موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
همه اینا درست،من تا پنج تومنم باشه میخرم ولی یه مشکل بزرگ:به احتمال زیاد مثلا کاربرای دروغین و نامردی که از سایتای دیگه میان ،میان اونو دان و اپ میکنن و اینجوری همه زحمات گیمفا به هدر میره و این خیلی ظلمه!
چو گیم نباشد تن من مباد
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
با عرض سلام بر همگی
این نظر من تو سایته که اینجاهم مینویسم:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام کارکنان و زحمت کشان گیمفا و گیم فا +
من تا اینجا که تمام و دونه به دونه ی این 188 نظر رو خوندم
به این نتیجه رسیدم که واقعا افراد نظر های متفاوتی دارن و همه ی نظر ها هم محترم هست
اما:
1- عموی بنده در کار نشر و دفتر و... هست و به خدا قسم با شاهد بودن تمام حرف هایی که میزنه و وضعی که از اوضاع کاغذ و ... میگه آقایون و خانما لطفا فکر چاپی شدن مجله رو حداقل فعلا فراموش کنید(ن می شه)
2-من یه پیشنهاد خوب براتون دارم ببینید خیلی از سایت ها و نرم افزار ها free هستن اما باز هم میتونن تا یه حدی پول خودشون رو دربیارن اون هم به وسیله ی کمک های مردمی یا همون donate که همتون تا حالا دیدید
پس شاید بد نباشه که یه قسمت donate هم تو سایت برای یه مدت محدود مثلا 2 ماه قرار بدید و باز خورد اون رو هم ببینید
بنده شخصا حتما پول خوبی بابت تمام این زحمات حاضرم بدم
مطمءن هستم که خیلی ها هم هستن که وضعشون بهتر از ماهاست و میتونن یه کمک درست و حسابی بکنن
اونایی هم که نمی تونن خب حداقل از این مجله پیش دیگران و دوست هاشون تعریف و تبلیغ کنن
به نظرم این منطقی ترین راه حل هست
نظر شما چیه؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]/images/smi/new/112 (1).gif[/img][img]/images/smi/new/113.gif[/img]
سلامتی هم چیز خوبیه ها [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
باید پولی بشه اصن باید از همون اول ینی شماره 1 این کارو میکردن.شما خودت از وقتت بزن این همه زحکت بکش اونوقت هیچی بهت ندن؟؟!!![img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
Nothing is true every thing is permitted
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
یه فایل pdf رو میخوای بخری...
زیاد جالب نیست
و برای من فرقی نمی کنه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
هر کاری که دوستدارید بکنید[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
فایل pdf ارزش خریدن نداره در ضمن خیلی سایت های دیگه مجله رو برا دانلود میزارن که کلا تلاش تحریریه مجله تعطیل میشه قیمت مجله بازی رایانه تازه با تریلر ها و پوستر 4000 تومنه پس یعنی شما باید 2000 بفروشید من میگم آقای نوروزی که وسعش میرسه مجله رو کلا چاپ کنید بدید بیرون خیال همه رو راحت کنید.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
بابااااااااااااااااااااااا
نظرسنجی دیگه چیه
خو معلومه که خیلی ها دنبال یه چیز مجانی هستند
مجله باید پولی بشه چون خیلی ارزززززززززززش داره و خیلی هم پاش زحححححمت میکشن
1000 تومن دیگه چیه خیلی پایینه
بخدا ارزش این مجله خیلی بیشتر از این حرفاست [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
من که خودم حاضرم تا 5 هزار تومان بخرمش و اگه یک حلقه CD یا DVD هم کنارش بود که مثلاً کنفرانس E3 یا تریلر های بازی جدید توش باشه، تا 6500 یا 7000 تومان می دم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
با تشکر از تمام زحمت کشان سایت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]