01-04-2017, 10:10 PM
هر بار که باکس آرت یک عنوان پلیاستیشن ۴ بدون برچسب «انحصاری» توسط سازندگان نشان داده میشود، حدس و گمانهای بسیاری مبنی بر انتشار بازی برای پلتفرمهای دیگر نیز به گوش میرسد. این موضوع در مورد بازیهای Persona 5 و Yakuza 0 کاملا صدق میکند و بسیاری از بازیبازان فکر میکنند این دو بازی برای پلتفرم رایانههای شخصی نیز عرضه خواهد شد. البته بگذریم که پیش از انتشار بازی Persona 5، سازندگان احتمال انتشار آن در استیم را رد نکردند.
مدیر روابط عمومی شرکت Atlus، آقای جان هاردین (John Hardin)، به یک باره تصمیم گرفت که تبر به ریشه این شایعات بزند و یک پست تعیین کننده را در صفحه شخصی توییتر خود نوشت.
نقلقول:پلتفرمهای Persona 5: پلیاستیشن ۳ و پلیاستیشن ۴
پلتفرمهای Yakuza 0: پلیاستیشن ۴
همینها هستند.
سوییچ در کار نیست. رایانههای شخصی در کار نیست. من در مورد لیبل باکس بازی چیزی نمیدانم، آن موضوع سونی است.
— John Hardin (@JohnLHardin) January 3, 2017
من درک میکنم، مردم میخواهند امیدوار باشند که این بازی برای پلتفرمهایشان منتشر میشود. اما این فقط یک لیبل باکس است.
— John Hardin (@JohnLHardin) January 3, 2017
به نظر میآید این شایعات و امیدواریها، آقای هاردین را کمی عصبانی کرده است زیرا ایشان کمی تند نوشتند و در کامنتها نیز خیلی مناسب و آن طور که باید با کاربران صحبت نمیکردند. با این حال، میتوانیم کاملا مطمئن شویم که دو بازی یاد شده تنها برای کنسولهای سونی منتشر خواهند شد.
سونی سابقه خوبی در استفاده از لیبل و برچسب «انحصاری» یا «تنها برروی پلیاستیشن» ندارد و این اتفاق پیش از این نیز رخ داده بود (حتی در تریلر بازیها). استفاده از این برچسب به صورت دقیق مشخص میسازد که بازی در انحصار سونی است و برای پلتفرمهای دیگری منتشر نمیشود. این گونه طرفداران و بازیبازان نیز به طور قطع پی میبرند که بازی برای پلتفرمهای دیگری منتشر نخواهد شد.
عنوان Persona 5 در تاریخ ۴ ماه آوریل سال جاری در غرب برای کنسولهای پلیاستیشن ۳ و پلیاستیشن ۴ منتشر خواهد شد و شامل هر دو صدای ژاپنی و انگلیسی خواهد بود (برای طرفداران انیمه در غرب). در طرف دیگر، عنوان Yakuza 0 در تاریخ ۲۴ ژانویه در مناطق آمریکای شمالی و اروپا و برای کنسول پلیاستیشن ۴ منتشر خواهد شد. در عرضه غربی، خبری از نسخه پلیاستیشن ۳ نخواهد بود (در عرضه ژاپنی نسخه پلیاستیشن ۳ نیز در کار بود). این عنوان در غرب تنها دارای صدای ژاپنی است و زیرنویس انگلیسی دارد.
در چند سال اخیر، بحث محلی سازی بازیهای ژاپنی در منطقههای غربی به خوبی مطرح شده است و این موضوع همچنان در حال پیشرفت است که اتفاق بسیار خوبی به شمار میرودDarkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#