امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک باگ عجیب در نسخه ی PS4 عنوان GTA V کشف شد
همانطور که می دانید عنوان Grand Theft Auto V در سال گذشته برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 با کیفیتی عالی توسط Rockstar Games روانه بازار شد و مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرد. حال عنوان مذکور چندی پیش برای دو پلتفرم PlayStation 4 و Xbox One عرضه شد که با استقبال خوبی روبرو شد، چراکه این عنوان بر روی کنسول های جدید بسیار شگفت انگیز به نظر می رسید. با توجه به کیفیت نسخه ی نسل جدید عنوان Grand Theft Auto V می توان گفت که تیم سازنده برای اینکه شهر Los Santos را به واقعیت نزدیک تر کند سخت مشغول به کار بوده است و شبانه روز برای به دست آوردن کیفیتی مطلوب تلاش بسیاری کرده اند؛ حتی تیم سازنده در نسخه نسل هشتمی عنوان Grand Theft Auto V بافت ها را در سراسر بازی دوباره انجام داده اند و مدل های شخصیت ها را بهبود بخشیدن.
[تصویر:  09769379604915241707.jpg]
با تمام این تفاسیر یکی از کاربران سایت Reddit به نام unrealmaniac یک باگ جالب در نسخه ی PS4 عنوان Grand Theft Auto V کشف کرده است که از نظر کیفیت آن را می توان با دو کنسول PS2 و PS1 وقایسه کرد. unrealmaniac تصویر باگ کشف شده را به اشتراک گذاشته که برخی از کاربران سایت Reddit این موضوع را تایید کردند و ادعا کرده اند که با چنین مشکلی مواجه شده اند.

[تصویر:  04359394151321058257.jpg]

یکی از کاربران سایت Reddit در رابطه با این موضوع اظهار داشت:

من با نصب مجدد این عنوان مشکل باگ مورد نظر را حل کردم. به نظر می رسد که رانندگی سریع باعث می شود که بازی 5 ثانیه متوقف شود و باعث به وجود آمدن این باگ شود.

unrealmaniac در پاسخ اینگونه سخن گفت:

من فکر نمیکنم این یک مشکل سطحی باشد. من بازی را به پایان رساندم و حتی از ماشین های سریعی استفاده کردم، اما قبلا هرگز این مشکل برای من به وجود نیامده بود.

منبع

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  DLC ایرانی حماسه سورنا برای عنوان Total War Rome 2 SHAHAB.KAVOOSI 14 23,798 01-05-2021, 11:06 AM
آخرین ارسال: amoali
  نسخه‌ی بعدی سری Gears ممکن است از سریال The Handmaid’s Tale الهام بپذیرد White Beard 0 1,450 10-22-2019, 09:39 PM
آخرین ارسال: White Beard
  بازی Kingdom Hearts 3 بیش از ۵ میلیون نسخه به فروش رسانده است White Beard 0 1,366 10-22-2019, 09:36 PM
  نسخه‌ی فیزیکی بازی Panzer Dragoon: Remake به‌زودی عرضه خواهد شد White Beard 0 1,245 10-22-2019, 09:31 PM
  نینتندو سوییچ برای پنجمین ماه پیاپی، عنوان پرفروش‌ترین کنسول بازی در ایالات متحده را White Beard 0 1,625 10-18-2019, 09:29 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان