موضوعها: 1
08-15-2015, 10:52 PM
(آخرین ویرایش: 08-15-2015, 10:54 PM، توسط GTA FAN.)
با سلام من در حال انجام بازی Half-Life 2 هستم و الحق بهترین شوتر تاریخ هست تو یکی از مکان های بازی گیر کردم یه تونل وجود داره
ارتفاعش زیاده چند تا بشکه هم اونجا بود اما هر کاری کردم با کمک بشکه ها هم نشد هر کی می دونه خواهشا بگه
اینم عکس اون مکان:
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
لطفا برای یک سوال تایپک جدید نزنید چون تایپک سوالات و مشکلات در مورد بازی ها برای ادم فضایی ها نیومده سوالات خود رو اونجا بپرسید تا بشه کمک کرد ممنون
(08-15-2015, 10:55 PM)Be the story نوشته است: لطفا برای یک سوال تایپک جدید نزنید چون تایپک سوالات و مشکلات در مورد بازی ها برای ادم فضایی ها نیومده سوالات خود رو اونجا بپرسید تا بشه کمک کرد ممنون
اطاعت قربان.حالا شما به بزرگ واری خودتون بنده رو عفو کنید من نمیدونم اینجا چه مشکلی داره که نمیشه کمک کرد نمی دونید الکی بهونه های
بنی اسرایلی نگرید
(08-15-2015, 11:04 PM)Be the story نوشته است: (08-15-2015, 11:03 PM)GTA FAN نوشته است: (08-15-2015, 10:55 PM)Be the story نوشته است: لطفا برای یک سوال تایپک جدید نزنید چون تایپک سوالات و مشکلات در مورد بازی ها برای ادم فضایی ها نیومده سوالات خود رو اونجا بپرسید تا بشه کمک کرد ممنون
اطاعت قربان.حالا شما به بزرگ واری خودتون بنده رو عفو کنید من نمیدونم اینجا چه مشکلی داره که نمیشه کمک کرد نمی دونید الکی بهونه های
بنی اسرایلی نگرید
دوست عزیز یه بار توی همچین پست ها جواب کسی رو دادم اقا امیر (استیشن) یهم گیر دادن و گفتن که راهنمایی کنید به تایپک درست و تا سواا خود رو نپرسیدن اونجا جواب ندید
بنی ایرائیلی نیست داریم از قوانین پی روی میکنیم تا دوباره اخطار نگیریم
چشم امپراطور بنده هم سوالمو همون جا که فرموده اید پرسیدم امید به ان است که شما بنده حقیر رو عفو کرده اگر هم بنده
باعث ناراحتی سرورم شدم باز هم پوزش می طلبم