موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
شماره 5 و 3 و 2 کاملا درسته و میشد گفت باید یک فیلم ازشون ساخت!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
1 و 4 نــــــــــــــــــه!!!!
Snake کبیر تقلیدی نمیشه ازش کرد.....(جایگزینش Max Payne)
و Farcry هم به نظرم خوب از آب درنمیاد(جایگزینش Mafia II)
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تاپیک خوبی بود ممنون.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
همیشه به یادت هستم اسطوره....
موضوعها: 1
بدون اغماض میرم سر نقد:
5 - سگهای خفته خودش یک پا فیلم بود. شاید یک دههی دیگه بشه ازش یه فیلم متوسط به بالا اقتباس کرد، اما در حال حاضر کار خیلی عبثی به نظر میاد. تبدیل این کار به یه اثر سینمایی، یک جورهایی خیانت به تم داستانی این بازیه. ساعتهای زیادی صرف شکل دهی داستانش شده که در تبدیل به یک کار سینمایی در بهترین حالت باید فیلمی مثل کارهای جیسون استتهام رو توقع داشته باشیم. تبدیل کردنش به سریال یه ماجرای دیگَست! تو اون زمینه میشه یه کار تمیز ازش درآورد.
4 - داستان خود بازی فارکرای چندان جونی نداره. تبدیل دوبارش به کار سینمایی هم اصولا بهتر از اون فاجعهی اُوه بولِ ابوالبول نخواهد بود. این هم در بهترین حالت و با داشتن یک تیم نویسندگی ماهر و کارگردانهای بلاکباستر ساز قوی، میشه یه چیزی مثل سری فیلمهای ایندیانا جونز، یا اقتباسهای مهاجم مقبره. صد در صد باید یه داستان فرعی و اوریجینال براش خلق شه که اگر به تاریخ سینما نگاه کنیم، میبینیم اکثر کارهای اقتباسی (به جز آثار فاخری که از ادبیات فاخر الهام میگیرن) جملگی از اسم اثر مورد اقتباس برای فروش استفاده میکنن و واقعا هنر درست و درمونی پشتش نیست. پس هیچوقت نمیشه توقع یک فیلم سینمایی خوب اقتباس شده از چنین عنوانی رو داشت.
3 - هیلو حسابش با دو تای قبلی فرق میکنه. هیلو مثل سری فیلمهای "جنگ ستارگان" یک دنیاست و پتانسیل بسیار بالایی برای اقتباس داره (چه به شکل بازی، چه موسیقی، چه فیلم، چه سریال، چه هرچی!) خوبی هیلو اینه که هر کجاش دست کنن، میتونن یه داستان خوب دربیارن و تبدیل به فیلم کنن. از عناصر فروشش هم طراحیهای بینظیر شخصیتها و دنیاشه. فقط میمونه اینکه مایکروسافت چه کسایی رو مسئول این کار بکنه. در کل، برای این یک نمونه کاملا موافقم!
2 - آخرینان ما یک هویت کاملا خاص خودش رو داره. روی پرده آوردن احساسی که از غوطه ور شدن تو دنیای کثیف این بازی و تقلای مدام برای زندگی به بازیکن دست میده، تقریبا غیر ممکنه (منظورم خود حس نیست، بلکه عمق حسه). متاسفانه ژانر زامبی دیگه زیادی لوث شده و اگه سریالی مثل "مردگان متحرک" وجود نداشت، تا الان همه علاقشون رو به این ماجرا از دست داده بودن. شاید خوندن این نظر برای بعضیها غیر قابل هضم باشه، ولی اگر بدونید فقط چه حجم سرسامآوری کتاب با محوریت پسامکاشفه و زامبیها تالیف شده، هوش از سرتون میپره! هر ننه قمری هم از راه رسیده یه فیلم بر این اساس ساخته. بازار بازیهای اندروید هم که غرق زامبیه! درسته که شخصیتهای منفی آخرینان ما زامبی نیستن، ولی کلا مفهوم ویروس مخوف و... نخنما شده. هرچند این عنوان هم مثل همهی عناوین ناوتی داگ از کیفیت سینمایی بالایی برخورداره و اصلا نیازی به اقتباس سینمایی نداره! اگر هم نمونهی مشابه میخواید، فیلم "من افسانه هستم" ویل اسمیت کفایت میکنه.
1 - متال گر هم دقیقا عین دو سه تا نمونهای که گفتم نیازی به اقتباس نداره. البته در مورد این عنوان هم میتونم با اطمینان بگم که یک سریال خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر میتونه ایفای نقش کنه تا فیلم سینمایی. اقتباس سینمایی از متال گری که آخر هر بازی هزار و یک سوال برای بازیکن باقی میزاره، یعنی یک فیلم بی سر و ته که فقط برای گیمرهای خورهی بازی جالب توجهه؛ یعنی یک شکست بزرگ مالی!
اما به نظر خودم دنیای بایوشاک هم مثل هیلو پتانسیل خیلی خوبی برای ساخت فیلم داره. میشه چندین فیلم یا چندین فصل سریال از روش ساخت. همچنین دنیای غنی مس افکت (این رو هم دوست دارم سریالی ببینم!)، Dragon Age، همینطور The Witcher (به شرطی که سرمایهای مشابه ارباب حلقهها و هابیت خرجش بشه... باز هم سریال باشه که چه بهتر!) همچنین خیلی بازیهای مستقل و کوچیک مثل The Cat Lady که میشه یه اقتباس سینمایی سیاهتر از توتون سوخته ازش درآورد!
:D
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
دوستان بیخیال تاپیک مال پارساله. تاپیک های خیلی قیدیمی رو بالا نیارید[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
- xbox one
به نظر من یه سبکو جا انداختی...وسترن!
فیلم بازی RED DEAD باید ساخته شه...
موضوعها: 79
خوبه جناب
[b]van helsing [/b]
هم گفتن که تاپیک مال دوسال پیش هست آپش نکنید[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
http://www.gamedynamo.com/
ممنون که از این سایت کپی كرديد هیچکس فعلا نفهمیده حتی مدیران دوست عزیز کپی نکن هیچوقت
اگه حرفم رو باور ندارید بريد روی عکس فاركرای3 کلیک کنید عکسی که میاد لینکش رو نگاه بکنید ميفهميد
لطفا موضوع بسته بشه
یل یاتار طوفان یاتار
یاتماز منیم برچیمیم
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
09-26-2014, 04:13 PM
(آخرین ویرایش: 09-26-2014, 04:26 PM، توسط mr. sam fisher.)
مکس پین هم جاش بود تو لیست البته این بازی یه فیلم چرت هم داره ولی باید یه فیلم باحال ازش بسازن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مکس پین هم جاش بود تو لیست البته این بازی یه فیلم چرت هم داره ولی باید یه فیلم باحال ازش بسازن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آره من برگشتم، ولی میرم و دوباره میام
فیلم Beyond: Two Souls و God Of War محشر میشن !