امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پشت دروازه های روم | نقد و بررسی بازی Total War: Rome II
(10-08-2013, 09:46 AM)'ALAN PAYNE' نوشته است: داداش نقدت عالی بود.
فقط اون عکس بالای پاراگراف گیم پلی واسه فیلم 300 نیست؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

سلام. نه داداش فکر نکنم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(10-08-2013, 12:29 PM)'Ronan' نوشته است: 1- اول از همه بگم که با بنرت خیلی حال کردم دست طراحش دردنکنه

2- رسول خودشو کشت از بس گفت برای بعضی از جملاتت بدون به اتمام رسیدن نقطه میزاری، بنظر من نقدات به شرطی ارتقا می یابند که این نکات ریزو مد نظر قرار بدی
.
3- از این جمله ی بیخودی: "تمامی این نقد انحصاری فروم گیمفا بوده و هر گونه کپی از آن بدون ذکر منبع صحیح نمی باشد" ترجیحا استفاده نکن،کسی که بخواد کپی کنه بدون هیچ گونه ذکر منبعی این کار رو انجام میده حالا میخواد تذکر بدی یا ندی پس بهتره ارزش و انسجام متنتو بخاطر اینجور جمله ها از بین نبری، داری میری به عمق مطلب که یهو این جملات قصار توی ذوق آدم میزنن.

4- یک نکته ی دیگه هم بد نیست بهش توجه کنی اونم اینکه اسامی رو سعی کن حتی المکان به فارسی بنویسی تا متنت ظاهر زیبا تری پیدا کنه:
August 18 سال 1987 بود که شرکت The Creative Assembly توسط آقای Tim Ansell در Horsham و در کشور England به وجود آمد. 
18 آگوست سال 1987 بود که شرکت The Creative Assembly توسط آقای تیم آنسل در هارشام انگلستان به وجود آمد.

5- بالاخره چی شد روم یا رم؟الان به شک افتادم که کدام یکی درست تر هست!

6- در مورد صحت یا عدم صحت متن نظر خاصی نمی تونم بدم چون به هیچ وجه بازی رو تجربه نکردم ولی نقدت به خوبی چارچوب بازی رو پوشش می ده.

7- نمراتی که دادی یکم با متن همخوانی ندارن البته نه زیاد فقط یکم!

توقع نداشته باش که عین بقیه نظرات بگم : آفرین،عالی بود، ترکوندی و ... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

سلام.
۱: راز های پنهان طراحشه٬ منم همینجا ازشون تشکر میکنم (:
۲: آقای خردمندی چیز هایی رو که گفتن توی این نقد تماما رعایت کردم بدون هیچ کم و کسری :| در ضمن آقای خردمندی کی همچین حرفی زد!؟ ایشون بهم تذکر دادن که وقتی کلمه ای رو می نویسم جا خالی نزارم :| در ضمن کدوم جمله من که نمی بینم :|
۳: خودمم تو فکرش که بزارکم این کلمه رو آخر آخر که لطمه نزنه (: چشم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
۴: کشور ها رو من انگلیسی مینویسم چون راحت تر قابل سرچه اونم شهری مثل Horsham که اصلا به ندرت کسی اونو میشناسه (: ولی بازم سعیم رو در این مورد میکنم اما در این مورد قول نمی دم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
۵: روم درسته. من تمام  اونها رو روم نوشتم  ویرایش کاملم که خرابه. سعی میکنم درستشون کنم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
۶. صد درصد مخالف٬ نمرات دقیقا  با متن ذکر شده همخوانی داشت.

خوب مشکل دیگه ای هست در خدمتم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

(10-08-2013, 03:52 PM)'Y2J' نوشته است: خدایی نقد خوبی بود.
نگاه کنید من اصلا در حدی نیستم که به یک نویسنده مبتدی اونم فرهان جان ایراد بگیرم و امیدوارم از این انتقادم ناراحت نشن...
نگاه کن فرهان جان نقدت تقریبا درباره گروه ها بود یعنی گیم پلی و داستان و بقیه این حرفا خیلی کم توجه شده بود. آخه توضیح های مربوط به گروه ها اکثرا تو پیش نمایش های مربوط به این بازی نوشته شدند و الان که بازی عرضه شده بهتره که روی گیم پلی متمرکز شد البته این کار توضیح دادن خیلی عالیه ولی نه زمانی که به قسمت های دیگه ی نقد ضربه بزنه و باعث بشه که اختلاص شدید توشون بوجود بیاد.
میگم بازم من در اون حد سواد ندارم که بخوام به شما گیر بدم ولی این نکته به نظرم یکم منطقی بود ولی به عنوان یک پیشنهاد بود تا انتقاد.
در اون باره هم به Ronan جان بگم که رم= شهر رم و روم=کشور روم.
ممنون بابت نقدت ایشالا باید مفصل اون گروه ها رو بخونم چون تو دیپلاماسی باهاشون بهم کمک میکنه.ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

ممنون از نظرتون.
وقتی این گونه مطالب یعنی توضیح در مورد حکومت ها در ویکی بازی میاد که بازی منتشر شده باشه٬ برای همین بنده نویسنده نمیتونم در مواردی مثل پیش نمایش در مورد حکومت ها بنویسم زیرا قبل اون در این مورد اصلا توضیحی وجود نداشته.
و یک نکته این که توضیح حکومت ها هیچ لطمه ای  توی این نقد به بدنه اصلی نقد و سه اجزای دیگر نزده و در مورد هر کدوم به طور کامل توضیح داده شده٬ به دلیل نوع ویرایش شما فکر می کنید که توضیح حکومت ها خیلی دراز و زیاد شده و بقیه خیلی کم هستن. در صورتی که این طور نیست.
به هر حال ممنون از نظرتون. شما سروری [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ
دمت گرم.
خیلی خوب بود. کارت درسته
فقط یه چیزی؛ مگه آقای خردمندی نگفتن که تمام مطالب باید راستچین باشه؟
پاسخ
(10-08-2013, 10:18 PM)'Erfan_HD' نوشته است: دمت گرم.
خیلی خوب بود. کارت درسته
فقط یه چیزی؛ مگه آقای خردمندی نگفتن که تمام مطالب باید راستچین باشه؟

من دیدم آقای شعبان زاده اینجوری کردن. منم دیدم زیبا تر میشه ادامه دادم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از مطالب بعدی 100 درصد قول میدم که حتما این حرف آقای خردمندی رو انجام بدم. دلیل اینکه الان راستچینش نمی کنم اینه که ویرایش کامل خرابه :|
ممنون از نظرتون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
خیلی خوب بود.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
نقد و بررسی که انجام دادی مثل خود بازی بی نقص و خیلی زیبابود.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
قسمت معرفی اقوام هم خیلی خوب بود.
واقعا میتونم بگم بهترین بازی استراتژیک rome 2 هست.

پاسخ
نقدت بسیار عالی بود اما حــیف که من این بازی رو نمیتونم بازی کنم...
عنوان های هر بخش خیلی خوب بودن و کاملا در جزئیات رفتی البته غیر از بخش صداگذاری!!!
البته من در حدی نیستم که از نقدت عیب بگیرم اما نمره دهیت هم کمی بَده!!!
آخه 8 واسه این شــاهکــار؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
(10-08-2013, 11:27 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: نقدت بسیار عالی بود اما حــیف که من این بازی رو نمیتونم بازی کنم...
عنوان های هر بخش خیلی خوب بودن و کاملا در جزئیات رفتی البته غیر از بخش صداگذاری!!!
البته من در حدی نیستم که از نقدت عیب بگیرم اما نمره دهیت هم کمی بَده!!!
آخه 8 واسه این شــاهکــار؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

شاهکار بود و برای ما پی سی باز ها که عالی بود٬ اما عاری از عیب هم نبود.

پاسخ
واقآ نقد زیبا وکاملی بود .[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]/images/smi/new/113.gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img] همچین نقد هایی که انقدر با جزئیات باشه خیلی خیلی کم هستن .! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
درضمن اونجایی که کشور ها ( همون ملت های داخل بازی رو میگم باو .! [img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) خیلی جالب بود . چون خودم نصف کشورها رو نمیشناختم .[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] الان یه ذره شناختم نصبت به اونها بیشتر شد .[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
در کل جالب بود . ممنون بابت زحمتی که کشیدی .! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost

It's empty and cold without you here, too many people to ache over

Avenged sevenfold - Size the day
پاسخ
ممنون فرهان جان نقدت عالی بود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

متاسفانه من با pc بازی نمیکنم و نتوانستم این بازی رو بازی کنم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ
عالی خوب و زیبا نوشته بودی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
فقط یه سوتی ازت گرفتم: (توی بخش معرفی قوم ها بخش مقدونیه) 
گذشته ای قدرتمند و موفق٬ اما نه حالی قدرتمند. اسکندر دیگر نیست و قدرت فرو نشسته است٬ آیا باید منتظر اسکندر بعدی بود! جواد بلی است اسکندر بعدی خواهد آمد و دوباره Macedon به اوج خواهد رسید.
تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
خیلی عالی بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یه نقد عالی و یک مرجع عالی برای شناخت قوم ها!!!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,982 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,095 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,119 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,525 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,272 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان