. از ساب زیرو هم بدم میاد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

من عاشق ساب زیرو هستم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] از Rain خیلی خوشم نمیاد ولی فیتالیتیش متفاوت از بقیه هستو خنده داره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] باد میکنه یارو رو از آب بعد میترکه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img] ساب زیرو بازی بلد باشه آدم باهاش خیلی قویه بهتره بگم قوی ترینه فقط سرعت زیاد میخواد.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]  نوب هم خوبه ولی اسکورپین خیلی سرعت نمیخواد چون یه زنجیر پرت میکنی میاد سمتت قویترین حرکات رو میشه روش رفت برای همین بازی باهاش میتونه یکم راحت باشه البته هر شخصیت سختیای خودشو داره.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
بچه ها چطور میشه لباس شخصیتا رو برای جنگ ها عوض کرد؟ لباس آزاد کردم نمیدونم چطور تنش کنم!! ممنون میشم جواب بدین[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
وقتی که آزاد کردی لباس رو روی کارکتر دکمه start دسته رو بزن و لباس رو عوض کن.
پاسخ
سلام
کمبات فقط کمبات سگا با اون دسته مخصوص کمبات
کابال
اسکارپیون
سایرکس
پاسخ
این سابزیرو بازی هم باهاش بلد باشی به درد نمی خوره همش بلده یخ بزنه اونم خیلی کند .
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی سازی ؟ پاتوق ROBAH 0 1,562 11-23-2021, 07:55 AM
آخرین ارسال: ROBAH
  پاتوق طرفداران فوتبال PC FAN 0 1,378 07-02-2019, 06:22 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  پاتوق آنلاین بازی‌های شرکت Valve Mr.Payne 24 8,563 06-05-2016, 11:12 PM
آخرین ارسال: Mr.Payne
  پاتوق طرفداران PS4 Tyrion 59 17,728 11-25-2015, 05:04 PM
آخرین ارسال: Sadegh Snake
  طرفداران rise son of roma j@v@d 2 1,628 07-22-2015, 04:58 PM