امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 دلیل که باعث می‎شوند Farcry Primal را دوست داشته باشید
کند و کاو در عصر حجر!

[تصویر:  FarCry5ReasonsHERO-940x520.jpg]
نسخه جدید سری بازی‎های Farcry تحت عنوان Primal مدتی است عرضه شده و با واکنش مثبتی از سوی طرفداران مواجه شده‎است؛ بعد از تجربه این بازی، 5 دلیل را از دل بازی بیرون کشیدیم تا به شما نشان دهیم چرا این بازی تا این حد جذاب است.

در نسخه‎های اخیر «فارکرای» یوبی‎سافت در کل یک هدف را دنبال می‎کرد؛ بردن شخصیت بازی به یک جنگل و درندشت و رو‎به‎رو کردن آن با چالش‎های مختلف؛ اما یوبی‎سافت با عرضه Farcry Primal نشان داد که تیمش آنقدر خلاقیت دارد که این سری را به 10,000 سال پیش ببرد!
ما نیز پس از گشت‎وگذاری نسبتا طولانی در دنیای Oros موفق شدیم به 5 دلیل اصلی جذابیت بازی پی ببریم:

1. سلاح‎های ماقبل‎تاریخی
هیچ سلاح گرمی در دنیای ماقبل‎تاریخ وجود نداشت و یوبی‎سافت هم این مهم را رعایت کرده و ورود هر نوع سلاح گرمی به دنیای Farcry Primal را قدغن کرده! Farcry Primal با واردکردن سلاح‎های ماقبل‎تاریخی به این سری نشان داد می‎توان بدون به‎رگباربستن دشمن (!) هم از بازی لذت برد. اینجا خبری از نارنجک نیست. به‎جای نارنجک، شما می‎توانید از جایگزین آن که یک کندوی عسل است استفاده کنید. کندوی عسلی که هرچند قدرت تخریب نارنجک را ندارد، اما چنان بلایی سر دشمن می‎آورد که نگو و نپرس!

2. دنیای Oros
وقایع بازی در یک سرزمین خیالی به نام Oros به‎وقوع می‎پیوندند. سرزمینی به‎شدت پویا و با‎طراوت که از گشت و گذار در آن هرگز خسته نمی‎شوید. Oros پر است از موجودات عجیب ماقبل تاریخی که یکی از دیگری جذاب‎تر هستند.
Oros فرصت خوبی است تا سال‎ها به عقب برگردیم و ببینیم که زندگی بشریت در 10,000 سال پیش چگونه بوده است.
[تصویر:  E8sE0NsRthZt.878x0.Z-Z96KYq.jpg]

3. رام‎کردن حیوانات
در دنیای خیالی Oros از هر نوعی که دلتان بخواهد (!) حیوان وجود دارد؛ از پرنده گرفته تا ببر دندان شمشیری و ... در حقیقت این تنوع حیواناتِ بازی در نوع خود بی‎نظیر است. اما قابلیت جدیدی که در نسخه Primal گنجانده شده، قابلیت رام‎کردن حیوانات و استفاده از آن‎ها به عنوان سلاح است.
شما می‎توانید با روش‎هایی که در طول بازی می‎آموزید ببرها، شیرها و حتی خرس‎ها را رام کنید!

4. مراحل شکار
یکی از اصلی‎ترین وظابف شما در بازی Farcry Primal گذراندن مراحل مخصوص شکار است. Oros انواع زیادی حیوان دارد و خُب طبیعتا هرکدام از آن‎ها نسبت به حمله شما، واکنشی نشان می‎دهند و باید بدانید چطور باید آن‎ها را شکار کنید.
به عقیده ما مراحل شکارِ، یکی از نقاط قوت بازی هستند که در کنار تکراری نبودن، بسیار جذاب و گیرا هستند.

5. ماموت سواری!
یکی از بهترین نکات موجود در Primal توانایی رام‏‎کردن ماموت‎ها است. یک لحظه برای خودتان تصور کنید ... ماموت بزرگی را رام‎ کرده‎اید و قرار است با آن به دل دشمن بزنید! جالب است.
کمپ‎های دشمنان در مقابل هجوم ماموت‎ها تقریبا هیچ شانسی ندارند.

نظر شما در این‎باره چیست؟ آیا موفق به تجربه این بازی شده‎اید؟ پیشنهاد می‎کنم حتما بررسی این بازی را در فروم گیمفا بخوانید.

.:با اقتباس از مقاله وب‎سایت ایکس‎باکس:.
پاسخ
با سلام. واقعا خسته نباشید..

یه مشکلی فکر منو تو این چند روزه بدجور مشغول کرده :
نقل‌قول: یکی از بهترین نکات موجود در Primal توانایی رام‏‎کردن ماموت‎ها است. یک لحظه برای خودتان تصور کنید ... ماموت بزرگی را رام‎ کرده‎اید و قرار است با آن به دل دشمن بزنید! جالب است.
S0 (44)
راستش دو روز پیش (فکر میکنم) یک مقاله منتشر کردید که یک تیتر در اون وجود داشت اونم اینه: 
نقل‌قول: ایده «ماموت‎سواری» در FarCry Primal به معنای واقعی کلمه، احمقانه است!
Monkey129
الان یه ساعته دنبال یه شکلک هستم که حالت منو توصیف کنه ... کدومش راسته؟ S0 (2)
پاسخ
(03-03-2016, 10:36 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:

نقل‌قول: یکی از بهترین نکات موجود در Primal توانایی رام‏‎کردن ماموت‎ها است. یک لحظه برای خودتان تصور کنید ... ماموت بزرگی را رام‎ کرده‎اید و قرار است با آن به دل دشمن بزنید! جالب است.
S0 (44)
راستش دو روز پیش (فکر میکنم) یک مقاله منتشر کردید که یک تیتر در اون وجود داشت اونم اینه: 

سلام دوست من؛ اولا تشکر بابت حسن توجهت و دقتی که کردی

دوما اگه خوب توجه کرده باشی، هردو مقاله ترجمه هستند و نظر شخصی بنده نیستن! اصولا مقالات ترجمه‎ای نظر مستقیم نویسنده اصلی هستن و ربطی به مترجم ندارن. بازم ممنون از توجهت S0 (74)
پاسخ
(03-03-2016, 10:45 PM)Mobin Ahmadi نوشته است:
(03-03-2016, 10:36 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:

S0 (44)

سلام دوست من؛ اولا تشکر بابت حسن توجهت و دقتی که کردی

دوما اگه خوب توجه کرده باشی، هردو مقاله ترجمه هستند و نظر شخصی بنده نیستن! اصولا مقالات ترجمه‎ای نظر مستقیم نویسنده اصلی هستن و ربطی به مترجم ندارن. بازم ممنون از توجهت S0 (74)
نه... بنده منظورم شما نبودید.

بله اطلاع دارم که مقالات ترجمه هستن و بخاطر همین تشکر کردم ازتون. معلومه که این بازی یک بازی به اصطلاح "همه پسند" نیست. چون یه عده از نویسنده ها بخش های مختلف بازی رو افتضاح تلقی میکنن و در عین حال یک نویسنده‌ی دیگه اون موضوع رو بهترین ویژگی بازی میدونه...

به هر حال بنظرم خریدن این بازی در حال حاضر یک ریسک محسوب میشه. ممنون از شما
پاسخ
دلایل خیلی خوب و مورد قبولن!!
ممنون واسه ترجمه!! خیلی عالیه!!
متاسفانه ماموت سواری تقریباً یه ایده تکراری هست!! چون تو فارکرای 4 هم می تونستیم سوار فیل بشیم!! خوب ماموت هم از خانواده فیل هست ولی بزرگ تر!! به نظرم یه ایده جدید تری می آوردن بهتر بود.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
با تشکر از مبین جان.
من فعلا متاسفانه وقت نکردم این عنوان رو تجربه کنم ولی با این تعریف هایی که ازش شنیدم قطعا در آینده تجربه خواهم کرد.
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ
(03-04-2016, 12:19 AM)You Never Win نوشته است: دلایل خیلی خوب و مورد قبولن!!
متاسفانه ماموت سواری تقریباً یه ایده تکراری هست!! چون تو فارکرای 4 هم می تونستیم سوار فیل بشیم!! خوب ماموت هم از خانواده فیل هست ولی بزرگ تر!! به نظرم یه ایده جدید تری می آوردن بهتر بود.

سوار جغد بشن خوبه؟ S0 (2)
[تصویر:  er462hi3v3z7.jpg]
پاسخ
تنها دلیلی که برای بیخیال این بازی شدن لازم داری:
سازنده ش Ubisoftـه S0 (2)
که همه اونو به نام Ubibug یا Bugisoft میشناسن. (البته ترکیبات زیاده S0 (2))
وقتی تو این دو نسل اخیر، زیر قاب بازی ای نماد یا اسم این شرکت رو دیدید، (البته لازم نیست حتما زیر قاب باشه ها ولی خب یه جای قاب بازی بالاخره باید اسمش خورده باشه) به اسم اون بازی یه Bug اضافه کنید تا همه چی دستتون بیاد. منم ندید میگم این بازی کم باگ نداره S0 (2) یه نمونه آزمایشی خدمت دوستان ارائه میکنم:
Bug Cry
Primal

Far Bugs
Primal
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(03-04-2016, 01:01 AM)Lightninghero نوشته است:
(03-04-2016, 12:19 AM)You Never Win نوشته است: دلایل خیلی خوب و مورد قبولن!!

سوار جغد بشن خوبه؟ S0 (2)

بله دیگه!!
آقا ایده جدید!! سوار جغد شدن چیه؟ به به!! هزار تا ایده هست!!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
تیکه بود اقا

به هر حال نمیشه ماموت ها رو رها کرد اگه کلا طرز مبارزشون فرق کرده باشه با فیل ها خب پس قابل قبوله
[تصویر:  er462hi3v3z7.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,205 08-13-2019, 06:14 AM
آخرین ارسال: White Beard
  روزی روزگاری: ماجرای من و غول دوست‌داشتنی |نقد و بررسی majin and the forsaken kingdom saeed aghababaee 4 2,055 08-05-2016, 09:20 PM
آخرین ارسال: saeed aghababaee
  مافیای کثیف دوست داشتنی | مصاحبه با سازندگان Mafia III B.A.T 0 974 04-24-2016, 11:15 PM
آخرین ارسال: B.A.T
  دنیای پررنگ قدیم | نقد و بررسی Far Cry Primal Maziyar Hemmati 7 3,780 04-16-2016, 07:18 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati
  این آشوب دوست‌داشتنی | نگاهی بر سری بازی‌های GTA Destiny 19 6,513 04-14-2016, 04:09 PM
آخرین ارسال: Destiny

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان