سلام عزیزان علی هستم
امیدوارم خوب باشید در این ایام مبارک امتحانات
تو این تاپیک میخوایم به سوالات برخی دوستان پاسخ بدیم.
1.چرا فعال نیستی؟
پاسخ:دوست عزیز من کانال تلگرام و یوتیوب و دیسکورد دارم و علاوه بر گیمفا تو سایت های دیگه هم فعالم.و بعضا وقت ازاد رو با بازی میگذرونم و برای همین زیاد وقت ندارم واسه تاپیک زدن اما سعی میکنم ادامه بدم.
2.مقاله میزاری؟
پاسخ:
بله عزیزان چون این عیام دوستانی امتحان دارن و ... سعی میکنیم بعد امتحانات مقاله نویسی رو شروع کنیم.هر ماه 3تامقاله فان و یک مقاله اموزشی داریم.
3.ای دی دیسکوردت چیه؟
پاسخ:
منو تو اکثر شبکه های اجتماعی میتونید پیدا کنید سوالی چیزی هم داشتین در خدمتم.
ای دی دیسکوردم اینه داداش:alisalar11#1560
4.بازی انلاین چی میزنی؟
پاسخ:
من به بازی های survivalعلاقه دارم بیشتر بازی هایی مثل:هردو نسخه rust.minecraft.arma3 sand box modeو بازی های اکشن سریع هم دوست دارم مثل:سری farcry.battlefield.call of dutyو... .
دوستان امیدوارم که پاسخ هاتونو گرفته باشید خداحافظ.
قرار ما:1تیر.فروم گیمفا
.gif)
امیدوارم خوب باشید در این ایام مبارک امتحانات
.gif)
تو این تاپیک میخوایم به سوالات برخی دوستان پاسخ بدیم.
1.چرا فعال نیستی؟
پاسخ:دوست عزیز من کانال تلگرام و یوتیوب و دیسکورد دارم و علاوه بر گیمفا تو سایت های دیگه هم فعالم.و بعضا وقت ازاد رو با بازی میگذرونم و برای همین زیاد وقت ندارم واسه تاپیک زدن اما سعی میکنم ادامه بدم.
2.مقاله میزاری؟
پاسخ:
بله عزیزان چون این عیام دوستانی امتحان دارن و ... سعی میکنیم بعد امتحانات مقاله نویسی رو شروع کنیم.هر ماه 3تامقاله فان و یک مقاله اموزشی داریم.
3.ای دی دیسکوردت چیه؟
پاسخ:
منو تو اکثر شبکه های اجتماعی میتونید پیدا کنید سوالی چیزی هم داشتین در خدمتم.
ای دی دیسکوردم اینه داداش:alisalar11#1560
4.بازی انلاین چی میزنی؟
پاسخ:
من به بازی های survivalعلاقه دارم بیشتر بازی هایی مثل:هردو نسخه rust.minecraft.arma3 sand box modeو بازی های اکشن سریع هم دوست دارم مثل:سری farcry.battlefield.call of dutyو... .
دوستان امیدوارم که پاسخ هاتونو گرفته باشید خداحافظ.
قرار ما:1تیر.فروم گیمفا