09-16-2014, 01:40 AM
(09-15-2014, 09:43 PM)Venom Snake نوشته است:کاملا درسته ولی یه مبحثی وجود داره آیا بازی مثل فیفا یا PES که امسال خیلی خیلی دارن به قول شما هایپ میکنن یا بازی مثل AC که هر سال تبلیغاتش بسیار وسیع هست(خیلی خیلی وسیع،زیاد از حد!) موفق نمیشوند؟؟ من میگم هایپ بکنن ولی چاخان نکنن! وقتی واچ داگز رو تریلرش رو دیدم بعد واقعیت رو دیدم متوجه معنای چاخان شدم.پس کلا به نظرم دلیل شکست بازی تبلیغات وسیع و ارائه اطلاعات زیاد و بالا بردن توقع نیست[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] بلکه زیاده گویی و چاخانه.وقتی به کارنامه Bungie نگاه میکنیم میبینیم Destiny بازی موفقی میشه، ولی من از همون اولم یه چیزی ته دلم بود که بازی اصلاً موفق نمیشه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اونم هایپ و اطلاعات و تریلرهایی زیادی بود که رو هم رفته نزدیک به 10000 کلمه هایپ و اطلاعات و دهها تریلر بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] معمولاً وقتی بازی خوب باشه سازنده هم نیازی به تعریف از بازی نداره؛ مثلاً بازیهای *R یه شاهکارن و سازنده دلیلی برای هایپ و اطلاعات زیاد نمیبینه. 90% سازندههایی که میگن "بازی ما عالیه" "بازی X خیلی شاهکاره" "بازی X شما رو شگفت زده میکنه" و... اکثرشون به یه سری بازی شکست خورده تبدیل میشن که اصلاً در حد و اندازه هایپهاشون نبودن. نمونش Ubi سر WD و AC هست که هی هایپ میکنه، ولی آخرش بازیش شکست میخوره. از همون خبری که بانجی اومد گفت "Destiny عالیه" دیگه بازی از چِشَم اُفتاد و فقط بخاطر اینکه Halo تو کارنامشون بود انتظار داشتم "سرنوشت" استثناء باشه، ولی اینطور نشد. من بازی نکردم، ولی متای بازی (75) کاملاً نشون میده بازی خیلی متوسطی هست و در حد هایپهاش نیست.