امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاور شماره پنجم مجله پلک باز
با سلامی به گرمی تابستان و امتحانات کنکور به شما دوستان عزیز .
اگر در شماره قبلی ( شماره 4) با ما بودید متوجه ای و قفه ای 3 ماهه در کار ما میشدید وقفه ای که برای استراحت گروه و به پایان رساندن امتحانات دوستان و راحتی انها انجام شد .
و حالا با از سر گرفتن کار و  تغییرات بزرگ در امر نویسندگی و کیفیت مطالب چاپ شده در مجله و تغیرات گرافیکی در مجله با حفظ اصالت رخ خواهد داد که اولین حرکت تغییر لگوی مجله خواهد بود و دیگر بخش های مجله .
در مهم ترین مطالب شماره بعد به پرونده E3 2013 میتوانم اشاره کنم و نقد بازی های منتشر شده قبل از این همایش بزرگ و بزرگترین بررسی سخت افزار و ارتقاء انها برای نسل بعد همه و همه فقط در شماره بعدی مجله پلک باز که به احتمال فراوان زودتر از 15 تیر منتشر خواهد شد.
سایت ما : WWW.PELKBAZ.IR
[تصویر:  4bk1xqbp5zb6xm76g.jpg]
پاسخ
مجله فقط مجله های GAMEFA [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ
(06-28-2013, 03:05 PM)'xbox360' نوشته است: مجله فقط مجله های GAMEFA [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

خیلی ممنون از نظر دادن به جای خودتون کنسول هم فقط ps4
پاسخ
کاور بسیاز زیبایی هست طراحی ها تو هر شماره در حال پیشرفت هست در ضمن مقایسه مجله گیمفا + با پلک باز کار درستی نیست چون مجله گیمفا + حامی چون سایت گیمفا داره که این خودش به موفقیت روز افزونش کمک میکنه . البته ایجاد سایت پلک باز کار بسیار پسندیده ای بود که در پیشرفت این مجله تاثیر بسزایی داره .
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
طرح نسبتا خوبیه جواد جان اگه اجازه بدی من یه چندتا پیشنهاد برای جلد مجله بدم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بنظر من یه مقدار لوگوی مجله بی روح شده منظورم اینه که اونجوری که باید جلب توجه نمیکنه ترکیب رنگ ها بنظرم میتونه خیلی بهتر باشه.یه مقدار خطوط بنظرم بلاتکلیف هستند.خطوط انعکاسی تعدادی شون درجایی که نباید باشن هستن.بنظرم لوگو باید یه تغییر بنیادی بکنه.
درثانی نکته ی دیگر که بنظرم خیلی هم تو ذوق میزنه فضاهای خالی و پس زمینه ی جلد هست.بنظرم پس زمینه میتونست متناسب با طرح شخصیت وجود داشته باشه.مخصوصا ویچر!مثلا یه جنگل خیلی بهتر از یه زمینه ی سیاهه.در ضمن میتونستید که اطراف شخصیت مطالب هایپ مجله رو میزاشتید اینجوری بنظرم بهتره
امیدوارم که موفق باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
کاور خوبیه ولی بهتر هم میتونست باشه[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]!
راستی اگه بخوام تو سایت پلک باز نویسنده بشم باید چیکار کنم؟
I Watch them fight & die
In the name of freedom
They speak of liberty and justice
?But for whom

پاسخ
خیلی زیبا بود .من الان تو عکسش موندم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ
دوستان تمام کار های صورت گرفته و صورت نگرفته بر روی این کاور تست شده و به بهترین شکل در امده همین گونه بود و کاور اصلی قرار گرفت و از نظرات خوبتان در مورد کاور بسیار متشکرم.

پاسخ
طرح خیلی سادست،یکم درهم و برهمش می کردید بیش تر عطش خواندن در خواننده ایجاد میکرد[img]/images/smi/new/112.gif[/img]
پاسخ
(06-29-2013, 02:48 PM)'HSH' نوشته است: طرح خیلی سادست،یکم درهم و برهمش می کردید بیش تر عطش خواندن در خواننده ایجاد میکرد[img]/images/smi/new/112.gif[/img]

از کی شلوغی  و در هم و بر هم بودن به قول شما جذب مخاطب میکنه!؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation شماره ششم نشریه گیم آور Aidin 1 0 2,204 06-21-2019, 12:05 PM
آخرین ارسال: Aidin 1
Exclamation شماره پنجم نشریه گیم آور Aidin 1 2 1,870 03-22-2019, 07:00 PM
Exclamation شماره چهارم نشریه گیم آور Aidin 1 0 1,571 12-18-2018, 01:51 PM
Exclamation شماره سوم نشریه گیم آور Aidin 1 0 1,510 09-18-2018, 06:27 PM