06-30-2015, 11:31 PM
(آخرین ویرایش: 07-01-2015, 12:47 PM، توسط The White Witcher.)
در گذشته نظرهای مختلفی دربارهی عاقبت یکی از پرفروشترین عناوین شرکت N@ughty dog، یعنی بازی The Last of us وجود داشت. ولی در حال حاظر، ما تقریبا مطمئن هستیم که نسخه دوم این بازی منتشر خواهد شد.
از Nolan North، گویندهی کاراکتر David در The Last of us که در یک جلسهی مطبوعاتی شرکت کرده بود، دربارهی بازیهای آیندهی N@ughty dog، که او در کنار آنها کار میکند، سوال شد.
او در پاسخ خود، اشاره کرد که آخرین بازی که او در آن گویندگی کرده، عنوان The Last of us است. او ذکر کرد که میداند شرکت N@ughty dog، در حال کار بر روی عنوان The Last of us 2 میباشد. او گفت:
نقلقول: تابحال بازی The Last of us، آخرین گویندگی من بوده است. من میدانم که شرکت N@ughty dog در حال کار برروی بازی The Last of us 2 است؛ اما شخصیت من در عنوان The Last of us، مرگ ناگهانی داشت.
در گذشته انواع ادعاها و بیانیهها، چه از منابع رسمی و چه غیر رسمی، وجود داشت. برای مثال، سازندگان از ماه جولای سال 2014، در فکر عاقبت و سرانجام این بازی بودهاند.
سپس ما در دسامبر 2014، نشانههایی را مبنی بر مراحل اولیهی ساخت بازی، پیدا کردیم. ولی زمانی که سازندگان گفتند که به دلیل در دست ساخت بودن بازی Uncharted 4، تا سالیان سال نباید منتظر The Last of us 2 باشیم، طرفداران کمی ناامید شدند.
اگر سخنان Nolan North، دارای ریشههای آماری باشد، به این معناست که ساخت بازی، در مرحلهای است که حتی افرادی که به این نسخه از بازی ربطی ندارند، از ساخت آن، خبردار هستند.