امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گانگسترها در دنیای گیم_ معرفی بهترین عناوین گانگستری دنیای گیم
به نام خدا 

خیلی از انسانها و گیمرها دوست دارند در نقش یک گاگنستر قرار بگیرند و شروع کنند به اشوب درست کردن،به بیرون بروند و به مردم شلیک کنند،از مردم باج بگیرند یا با پلیس درگیر شوند و باندهای رقیب را نیز از بین ببرند.یا شاید دوست دارید در یک خانواده مافیایی باشید و برای رییس خانواده کار کنید.اما مشکلی که وجود دارد این است که تعداد بازیهایی که گیمر را در نقش یک عضو از این گروه ها قرار میدهد بسیار کم است و بازیهای خوب این سبک نیز بسیار نایاب و اکثرا قدیمی هستند. اما در لیست زیر که ترجمه مستقیمی از سایت altered gamer است سعی شده است تا بهترین های این سبک به شما معرفی شود. 

Kingpin:Life of Crime  
[تصویر:  xq5v_0e6645e724e63b6f65c6a20dbcf6f589a37a8a84_large.jpg] 
یک بازی شوتر اول شخص که در سال 1999 منتظر شد.بازی به دلیل داشتن خشونت بسیار زیاد و استفاده از ناسزاها بسیار مورد توجه قرار گرفت.داستان بازی درباره یک انتقام گیری است،که به صورت کاملا اشکارا تحت تاثیر فیلم pulp fiction قرار گرفته است.سبک هنری بازی ترکیبی از دوره  گانگستری 1930 و کمی ایده های جدید است.سازندگان بازی همچنین تلاش کرده اند تا با قرار دادن ایده هایی بازی را از دیگر شوتر ها جدا کنند،به عنوان مثال شما میتوانید که در بازی به صورت خیلی محدود با npcها ارتباط برقرار کنید،تفنگ برای خود بخرید و یا برای خود محافظ استخدام کنید که البته الان تمام این ایده ها قدیمی به نظر میرسند.بازی در بین دیگر عناوین کمترین ارزش را دارد اما باز هم لیاقت توجه شما را دارد. 

Gangesters 2:Vendetta 
[تصویر:  yu1j_034ca72f4860d8281498e8ec30b83676b19ab4fd_large.jpg]
نسخه اول بازی در اواخر سال 1998 و ترکیبی از استراتژی همزمان و نوبتی بود. بازی در دوره ممنوعیت در شهر شیکاگو اتفاق می افتاد و هدف شما به دست اوردن مناطق بیشتر و استخدام ارتشی از قاتلها و افراد گردن کلفت بود. انتخاب کردن افراد بیشتر برای باند بهترین و جالبترین جنبه بازی بود که شما باید از روی کارتهایی که فرد و توانایی هایش را به تصویر میکشید او را انتخاب میکردید. در سال 2001 نسخه دوم بازی عرضه شد،که در ان تعدادی از جنبه های بازی افزایش پیدا کرده بود. gangser2:vendetta درباره یک انتقام جویی است.هر چند که گیمپلی بازی غیراستادانه طراحی شده است و افراد شما ممکن است که دست به کارهای احمقانه ای بزنند اما بازی ارزش تجربه کردن را دارد و همچنین از عناوینی است که لایق بازسازی هستند. 

Gangland 
[تصویر:  5t4d_8cd78466cfbd9d29cf4dbbc8943bcf4662cd6f97_large.jpg]
در سال 2004 این بازی عرضه شد،ترکیبی جاهطلبانه از بازی های نقش افرینی،استراتژی همزمان و شبیه ساز بود.شما میتوانستید هر نوع تجارت کثیفی که امکان داشت راه بیندازید و افراد بیشتری برای باند خود جذب کنید.هرچه که بیشتر در بازی پیشروی میکردید به افراد بهتری دسترسی پیدا میکردید و همچنین سلاح های بهتری نیز به دست میاوردید. اما مشکلی در این میان وجود داشت هوش مصنوعی بازی بود. مشکلات ان باعث میشد تا درگیری ها بسیار خسته کننده به نظر برسند. 

Saint Row 2 
[تصویر:  5h0y_aa029164b7d2723af00e32f9960287b44362e909_large.jpg]
به هیچوجه نمیتوان از این واقعیت فرار کرد که این عنوان یک کلون از سری gta است.اولین نسخه این بازی یک انحصاری برای xbox 360 بود ولی نسخه دوم به کامپیوترهای شخصی نیز امد_هرچند که پورت خوبی نداشت_ بازی یک شوتر سوم شخص مدرن است، که پر است از رانندگیهای دیوانه کننده و درگیریهای بزرگ. همچنین شما میتوانید کارکتر خود را  شخصی سازی کنید و با ماشینهای درون شهر به ماجراجویی بپردازید. طبیعت جهان ازاد بازی حکم میکند که ما با یک بخش داستانی بزرگ و یک بخش ازدانه در بازی سروکار داشته باشیم. 

The Godfather 
[تصویر:  n1oi_66458c82492405fb5797fc245fcf1ce378338e01_large.jpg]
کاملا قابل پیشبینی بود که بهترین فیلم گانگستری تاریخ دارای یک بازی خواهد بود. خط داستانی بازی با فیلم اصلی دارای اشتراکهایی بود و تعدادی از شخصیت های فیلم نیز نقش قبلی خودشان را ایفا میکردند.در بازی وظیفه شما این بود تا از یک اوباش خردهپا شروع کرده تا تبدیل به دون نیویورک شوید.شهر نیویورک بزرگ بود و مبارزات جذاب بازی نیز بازی را برای تجربه کردن با ارزش میکنند.اما از طرفی محیط های بازی تکراری و بیروح هستند.هوش مصنوعی بازی نیز مشکلاتی ایجاد میکرد و همچنین فریم ریت بازی روی رایانه های شخصی ثابت نیست. اما با توجه به کمبود این سبک بازی،شما نمیتوانید این بازی را از دست بدهید. 

Scarface:The World Is Yours 
[تصویر:  7i9z_3cad49533c1de3c3779c863e41552f9f089c9745_large.jpg]
بعد از اینکه افتحاییه بازی را تمام کردید شما خود را در نقش مونتانا میبینید. که باید امپراطوری خود را دوباره از نو بسازد.بازیگران به خوبی عمل میکنند و در بازی شما یک داستان درگیرکننده با تعداد زیادی از کارکترها را میبینید،ولی مشکل بازی گیمپلی ان است.بازی یک شوتر سوم شخص دیگر است که از سری GTA الگو برداری کرده است.متاسفانه پورت بازی بر روی PC مشکلات زیادی دارد. در اخر بازی یک عنوان گنگستری کلاسیک است و بازی کردن در نقش مونتانا میتواند خیلی جالب و مفرح باشد. 

Hitman2:Silent Assasin 
[تصویر:  rtry_934d2a624fc64e4356a5fb41b87a7bb6bec37559_large.jpg]
در نقش مامور 47 قرار بگیرید و اهداف خود را از سر راه بردارید به هر روشی که دوست دارید. یک بازی سوم شخص مخفی کاری. در بازی مهمترین چالش این بود که چگونه هدف خود را بدون اینکه نگهبانها را مطلع کنید از بین ببرید و این کار بازی را بسیار جال کرده بود. همچنین شما میتوانستید یک درگیری بسیار سخت نیز شروع کنید که عاقبتش چیزی جز یک مرگ بسیار سریع نبود،صبور بودن مهمترین رمز موفقیت در بازی بود. 

Mafia 
[تصویر:  48di_7f2bf47b926f62d1fb78e7cb4eb58c5e6032c26e_large.jpg]

بازی شوتر سوم شخص در سال 2002 برای pc منتظر شد.اساسا با یک بازی بر پایه رانندگی و تیراندازی طرف هستیم که شما را در نقش یک راننده برای مافیا قرار میدهد هرچند که بعد از مدتی به رتبه های بالاتر نیز ارتقا پیدا میکنید.بازی تمام تلاش خود را کرد تا همه چیز را واقگرایانهتر از سری GTA نشان دهد و این چالش بزرگی بود.بازی دارای اکشن بسیار خوبی بود و شما در ان راه های زیادی برای رسیدن به موفقیت داشتید. بازی در دوران خود گرافیک بسیار خوبی داشت، همچنین اهنگهای بازی و صداپیشگیها نیز بسیار خوب بود. این بازی همچنان بهترین بازی مافیایی است که ساخته شده است. 

Grand Theft Auto:Vice City 
[تصویر:  0do2_d065a1eb5b16f0a31e3e9cfc3525306370a7f79a_large.jpg]
مطمئنا یکی از دلایلی که ما شاهد بازی های گانگستری خوب نیستیم همین سری بازیهای GTA است.همه اینها از نسخه سوم این سری شروع شد که شما را درون دنیایی بزرگ به همراه تیراندازی های هیجان انگیز و رانندگی قرار میداد. نسخه سوم در زمان خود انقلابی برای گیمرها به پا کرد.اما تمامی این ویژگی ها در نسخه Vice City به رستگاری رسیدند، بازی دارای موسیقی های زیبا و صداپیشگی بیهمتا بود. بازی نسبت نسخه سوم محتوای بیشتری نیز ارائه میداد. پس اگر به دنبال یک بازی گانگستری هستید اول تمامی سری بازیهای GTA را انجام دهید و سپس به دنبال بازی های دیگر بروید. 

نظر شما چیست؟ از مقاله راضی بودید؟ چه بازیهای دیگری باید در لیست میبود؟ کدامیک از این عناوین را تجربه کرده اید؟ 
 [تصویر:  o4ty_hollywood_undead_as_an_anime_rock_b...9uovrt.jpg]

پاسخ
سلام وقت بخیر
Gta San Andreas نیست؟  Blink مگه داریم؟ S0 (5)
بهتر بود سری پدرخوانده رو یعنی دو تا نسخه معرفی شده این عنوان رو نام می بردید، چون نسخه دو هم فوق العاده بود.
این برای مافیا هم صدق می کنه.
همچنین بهتر بود به نظر بنده بجای Vice City عنوان Gta San Andreas رو قرار می دادید.
چند جا بجای اینکه ویرگول قرار بدید مشاهده کردم از _ استفاده کردید.
مقاله رو تراز به دوطرف کنید؛ ولی عکس ها همچنان وسط چین باشند.
به کار بردن نام خداوند در نخست و اول مقاله صحیح نیست.
بعد از گذاشتن هر علامت نگارشی فاصله بیاندازید.
دیگه ایرادی نیست.
ببخشید که کمی پرحرفی کردم و ایرادات رو از یک مبتدی شنیدید. امیدوارم برداشت بدی نکنید و به پست های مفید خودتون ادامه بدید.
منتظر مقاله بعدی شما هستم S0 (24)
با آرزوی موفقیت برای شما S0 (74)
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
(06-07-2016, 01:04 PM)スヌーピーアミニ نوشته است: سلام وقت بخیر
Gta San Andreas نیست؟  Blink مگه داریم؟ S0 (5)
بهتر بود سری پدرخوانده رو یعنی دو تا نسخه معرفی شده این عنوان رو نام می بردید، چون نسخه دو هم فوق العاده بود.
این برای مافیا هم صدق می کنه.
همچنین بهتر بود به نظر بنده بجای Voice City عنوان Gta San Andreas رو قرار می دادید.
چند جا بجای اینکه ویرگول قرار بدید مشاهده کردم از _ استفاده کردید.
مقاله رو تراز به دوطرف کنید؛ ولی عکس ها همچنان وسط چین باشند.
به کار بردن نام خداوند در نخست و اول مقاله صحیح نیست.
بعد از گذاشتن هر علامت نگارشی فاصله بیاندازید.
دیگه ایرادی نیست.
ببخشید که کمی پرحرفی کردم و ایرادات رو از یک مبتدی شنیدید. امیدوارم برداشت بدی نکنید و به پست های مفید خودتون ادامه بدید.
منتظر مقاله بعدی شما هستم S0 (24)
با آرزوی موفقیت برای شما S0 (74)

بله خودم از نبودن اون نسخه تعجب کردم ولی این نظری هست که اون سایت داره بنده هیچ دخالتی تو انتخابها نداشته ام 
درباره نسخه دوم بازی پدرخوانده هم باید بگم بازی نسبت به نسخه اول افت بسیار زیادی داشت و واقعا جای اینکه در اینجا قرار بگیره رو نداشت 
مافیا هم نسخه اولش انقلاب بزرگی در دنیای گیم به پا کرد و نسخه دوم واقعا نتونست که همون تاثیرات رو بذراه.
خیلی خیلی ممنون که ایرادات رو گوشزد کردید حتما در مقالات بعدی رعایت خواهد شد.

پاسخ
ُ[b]スヌーピーアミニ[/b]
نقل‌قول: به کار بردن نام خداوند در نخست و اول مقاله صحیح نیست.
دوست من دلیلی هم برای این خط بالا داری؟ یعنی چه که درست نیست؟ لطفا نظر خودتون رو در قالب «درست بودن» به دیگران تحمیل نکنید. من که هیچ جایی ندیدم که بگن به کار بردن اسم خداوند غلطه! اگه سایت های خارجی از نام خدا در شروع مقالاتشون استفاده نمی کنن، دلیل داره؛ چون بین اونا اصلا استفاده از کلمه‌ی In the Name of GOD باب نیست (به خصوص در شروع کتاب ها، مقالات و ...). اونا استفاده نکنن که دلیل نمیشه ما هم استفاده نکنیم! هرکس مختار ـه که اگه دوست داشت از نام خدا استفاده کنه یا نکنه و کسی هم حق نداره که بگه استفاده ازش غلطه! دیگران رو به اشتباه نندازید.
!Praise Prince of Persia
پاسخ
(06-07-2016, 02:11 PM)Devil Prince نوشته است: ُ[b]スヌーピーアミニ[/b]
نقل‌قول: به کار بردن نام خداوند در نخست و اول مقاله صحیح نیست.
دوست من دلیلی هم برای این خط بالا داری؟ یعنی چه که درست نیست؟ لطفا نظر خودتون رو در قالب «درست بودن» به دیگران تحمیل نکنید. من که هیچ جایی ندیدم که بگن به کار بردن اسم خداوند غلطه! اگه سایت های خارجی از نام خدا در شروع مقالاتشون استفاده نمی کنن، دلیل داره؛ چون بین اونا اصلا استفاده از کلمه‌ی In the Name of GOD باب نیست (به خصوص در شروع کتاب ها، مقالات و ...). اونا استفاده نکنن که دلیل نمیشه ما هم استفاده نکنیم! هرکس مختار ـه که اگه دوست داشت از نام خدا استفاده کنه یا نکنه و کسی هم حق نداره که بگه استفاده ازش غلطه! دیگران رو به اشتباه نندازید.
دقیقا یادم نیست؛ ولی یکی از مدیران یا یکی از نویسندگان اگر اشتباه نکنم به من این نکته رو گفته بودند، بنده هم رعایت کردم. به دیگران هم انتقال دادن. حالا هر کی دوست داره می تونه قرار بده و اونیم که دوست نداره، قرار نده. ما که زور نکردیم.
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
سلام عزیز مقالت خیلی عالی بود فقط به نظر من یه مشکل داشت، اونم اینه که فکر نکنم بشه هیتمن رو بعنوان گانگستر در نظر گرفت چون دزدی نمیکنه و پول آدمایی که میکشه رو میگیره S0 (2)
4K Wallpaper Games

TeamSpeak: 185.86.180.212:8888
پاسخ
(06-07-2016, 03:18 PM)Mr.ISO نوشته است: سلام عزیز مقالت خیلی عالی بود فقط به نظر من یه مشکل داشت، اونم اینه که فکر نکنم بشه هیتمن رو بعنوان گانگستر در نظر گرفت چون دزدی نمیکنه و پول آدمایی که میکشه رو میگیره S0 (2)

خیلی ممنون 
والا این مقاله یه ترجمه مستقیم هست از سایتی به اسم alteredgamer به خاطر همین اگه هرگونه انتخابی میبینید مشکل از اون هاست و من اصلا تو لیست دخالتی نداشتم 
درباره هیتمن هم خیلی تعجب میکنم که تو لیسته واقعا شباهتی به گانگستر نداره.

پاسخ
سلام بر علیرضای عزیز
واقعا تعداد بازی‌های توی این سبک کمه و به نظرم بهترینشون همین MAFIAــست، بقیه‌ی بازی‌ها چیزی برای تعریف کردن هم ندارن
مقالتم متن ک عالیه فقط از نیم‌فاصله استفاده نکردی و متن هم وسط‌چینه ک باید تراز ب دو طرف باشه
بهت هم پیشنهاد می‌کنم ک پست زیر هم بخونی
لینک
در کل مقاله‌هات عالیه، فقط باید نکات نگارشی رو رعایت کنی و ب ظاهر مقالت هم ی سرو سامونی بدی، متن هم ک روان و جذابه
خسته نباشی
پاسخ
(06-07-2016, 10:59 PM)Bad Boss نوشته است: سلام بر علیرضای عزیز
واقعا تعداد بازی‌های توی این سبک کمه و به نظرم بهترینشون همین MAFIAــست، بقیه‌ی بازی‌ها چیزی برای تعریف کردن هم ندارن
مقالتم متن ک عالیه فقط از نیم‌فاصله استفاده نکردی و متن هم وسط‌چینه ک باید تراز ب دو طرف باشه
بهت هم پیشنهاد می‌کنم ک پست زیر هم بخونی
لینک
در کل مقاله‌هات عالیه، فقط باید نکات نگارشی رو رعایت کنی و ب ظاهر مقالت هم ی سرو سامونی بدی، متن هم ک روان و جذابه
خسته نباشی

سلام بر شایان بزرگ 
بله تعداد بازیهای این سبک بسیار کمه و اکثرا هم ایراداتی دارن 
والا ما اخر نفهمیدیم برای مقالات باید چطوری باشه. اول میگفتن وسط چین کن برای مقالات این شکلی الان میگن تراز به دو طرف 
خیلی ممنون که ایرادات رو گفتی

پاسخ
Just GTA,Mafia,Saint row
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,503 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  بهترین بدلکار تاریخ | نقد و بررسی Just Cause 4 White Beard 0 1,315 12-12-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  بهترین بورد گیم‌ های سال 2017 MoeinTN 0 1,265 12-17-2017, 10:14 AM
آخرین ارسال: MoeinTN
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,217 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16
  فرهنگ خفاش میلیونر | نگاهی بر تاریخ بتمن در دنیای بازی‌های ویدیویی B.A.T 0 1,797 10-13-2016, 10:07 PM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان