08-31-2016, 06:21 PM
(آخرین ویرایش: 08-31-2016, 07:00 PM، توسط Maziyar Hemmati.)
(08-28-2016, 01:30 PM)Hitler.16 نوشته است:چقدر عنوانش اشناست اها اینه(دوستان کاپی کار خوبی نیست)
سلام. خب الان که چی؟ من نمیدونستم که کلمهی ارواح به صورت انحصاری برای اون سایت ساخته شده. من توی عمرم حتی یک بار هم وارد اون سایت نشدم که بخوام از روش کپی برداری کنم. عنوان این مطلب کار مشترکی بوده بعد از تلاشهای 3 نفر و حدودا به دست اومدن 9 اسم، انتخابش کردیم. مسخره بازی هم جا و مکانی داره.
(08-28-2016, 11:49 AM)saeed aghababaee نوشته است: مطلب جذاب و باحالی بود و از لحن طنزش خیلی خوشم اومد. نه این که به خاطر این که خودم اول هستم بگم بلکه اگر هر جایگاهی بودم همین کخه توی این لیستم کافیه. مگه دانیال جایگاه بالاتر از من باشه غیر طبیعیه؟ نه. مگه عرفان و یونس و ... جایگاه بالاتر از من باشن غیر طبیعیه؟ نه به هیچ وجه. همه نویسنده های درجه یکی هستن که توی این لیست اومدن. همه همکار بودیم و هستیم و داریم گیمفا رو روز به روز بالاتر می بریم.
ممنون از مازیار و سامرند عزیز که به من لطف داشتن و بنده رو لایق جایگاه اول دونستن. باعث افتخاره که با هر کدوم از این نویسنده هایی که گفتین، توی این لیست هستم و باهاشون همکار بودم و هستم. باز هم از این مطلب زیباتون تشکر میکنم. ادم خوشحال میشه وقتی میبینه زحمت بسیار زیادش دیده میشه.
به امید موفقیت روز افزون برترین و بزرگترین سایت گیم ایران، گیمفای عزیز و دوست داشتنی.
سلام سعید جان. نظر لطفته. والا بعضی از دوستان هستن که هنوز معنی واقعی کلمهی طنز رو نمیدونن! والا برای من عجیب بود، شخصی که اصلا فعالیتی توی انجمن نداره الان اومده یه طومار متن نوشته که من حوصله خوندنش رو ندارم و میدونم یه مشت چرندیاتی بیش نیست. هرچی که دلتون میخواد بگید برای من مهم نیست. کلا از هر کدوم از دوستان منم بپرسید میدونن حوصله خوندن متنهای طولانی که محتویاتش یک مشت چرت و پرته ندارم. من آخر مقاله از تمامی دوستانی که توی لیست نبودن معذرت خواهی کردم و گفتم که فقط مقاله جنبهی طنز داره و تمامی نویسندگان سایت روی چشم ما جا دارن. خب این یعنی چی؟! یعنی که بنده فقط میخواستم یه شوخی کوچیک با نویسنده ها بکنم نه این که مقالاتشون رو بکوبم و بگم مقالات تو چر اینطوریه و...!
(08-28-2016, 01:37 PM)Tyrion نوشته است: عجیبه از پروفایل همه موقع آفلاین بودن عکس گرفتی، به جز همون عزیزی که باید خاموش باشه!
آره خب چه کنیم از شانسشه دیگه
.gif)
(08-28-2016, 04:33 PM)Moien_fr نوشته است: مقاله خوب و جالبی بود. واقعا اکثر کسایی که تو این لیست بودن شایسته این رتبه های یا حتی بهتر از این ها هستن.
درباره نفر اول سعید جان ام باید بگم که از خوش قلب ترین آدمایی هست که از ابتدا تو انجمن بودن و هستن. واقعا بعد از این که یه چند ساعتی رو پیشش بودم و باهاش هم صحبت شدم به این نتیجه رسیدم که از چیزی که فکر میکردم خیـــــلــــــی بهتره. چه از لحاظ کاری و چه از لحاظ شخصیتی سعید رو خیلی قبول دارم. حضور سعید و امثال سعید میتونه گیمفا رو به اون چیزی که لیاقتش هست برسونه. امیدوارم همیشه موفق باشه و رو به جلو حرکت کنه. همچنین سایر دوستان
سلام معین جان.
درسته همینطوره، ولی خب چه کنیم بعضی از افراد هستن که همیشه منتظرن یه فرصت پیدا کنن تا چرندیات خودشون رو بگن. ولی خب اینو نمیدونن که حرفاشون مهم نیست ..
.gif)
.gif)
(08-28-2016, 07:48 PM)Lightninghero نوشته است: به نظرم خوبه سالی یه بار صرفا برای سرگرم شدن و شناخت افراد از این تاپیک ها بزنیم البته بهتر بود درباره این نویسندگان گرامی بیش تر توضیح می دادید
خسته نباشید
سلام علی جان.
بله واقعا مناسبه ولی خب چه کنیم بعضی از افراد انگیزهی انتشار اینجور مطالب رو میگیرن از آدم
.gif)