(08-29-2016, 02:13 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:(08-29-2016, 02:18 AM)saeed aghababaee نوشته است: عزیزان لطفا خودتون رو تیکه پاره نکنید. این یه مقاله طنزه که اصلا مهم نیست کی اوله کی دوم. همه همکار هستیم. به هر کدومتون بگن بنویسید یه اسم هایی رو طبق علاقتون و چیزهایی که از افراد مختلف دیدید می نویسید که بالاخره یکی توش اوله از نظرتون. مثل این نویسنده سایت دیگه که اسم هایی رو اورد که خب قطعا کسی بهش نمیگه چرا این اسامی؟ چون نظرشه و اینها رو بیشتر دوست داره. فشار زیادی به خودتون وارد نکنید. می تونید این همه مطلب رو صرف بالا بردن کیفیت سایر مواردی که لازم دارید کنید به جای جکم صادر کردن در مورد گیمفا. یه نفر یه مقاله نوشته به طنز که به برخی دوستان برخورده که البته طبیعی هم بوده. بالاخره وقتی هم که همیشه یه بازی تو صدر همه لیست ها قرار میگیره خیلی ها بهشون برمیخوره ولی خب قطعا اکثربت مهمن و دلیل قرار گرفتن اون بازی در صدر رو کسی نمیتونه با لاپوشانی عوض کنه! خلاصه که زیاد حرص نخورید. این مقاله و مقالات نه کسی رو اول کردن نه اخر و نه حقیقت رو عوض میکنن. این فقط نظر یکی دو نفره و بس!!!!! (البته نظر سنجی های 80 درصدی رو هم دیدیم!!) به کارهای مهمترتون برسید که زیاد هم هستن.نمیدونم چرا هر موقع میایم حرف حساب بزنیم، یک عدهای هستن که این وسط حکم دیکتاتور رو بازی کنن و فضارو با حکومتنظامی اشتباه میگیرن! اولش نخواستم جواب بدم، اما خب وقتی با این شدت آدم رو میکوبین، جواب میدم که نگین طرف لاله. نمیدونم چرا اینجا وقتی حرف از «سایت همسایه» میشه، آدم یاد اون هیولایی میفته که تو دوران کودکی فکر میکردیم تو کمد قایم شده. من نمیدونم چرا جناب آقابابایی تا حرفی از زبون ما در میاد، هی تیکه میندازن و از قالب «محترم» خودشون بیرون میان (که احساس میکنم بخاطر اون انتقادیه که تو دوران جناب حاجیزاده کردم!). اصلا انگار نه انگار منِ (به قول شما) نویسنده سایت دیگه هم یکی از کاربران گیمفام! من حرفم رو به مازیار عزیز زدم و گفتم که به لیست انتخابی ایشون کاری ندارم. متنیم که نوشتم شباهت زیادی به انتقاد نداشت و صرفا خواستم در پست یکی از دوستانم نظری داده باشم. حالا نمیدونم چرا هر موقع اسم من میاد تو تاپیکی، پشت سرش جناب آقابابایی هم جواب کوبندهای ارسال میکنن که چی؟ که فقط ثابت کنن من هیچی سرم نمیشه و نیاز نیست تو فروم گیمفا اضحار نظر کنم! قبلا هم گفتم و بازهم میگم، هیچ علاقهای به پشت پرده و اتفاقاتی که داره میفته ندارم. به قول جناب استادی، بنده یه آدمی هستم که تو حوزهای مثل بازیهای ویدئویی مینویسه و نمیشه اسمش رو نویسنده گذاشت و مثل همهی کسایی که اینجا نظر میدن، آدمم! با این تفاوت که من بجای گفتن واژههای تکراری و فراکلیشهای «بست آف دِ بست سایت» و «مقاله حرف نداشت» و »شما بهترین نویسنده تاریخ هستین» و از این دسته خزعبلاتِ تکراری، مطلب رو همونجور که هست بررسی میکنم و در عین حال ازش لذت میبرم. من نمیدونم فاز جماعت ایرانی چیه وقتی که یک مقامدار میاد مطلبی مینویسه بهطور خودجوش وارد فازی از خودشون میشن که با جرثقیل هم نمیشه از فازی که توش سیر میکنن بیرون آوردشون. چون نفر اولی گفته «مقاله بهترینه» مابقی هم به همینصورت تعریف و تمجید میکنن که البته باید گفت این روند هیچوقت درست نمیشه و به قول جناب آقابابایی (که همیشه ایشون رو «جناب» خطاب کردم) الکی جوش نزنیم بهتره! حرف از اکثریت و اقلیت شد؛ جالبه که تو مواردی خاص، این اقلیتها و اکثریتها یهویی مهم میشن! نمیدونم مرض ما ایرانیها چیه، زمانی که یک استاد و بزرکواری مثل جناب آقابابایی مقالهای مینویسه و بهش میگیم «دست شما درد نکنه عجب چیزی بود» تا زانو جلومون خم و راست میشن، اما خدا نیاره روزیو که بگیم بالا چشمت ابروئه! جوری طرف رو آبکش میکنن که در امر پاک کردن سبزیجات آپشنهای ویژهای ارائه بده. بیخیال آقا... نظر دادن هم به ما نیومده گویا. جواب دادم که یک وقت فکر نکنید پست و مقام به آدم شخصیت میده. همین نظرات و لحن گفتار آدمه که 50 درصد شخصیت آدمهارو میسازه و حقیقت اینه که اصولا با بنده حال نمیکنید گویا. با منطق یا بدون منطق...
مرسی از همگی...
سلام به سجاد عزیز. این جوابی که میدم رو میتونی بزاری پای دوستیم با سعید آقابابایی یا هر چیز دیگه ای که صلاح میدونی. اما خب منم سعید رو قبل از این که ببینم و درست بشناسم مثل خیلی ها باهاش مشکل داشتم و از اول دوست نبودیم ما. من از کسایی بودم که واقعا با شخصیت سعید مشکل داشتم تا قبل از این که باهاش هم صحبت بشم. اما خب آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن همیشه.
در پاسخ به چیزی که گفتی. شما یه سری حرفا که به ظاهر خوب میان رو میای ترکیب میکنی با یه سری جمله هایی که درست نیستن که حرفت درست به نظر برسه. برای مثال قضیه سایت همسایه. اول که این حرفو میزنی ببین تو فروم های همون سایت همسایه یا جا های دیگش هم در مورد گیمفا میزارن صحبت بشه یا وقتی اسمش میاد واکنششون چیه. دوم این که سعید سردبیر گیمفاست پس وظیفشه که جایی که هست رو با ثبات نگه داره. نکته بعد درباره تیکه انداختن سعید. شما اگه یک جا فقط یک جا دیدی که یک حاشیه رو سعید شروع کنه من کل حرفام رو پس میگیرم و معذرت خواهی میکنم. همیشه اول یه عده میان یه سری حرفا رو مستقیم یا غیر مستقیم میزنن که بی جواب نمی مونه.
پست و مقام به آدم شخصیت نمیده اما شما باید خودتو بزاری جای کسی که دربارش صحبت میکنی و ببینی در اون صورت چه برخوردی میکردی بعد بیای قضاوت کنی.
درمورد ایراد گرفتن و انتقاد کردن و این که میگی وقتی ازشون انتقاد کنی آبکش میکنن و این حرفا. به خدا اگه انتقاد، انتقاد درست و به جایی باشه و صرفا جهت این که ارزش کار رو بیاری پایین نباشه نه تنها که آبکش نمیشی بلکه استقبال هم میشه. بنده هیچوقت خودم رو در حدی ندونستم که بخوام از کسی بهتر باشم یا بخوام ایراد بگیرم. اما دو سه بار که از مقاله های سعید انتقاد کرده بودم ( قبل این که همدیگه رو ببینیم و صمیمیتمون زیاد بشه) نه تنها برخورد بدی باهام نشد بلکه به خوبی جوابم رو داد.
خلاصه ریشه تمام این جوی که علیه یک نفر یعنی سعید آقابابایی راه افتاده مشکلات شخصی و بچه بازی هست. پس بهتره ادامه پیدا نکنه
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]