موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
هه.یاد مکس پین بخیر.با پسر داییم مسابقه میدادیم ولی همیشه من میبردم.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
:-/
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
اون موقع ها با اين که بازيا گرافيک درست درمون نداشتن خيلي بيشتر از بازياي الان که گرافيک خدا دارن حال ميدادن واقعا يادش به خير من اين بازي رو به صدتاي بعضي بازياي الان نميدم
من می جنگم برای عقیدم
من ادم می کشم برای عقیدم
من زندگی می کنم برای عقیدم
من می میرم برای عقیدم
Iam ASSASSIN CREED
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
با اینکه اصلا نفهمیدم اینجا چه خبره، بیوگرافی ـه یا نقد ـه دو خطی ـه، ولی برای یاد آوری نام Max Payne ممنونم. همین دو هفته پیش سه نسخه رو برای بار پنجم تموم کردم. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
Golden eagle فحش میدادی، بهتر از اون حرفت بود.
------------------------------------------------
داداش من تکلیف این پست مشخص نیست.
شما همون خلاصه داستان رو هم اشتباه نوشتی چه برسه به بقیه اش.
من یک رو بازی نکردم ولی یادمه که یه موادی بود که اولش V داشت و اون معتادا از اون مواد زده بودن و رفتن کاری که نباید رو کردن.
داستانش هم تیکه های انتقادی زیادی داشت. بحث فرا.ماسون داشت، اون حرفایی که درباره رویای آمریکایی میزد بود. (حالا خوبه بازی نکردم)
اینکار شما بیشتر مارو نسبت به اون عبارتی که زیر اسمت و بالای پروفایلت نوشتی، دچار تردید میکنه.
واسه یاد آوری باید ویژگی های خاص بازی رو بگی و استانداردهایی که وارد دنیای گیم کرد و از داستانش بگی و...
اصلا خودت کدوماشو بازی کردی؟
من: 1(درحد 10 دقیقه) 2: تا آخر 3: تا آخر
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 77
نقلقول: Golden eagle فحش میدادی، بهتر از اون حرفت بود
من الان اینجوریم: [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مگه من چی گفتم؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]