سلام به تمامی مدیران البته می خوام یک چیزی بگم با لحن دوستانه و خوب و این که این نظر را از روی عصبانیت و از روی لج ننوشتم فقط یک صحبتی با کاربران عزیز و مدیران عزیز هست من دیروز بعد از نوشتن این مقاله دستم درد گرفته بود اینقدر که نوشته بودم حتی +5 اعتبار هم نگرفتم در صورتی که مقاله عالی بود مقاله هایی که من می ذارم یک کلی بازدید کننده دارن ولی مثلا تعداد بازدید کننده مثلا 500 نفر اون وقت تعداد تشکر مثلا 50 نفر واقعا زشته این اتفاق برای کاربر علیرضا با اواتار کرایسیس 3 هم افتاده بود که دیگر به سایت کم تر سر می زنند واقعا کارتون زشته من می خواستم این نظر را ننویسم ولی امروز چیزی مشاهده کردم که خیلی ناراحت شدم بابا اگه می خواید که ما هم چرب زبانی بکنیم نه هیچ وقت چون که من اهلش نیستم و هیچ وقت این کار را نمی کنم موردی هم که مشاهده کردم این بود که یکی از کاربران برای کاربر باز نشسته چرب زبانی کرده بود و فقط با یک خط جمله +25 اعتبار گرفته بود بعد اون وقت من با این مقاله به این کاملی هیچی اعتبار نگیرم تازه فقط این مقاله نیست و یک دونه مقاله قبل از این هم بود که اتفاقا خلی تشکر داشت ولی هیچی اعتبار نگرفتم خوبه خدایی و مرسی و خیلی هم تشکر تازه من کلی مقاله گذاشتم اگه اولین مقالم بود و این مورد را مشاهده نمی کردم باز یک چیزی بابا اگه من اینا توی مدرسه برای معلممون می خوندم 18 می گرفتم و طوری نباشه که خدایی نکرده کاربرای دیگه فکر کنن که بعضی با بعضی دیگر بهترند منظورم مشخصه
و اینکه اگر این جور باشه از گذاشتن هر گونه مقاله دیگری واقعا معذورم تازه کاربر علیرضا از وقتی به این جا کم تر سر می زنند در سایت pc gamer عضو شدند و الان رییس هستند البته دقیقا نمی دونم در چه حوزه ای رییس هستند خوب معلومه چون در این سایت واقعا ادم راست زحمتی که می کشه تشکر دریافت نمی کنه تازه من این مقاله را دوبار نوشتم دفعه ی اول همه ی زحماتم به باد رفت
و اینکه اگر این جور باشه از گذاشتن هر گونه مقاله دیگری واقعا معذورم تازه کاربر علیرضا از وقتی به این جا کم تر سر می زنند در سایت pc gamer عضو شدند و الان رییس هستند البته دقیقا نمی دونم در چه حوزه ای رییس هستند خوب معلومه چون در این سایت واقعا ادم راست زحمتی که می کشه تشکر دریافت نمی کنه تازه من این مقاله را دوبار نوشتم دفعه ی اول همه ی زحماتم به باد رفت
(08-24-2015, 07:50 PM)The J0ker نوشته است: جالب بود. ولی بهتر است نکاتی مثل: بعد از شارحه یا دو نقطه فاصله بگذارید خیلی متن را یکسره نکنید بعضی جاها حتی اگر موضوع تغییر نکرده نیز برید به خط بعد.دوست عزیز اگه می خواستم کامل بگم خیلی طولانی میشد که به انگشت های قوی نیاز داره بعد من این مقاله دو بار نوشتم دفعه ی اول از شانس بد مقاله بر باد رفت و تشکر بابت خوندن مقاله و سپاس از نویسنده
(08-24-2015, 08:09 PM)amirmk10 نوشته است: فقط ویندوز 10 واقعا عالیه :cool:اره از نظر همه چی ولی از نظر اینترنت و اپدیت توی ایران نه و اگه اینترنتت تمام شد نگی نگفتی :blush: