موضوعها: 1
نقلقول: سلام.
این تاپیکو زدم تا ببینم کیا با دوبله این بازی موافقند؟ گروه دوبلاژ ما قصد دوبله این بازی رو داشتند و خواستند ببینن هنوزم طرفدار داره این بازی و اینکه جوری نیست که بعد از دوبله فروش خوبی نداشته باشه و... و آیا اینکه قدیمی نشده این بازی برای دوبله؟
خوشحالم میشیم نظراتونو ببینیم.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
قدیمی شده!
مثلا gta v رو دوبلله کنید و کلمات رکیک زیاد تو دوبلش به کار ببرید احتمالا خوب فروش کنید!
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
باو جی تی ای و آرکام که بیش از 30000 صفحه دیالوگ دارن
بدبختا پیر میشن !!!
به نظرم برین سراغ بازی های اپیزودی
مثلا ماینکرفت اپیزودیک که داره میاد یا tales from bordernands انتخواب خوبیه
موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
برادر من بازی دیگه فسیل شده به نظر من call of duty های جدید رو دوبله کنید.فروشش هم خوبه به احتمال زیاد
ممنون از نظرات. به هر حال نظرات بالا و پایین داره ولی توی فروم های دیگه + سایت خودمون و همه پرسی های جداگانه ای که انجام شد بیشتر نظرا مثبت بود و ما هم به احتمال زیاد روش کار میکنیم، البته اگه سرمایش جور شد که خودش بالای 5 میلیون تومن سرمایه می خواد. دوستانی که علاقمند به حمایت از دوبله Max Payne 3 هستند میتونن از اینجا این لطفو بکنن:
http://www.avadl.com/max-payne-3-donate
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
بنظرم با لحن باحال و احساسی دوبله کنید حالا هر بازی ای مثل GTA SA که گیمرا باهاش زندگی کردن و توسط چند تا دوبلور گمنام انجام شد که من هنوز نفهمیدم کی بودن و همینطور مثل دوبله خاطره انگیز دارینوس برای جنگ های صلیبی.ممنون
قابل توجه دوستان، به خاطر حمایت مالی کم از این بازی در این فروم (که هزار تومن بیشتر نیست :D)، متاسفانه نمیتونیم اونو خرج بازی کنیم و تا موقعی هم که حمایت ها به حد نصاب نرسه نمیتونیم خرج بازی کنیم. در کل تشکر از حمایت اون دوست عزیز.
موضوعها: 67
پلتفرم های شما:
حیف من خرج خودمو به زور در میارم وگرنه حمایت میکردم