(08-25-2015, 02:46 PM)leonpeyman نوشته است:(08-25-2015, 02:36 PM)mjsh نوشته است: نویسنده عزیز در اینترنت بگردید راهای بسیار زیادی برای جلوگیری از آپپدیت خودکار وجود داره. بنده خودم انجام دادم و درست شده است و تا خودم نزنم آپدیت نمیشه ویندوزم. با تشکر.نه قربان من این موضوع را با یکی از مهندسان حرفه ای کامپیوتر در شرکت ویروس کامپیوتر در میان گذاشتم و به این نتیجه رسیدم
(08-25-2015, 02:19 PM)batman knight نوشته است: دو ویندوزه؟ میشه توضیح بدیاره می تونی یک ویندوز را در درایور دیگر و ویندوز دیگر را در درایور دیگر نصب کنی ولی اون درایوری را که ویندوز دیگر در ان است پاک نکن و تنها مشکل این است که اگر بخوای یکی از ویندوز ها را پاک کنی باید هر دو ویندوز را فرمت کنی یعنی هر دو درایور را پس دو ویندوز را در پارتیشن های 36 گیگی به صورت جداگانه نصب کنید تا در صورت مشکل مجبور به فرمت کل هاردتون نشید و این که دو ویندوز باید در دو پارتیشن جدا نصب باشند
میگم خودم انجام دادم درست شده. عکس بزارم براتون تا باور کنید؟ دلیل داره برا این موضوع بی اهمیت دروغ بگم. درسته خود مایکروسافت این کارو کرده ولی ما حماعتی داریم به نام هکر که راحت این قفلو شکوندن و راهشو پیدا کردن. شما بگرد تو نت هست.
only call of duty series