08-31-2016, 09:45 PM
سلام. خسته نباشید بابت مطلبی که نوشتید.
من قصد ارسال پست نداشتم و زیاد هم علاقه ای ندارم به چنین کاری ولی این پست جدیدتون برام خیلی جالب بود. مسلما خودتون بهتر از هرکسی می دونید وقتی یه مطلبی رو منتشر می کنید تو فضای مجازی و جایی که هرکسی به جز شخص شما می تونه ببینه و نظر بده بالاخره دیر یا زود نظرات متفاوت و فیدبک هایی رو دریافت خواهید کرد؛ مثبت، منفی، خنثی، انتقادی و پیشنهادی.... و باید خودتون رو برای ارسال هر نوع نظری آماده کرده باشید، حتی اگر مطلبتون طنزه. بالاخره در ماهیت مسئله که تغییری ایجاد نمیشه، میشه؟ ایرانیان از قدیم یکی از ابزارهای مقاله نویسی و انتقاداتشون طنز بوده پس نمیشه بگیم چون مطلب طنزه نباید جدی بگیریمش!
در مقابل می بینم شما با این پستی که فرستادید عملا به همه کسانی که تو این تاپیک که به خواست خودتون با بقیه به اشتراک گذاشتید توهین می کنید و می گید که حوصله خوندن نظرات طولانی و به زعم خودتون چرندیاتشون رو ندارید؟؟ واقعا دیدگاه جالبی دارید آقای همتی!
نقلقول: والا برای من عجیب بود، شخصی که اصلا فعالیتی توی انجمن نداره الان اومده یه طومار متن نوشته که من حوصله خوندنش رو ندارم و میدونم یه مشت چرندیاتی بیش نیست. هرچی که دلتون میخواد بگید برای من مهم نیست. کلا از هر کدوم از دوستان منم بپرسید میدونن حوصله خوندن متنهای طولانی که محتویاتش یک مشت چرت و پرته ندارم
برای من عجیب تر بود که شما از کجا بدون خوندن همین متن های طوماری متوجه شدید همه شون چرند و چرت و پرتن؟ اگر نظر بقیه براتون مهم نیست پس چرا دارید تلاش می کنید نویسنده بشید؟ بخشی از نویسندگی یا بهتر بگم یکی از پیامدهای نویسندگی و به اشتراک گذاشتن نوشته هاتون شنیدن نظرات دیگران هم هست!
من مشکلی با مطلب شما نداشتم و ندارم به بحثایی که در پی انتشارش هم پیش اومد کاری ندارم ولی شما واقعا با این پستتون از خط قرمز رد شدید! به عنوان نویسنده ی این مطلب حداقل برای خودتون و کسانی که وقت گذاشتن مطلبتون رو خوندن و نظر دادن یکم احترام قائل بشید و نظرات همه شون رو قبل این که برچسب "چرند" و "چرت و پرت" و "بی اهمیت" بهش بزنید مطالعه کنید!
فقط هم به همین خاطر بهتون اعتبار منفی دادم. امیدوارم از شما و سایر نویسندگان چه اینجا چه در سایت های دیگه و در هر سطحی از نویسندگی چنین برخورد ناراحت کننده ای نبینم.
در نهایت هم باید بگم که من با شخص شما مشکلی نداشتم و ندارم فقط با نحوه ی برخوردتون با این مسئله مشکل داشتم. برای شما و تمام محصلین آکادمی گیمفا آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و امیدوارم به زودی مقالاتتون رو در فروم و صفحه اصلی سایت ببینم.