04-18-2015, 01:00 PM
درود بر شما.
با مقدمه ای مختصر ولی مفید مقاله رو شروع کردید و در ادامه نگاهی به تاریخچه بازی نیز انداختید که کاری پسندیده است؛ در نهایت به بخش های معرفی شده پرداخته و همچین نقل قول هایی از سازندگان آوردید. احسنت!
به ساختار جملات ایراداتی وارده که به صورت گذرا به آن خواهیم پرداخت.
در مقالاتی همچون نقد و بررسی و پیش نمایش تا حد امکان از حشو بپرهیزید؛ استفاده از یک فعل آن هم در جملات ترکیبی اشتباه بوده و می بایست از افعال دیگه ای استفاده کنید. به عنوان مثال در جمله:
در استفاده از علائم نگارشی، دقت لازم را داشته باشید و جملات را ناقص ننویسید. مثال:
جمله بالا بسیار راحت تر خوانده می شود در حالی که جمله اول از نظر نظر نگارشی و دستوری غلط است.
زمانی که می خواهید به معرفی چیزی بپردازید از علامت ( ؛ ) استفاده می شود و آوردن نقطه کاملا نادرست است.
در کل خسته نباشید میگم و منتظر مقالات بعدی شما هستم.
با مقدمه ای مختصر ولی مفید مقاله رو شروع کردید و در ادامه نگاهی به تاریخچه بازی نیز انداختید که کاری پسندیده است؛ در نهایت به بخش های معرفی شده پرداخته و همچین نقل قول هایی از سازندگان آوردید. احسنت!
به ساختار جملات ایراداتی وارده که به صورت گذرا به آن خواهیم پرداخت.
در مقالاتی همچون نقد و بررسی و پیش نمایش تا حد امکان از حشو بپرهیزید؛ استفاده از یک فعل آن هم در جملات ترکیبی اشتباه بوده و می بایست از افعال دیگه ای استفاده کنید. به عنوان مثال در جمله:
نقلقول: Tomb Raider به همه نشان داد که چگونه می توان عنوان محبوبی را محبوب تر کرد و با ساخت یک ریبوت زیبا طرفداران بیشماری را جمع آوری کرد
جمله صحیح: Tomb Raider به همه نشان داد که چگونه می توان عنوانی محبوب را محبوب تر و با ساخت یک ریبوت زیبا طرفداران بیشماری را جمع آوری کرد
در استفاده از علائم نگارشی، دقت لازم را داشته باشید و جملات را ناقص ننویسید. مثال:
نقلقول: صداپیشگی شخصیت Lara نیز خانم Camilla Luddington بر عهده گرفته. کسی که در نسخه های پیشین نیز مسئول صدا پیشگی Lara Croft بود.
جمله صحیح: صداپیشه شخصیت Lara بر عهده خانم Camilla Luddington می باشد؛ کسی که در نسخه های پیشین نیز ایفای نقش کرده بود.
جمله بالا بسیار راحت تر خوانده می شود در حالی که جمله اول از نظر نظر نگارشی و دستوری غلط است.
زمانی که می خواهید به معرفی چیزی بپردازید از علامت ( ؛ ) استفاده می شود و آوردن نقطه کاملا نادرست است.
در کل خسته نباشید میگم و منتظر مقالات بعدی شما هستم.
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
[url=bazyrayane.ir][/url]فروشگاه اینترنتی بانوی من