06-16-2016, 10:26 PM
(آخرین ویرایش: 06-16-2016, 10:33 PM، توسط You Never Win.)
(06-16-2016, 10:22 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: سلام بر سامرند عزیز و دلبندم.درود بر شما آقا سجاد!
بعد از عمری دل رو زدی به دریا و دوباره Top 5 دادی بیرون مردک ماشالله از بس کت و کلفته حجم مقالهت که فعلا وقت کامل خوندنش رو ندارم، ولی مقدمه رو خوندم و مثل همیشه برام جذاب بود. من اصولا انیمه زیاد نمیبینم چون واقعیتش اینه که نمیتونم زیاد با محیطش ارتباط برقرار کنم، اگرچه بعضاً محتوای بسیار غنی و کارشدهای هم دارن... بگذریم. راجع به مقاله هم فکر نمیکنم نیازی به یادآوری نکات نگارشی داشته باشی چون خودتم یکی از نویسندههای پیشکسوت انجمنی و میدونم که به اکثریت نکات تسلط داری و در کل دلیلی برای گفتن نکات دستوری نمیبینم، اما...... یه چند جایی توی مقدمه نیمفاصله رو رعایت نکرده بودی! اگرچه خودم هم اعتقاد دارم توی انجمن چندان نیازی به رعایت این نکته نیست، چرا که هدف از نیمفاصله چینش دقیق تعداد کلمات یک مقالهست و بس. اما در کل اگه قصد رعایتش رو داری، پس بهتره که تو کل مقاله اون رو رعایت کنی. درثانی برای اینکه متنت روونتر بشه، بهتره جوری جملاتت رو نگارش کنی که تعداد افعال تکراری تو یک جمله به حداقل برسه. یعنی عمراً نمیتونستم جلو خودم رو برای گفتن اینا بگیرم
به هرحال با اینکه زیاد انیمه نگاه نمیکنم، ولی مقالاتش برام جذابه و از اون مهمتر وقتی نویسندهش سامرند عزیز باشه دیگه میشه نور علا نور... خسته نباشی جیگر...
خیلی نسبت به بنده لطف دارید آقا سجاد! بله قصد داشتم رعایت کنم تا کلاً یاد بگیرم همه جا رعایت کنم ولی متاسفانه یه چند کلمه ای خیلی نامردن هی از دست آدم در می رن! بعد از 2 بار خوندن مقاله بازم چنین چیزی می بینم! عجیبه!
بله متاسفانه این ایراد هم یافت می شه! سعی در رفعش خواهم کرد! خیلی خیلی ممنونم بابت اطلاع رسانی!
چرا؟ واقعاً خوشحال می شم نکته به نکته رو بدونم ایراداتش چی هست!
به شدت منتظرم کامل مطالعه بفرمایید!
والا دیگه هی می نویسیم یهو به خودمون میایم یه عالمه شده!
امیدوارم شما هم وارد صنعت انیمه بشید! البته واردتون می کنم!
خیلی ممنونم! خوشحالم مطالعه فرمودید!
(06-16-2016, 10:21 PM)Be the story نوشته است: شماره ۱ ماسکش کو؟ نمیبینم من ماسکی
اون کلاً ماسک زده و هیچ جایی از بدنش قابل مشاهده نیست! ماسکش هم شبیه جمجمه هست! می تونی برای دیدن عکسای بیشترش تو گوگل سرچ کنی Death Gun و از زوایه های مختلف ماسکش رو مشاهده کنی.
(06-16-2016, 10:17 PM)Lamar Davis نوشته است: با کانکی مخالفم!!!
کلا توکیو غول انیمه خاصی نبود:/
با انتحاب اول موافقم
عجب! کانکی به نظر من شخصیت خوبی بود! گرچه خودشو در یه دنیای تاریک گم کرد و در نهایت زجرشون کشید!
انیمه بدی نبود واقعاً! صحنه های جالبی داشت و پایانش شدیداً من رو تحت تاثیر قرار داد!
بله لولوش واقعاً فرد متفاوتی هست در این لیست!
خوشحالم مطالعه نمودی برادر لمار!