بنده دیروز cod به دستم رسید
و چند مرحله بازی کردم
اولا دقیقا یکی به من بگه که گرافیک این بازی برای کدوم نسل هست
سازنده هاش چه جوری سرشون رو بالا میگیرن
اصلا به من نچسبید چون گرافیکش در برابر بتل اصلا قابل تحمل نبود
بدترین قسمتش جایی بود که من وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک میزان رنگ رو زیاد میکردم، رنگها از حالت عادی خارج میشدن مثلا خون به جای قرمز پر رنگ میشد بنفش
با تفنگهای تک تیراندازش اصلا حال نکردم
ادمهاش خیلی مصنوعی هستن (رفتارشون)
هوش قابل قبولی ندارن مخصوصا افراد خودی
نکته خنداه دار اینکه وقتی شما تو اردوگاه ها میرید به هر فردی که نگاه میکنید اسمش رو مینویسه
حالا اگه یکم بیشتر بگردید متوجه اسمهای تکراری میشید
چهره خیلی ار افراد هم مثل همه
فقط من از داستانش یه چیزهای فهمیدم چون داستان بتل کمی پیچیده بود
از همه بدتر هم اینکه اگه شما به سگتون دستور کشتن یه نفر رو بدید و حالا خودتون اون طرف رو بکشید
سگ میره و یه آدم نامرئی رو میکشه خیلی راحت و بعضی مواقع 2 ساعت دنبال طرف میگرده و ولکن هم نیست
و کلی ماجرای دیگه
در کل اصلا و ابدا انتظارات رو براورده نکرد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
و چند مرحله بازی کردم
اولا دقیقا یکی به من بگه که گرافیک این بازی برای کدوم نسل هست
سازنده هاش چه جوری سرشون رو بالا میگیرن
اصلا به من نچسبید چون گرافیکش در برابر بتل اصلا قابل تحمل نبود
بدترین قسمتش جایی بود که من وقتی تو قسمت تنظیمات گرافیک میزان رنگ رو زیاد میکردم، رنگها از حالت عادی خارج میشدن مثلا خون به جای قرمز پر رنگ میشد بنفش
با تفنگهای تک تیراندازش اصلا حال نکردم
ادمهاش خیلی مصنوعی هستن (رفتارشون)
هوش قابل قبولی ندارن مخصوصا افراد خودی
نکته خنداه دار اینکه وقتی شما تو اردوگاه ها میرید به هر فردی که نگاه میکنید اسمش رو مینویسه
حالا اگه یکم بیشتر بگردید متوجه اسمهای تکراری میشید
چهره خیلی ار افراد هم مثل همه
فقط من از داستانش یه چیزهای فهمیدم چون داستان بتل کمی پیچیده بود
از همه بدتر هم اینکه اگه شما به سگتون دستور کشتن یه نفر رو بدید و حالا خودتون اون طرف رو بکشید
سگ میره و یه آدم نامرئی رو میکشه خیلی راحت و بعضی مواقع 2 ساعت دنبال طرف میگرده و ولکن هم نیست
و کلی ماجرای دیگه
در کل اصلا و ابدا انتظارات رو براورده نکرد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]