موضوعها: 29
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
01-05-2013, 12:53 PM
و این است تفاوت گیمفا با دیگر سایت های دیگر گیم.تفاوت را با ما احساس کنید.چون که این تریلر درسته زیاد جدید نیست ولی تو سایتایی حتی مثل IGN هم نمیتونین این تریلر رو پیدا کنین.چرا؟...چون این تریلر مخصوص اعضای پرمیوم هستش و قابل دسترس برای افراد عادی نیست.و من هم به خاطر گیفایی های عزیز بدون هیچ دردسری این تریلر رو رایگان در اختیار شما قرار دادم 25: پس بشاتابید که شما گیفایی ها در دیدن این تریلر اولین 25::
End Game Teaser
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again. And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man. All we need is that the world be as it is. And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i پاتوق طرفداران الطیر کبیر
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
48: 48: وایسا وایسا
مال dlcش هستش؟؟؟
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
(01-05-2013, 01:04 PM)مهدی ادیتوره نوشته است: 48:48: وایسا وایسا
مال dlcش هستش؟؟؟ آره 05: 05: 05: 05:
چطور مگه؟ 60:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again. And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man. All we need is that the world be as it is. And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i پاتوق طرفداران الطیر کبیر
موضوعها: 135
پلتفرم های شما:
اکانتتو بده من بازی کنم 66:
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
داداش دمت گرم عالی بود 24: 74:
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
(01-05-2013, 12:53 PM)Momielo نوشته است: و این است تفاوت گیمفا با دیگر سایت های دیگر گیم.تفاوت را با ما احساس کنید.چون که این تریلر درسته زیاد جدید نیست ولی تو سایتایی حتی مثل IGN هم نمیتونین این تریلر رو پیدا کنین.چرا؟...چون این تریلر مخصوص اعضای پرمیوم هستش و قابل دسترس برای افراد عادی نیست.و من هم به خاطر گیفایی های عزیز بدون هیچ دردسری این تریلر رو رایگان در اختیار شما قرار دادم25: پس بشاتابید که شما گیفایی ها در دیدن این تریلر اولین25::
End Game Teaser در جواب به این دوستمون باید بگم گول نخورید.اصلا هم اینطور نیست.کافیه در یوتیوب سرچ کنید 10 تا تریلر از bf3 premium میاد.یا از سایت battlefield.com هم میشه کل این ویدئو هارو به صورت رایگان تماشا ودانلود کرد!!!!! 25: 25: 25: 25:
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
من که تا حالا این ویدیو رو ندیده بودم تو یوتیوب هم پیدا نکردم 83:
موضوعها: 135
پلتفرم های شما:
مطمئن شید که قوانین رو خودندید, قبل از اینکه پیام خصوصی بدید.
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
01-05-2013, 04:31 PM
(آخرین ویرایش: 01-05-2013, 04:33 PM، توسط Momielo.)
|