امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیا با دوبله بازی Max Payne 3 موافقند؟
نقل‌قول:
سلام.
این تاپیکو زدم تا ببینم کیا با دوبله این بازی موافقند؟ گروه دوبلاژ ما قصد دوبله این بازی رو داشتند و خواستند ببینن هنوزم طرفدار داره این بازی و اینکه جوری نیست که بعد از دوبله فروش خوبی نداشته باشه و... و آیا اینکه قدیمی نشده این بازی برای دوبله؟
خوشحالم میشیم نظراتونو ببینیم.
پاسخ
95 درصد ملت بازیش کردن دیگه دوبلش چی داره که بخواییم دوباره بخریمش تازه داستانش هم خیلی ضایع بود  Confusedhy:
برید سراغ چیزای جدیدتر مثلا بتمن ارکام نایت :|
پاسخ
قدیمی شده!
مثلا gta v رو دوبلله کنید و کلمات رکیک زیاد تو دوبلش به کار ببرید احتمالا خوب فروش کنید!
پاسخ
باو جی تی ای و آرکام که بیش از 30000 صفحه دیالوگ دارن
بدبختا پیر میشن !!!

به نظرم برین سراغ بازی های اپیزودی 
مثلا ماینکرفت اپیزودیک که داره میاد یا tales from bordernands انتخواب خوبیه
پاسخ
برادر من بازی دیگه فسیل شده به نظر من call of duty های جدید رو دوبله کنید.فروشش هم خوبه به احتمال زیاد
پاسخ
ممنون از نظرات. به هر حال نظرات بالا و پایین داره ولی توی فروم های دیگه + سایت خودمون و همه پرسی های جداگانه ای که انجام شد بیشتر نظرا مثبت بود و ما هم به احتمال زیاد روش کار میکنیم، البته اگه سرمایش جور شد که خودش بالای 5 میلیون تومن سرمایه می خواد. دوستانی که علاقمند به حمایت از دوبله Max Payne 3 هستند میتونن از اینجا این لطفو بکنن: http://www.avadl.com/max-payne-3-donate
پاسخ
بنظرم با لحن باحال و احساسی دوبله کنید حالا هر بازی ای مثل GTA SA که گیمرا باهاش زندگی کردن و توسط چند تا دوبلور گمنام انجام شد که من هنوز نفهمیدم کی بودن و همینطور مثل دوبله خاطره انگیز دارینوس برای جنگ های صلیبی.ممنون
[تصویر:  cr0gox64emoz.gif]
پاسخ
قابل توجه دوستان، به خاطر حمایت مالی کم از این بازی در این فروم (که هزار تومن بیشتر نیست :D)، متاسفانه نمیتونیم اونو خرج بازی کنیم و تا موقعی هم که حمایت ها به حد نصاب نرسه نمیتونیم خرج بازی کنیم. در کل تشکر از حمایت اون دوست عزیز.
پاسخ
حیف من خرج خودمو به زور در میارم  وگرنه حمایت میکردم
پاسخ
(08-29-2015, 03:21 PM)doostanehsoft نوشته است:
نقل‌قول:
سلام.
این تاپیکو زدم تا ببینم کیا با دوبله این بازی موافقند؟ گروه دوبلاژ ما قصد دوبله این بازی رو داشتند و خواستند ببینن هنوزم طرفدار داره این بازی و اینکه جوری نیست که بعد از دوبله فروش خوبی نداشته باشه و... و آیا اینکه قدیمی نشده این بازی برای دوبله؟
خوشحالم میشیم نظراتونو ببینیم.

بازی GTA V گزینه خیلی خوبی هست. اما یکم حجمش بالاست و ایرانیا هم ...
در حال حاضر بازی Metal Gear Solid V بهترینه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ده سال پیش آرزوی بازی کردن PS2 رو داشتم، و الان خودم دارم بازی می سازم! Laleh 1 2,183 04-07-2021, 06:09 PM
آخرین ارسال: Saragamer
  بازی هفته ۲# | این آخر هفته چه بازی‌هایی را تجربه می‌کنید PC FAN 0 1,325 09-20-2019, 09:22 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  شرکت های بازی سازی و منتشر کننده بازی who i am 5 3,478 09-09-2015, 03:10 PM
آخرین ارسال: who i am
  درخواست دوبله ی بازی The Last of Us از گروه White Winter m-zoghi 1 1,217 06-27-2015, 07:19 PM
آخرین ارسال: Rise of Duty
  بدترین بازی که تا به حال بازی کردید؟ amirnoroozi 99 25,454 09-26-2014, 09:41 PM
آخرین ارسال: army game

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان