سلام خدمت YNW عزیز ( پدر انیمه انجمن گیمفا)
مقاله ی بسیار عالی و پرمحتوایی بود و از نظر نگارشی کم نقص
از بین انمیه هایی که معرفی شد به غیر از انیمه توکیو گول که اونم از روی بی اطلاعی از فصل دوم دیدم با یکسری اصلا آشنایی ندارم و با یکسری هم فقط در حد اسم
اول بزار قبل از اینکه مشکلات رو بهت بگم یه چیزی رو بگم. وقتی داشتم مقاله رو می خوندم و مشکلات رو می دیدم چون دیدم محتوای مقاله بسیار عالی و کم نقص هست قصد داشتم این مشکلات جزئی رو از طریق پیام خصوصی بهت بگم ولی وقتی به آخر مقاله رسیدم و نوشته ی خودت که گفته بودی مشکلات رو بگیمنظرم عوض شد و مشکلات رو همین جا میگم. مشکلات مقاله خیلی خیلی کم بود و این واقعا پیشترفت بسیار عالی ای هست و از این بابت باید بهت تبریک بگم.
یکسری مشکلات رو دوستان گفتند مثل نیم فاصله و نکات نگارشی که زیاد کاری ندارم با این قضیه چون این موضوع با تمرین به مرور زمان حل میشه.
نقلقول: میتواند یکی از قویترین و خطرناکترین گولهای ممکن است.
میتواند یکی از قویترین و خطرناکترین گولهای ممکن شود.
اگه بری و این جمله رو کامل بخونی می بینی که این "است" اصلا هماهنگی توی جمله نداره و خوندن رو برای خوننده سخت و مفهوم رو گنگ می کنه.
نقلقول: (زانپاکتوها نیز مانند افراد اسم دارند و شینیگامی که اسم زانپاکتویش را بنداند میتواند از 2 قدرت او، یعنی شیکای و بانکای استفاده کند)
اینجا منظورت "بِداند" هست؟
نقلقول: تصمیماتی که او میگیرد باعث میشود در هربار نظر بیننده نسبت به اول تغییر کند؛
الان این قسمت "اول" درسته یا "او"؟
و آخرین مشکل از نظر من که شاید یکسری بگند غلطه ولی میگم هم برای اطلاع از این قضیه
نقلقول: در لیست زیر، پنج عدد از به بهترین شخصیتهای ماسکدار انیمهای با روایتی فوق العاده و شخصیتی عمیق را نام برده، و در مورد آنان، توضیحاتی ارائه میدهیم.
این انیمه شخصیتهای به یاد ماندنی و داستانهای جالبی را در خود دارد که در هر فصل به روایت دو یا سه عدد از آنها میپردازد.
طبق چیزی که من می دونم و اطلاع دارم واحد شمارش برای اشیا و میوه و کلا هر چیزی به غیر از انسان عدد هست و برای انسان یا آدم که دارای هویت و شخصیت هست از "تن" یا "نفر" استفاده می کنند.
نقلقول: در لیست زیر، پنج تن از به بهترین شخصیتهای ماسکدار انیمهای با روایتی فوق العاده و شخصیتی عمیق را نام برده، و در مورد آنان، توضیحاتی ارائه میدهیم.
این انیمه شخصیتهای به یاد ماندنی و داستانهای جالبی را در خود دارد که در هر فصل به روایت دو یا سه نفر از آنها میپردازد.
خیلی معذرت می خوام اگه مقاله ات رو به خاطر این مشکلات خراب کردم اگه دیدم توی بازدید از مقاله ات به خاطر این نظر من اختلالی ایجاد شد سریع اون رو ویرایش می کنم.
موفق باشی و منتظر کار های بیشتری ازت هستم.